Potreboval by som Help s týmto prográmkom ak je tu niekto kto by bol ochotný poradiť ide mi o výrobu flashu
môj problém je: viem objekt rozpohybovať aj tých 6 efektov ale nedarí sa mi pochopiť ako urobiť pridanie ďalšieho tvaru
je tu niekto kto ovláda flash v programe XARA XTREME Pro5
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: je tu niekto kto ovláda flash v programe XARA XTREME Pro5
No neviem co presne pod pojmom flash myslis.. moze to byt niekolko veci.. Ja ako Flash programator ti viem odporucit export do swf a nasledne spracovanie v Macromedia/Adobe Flash.
XARu pouzivam aj ja ale nie Extreme to by mal byt tusim daky vectorovy editor ak sa nemylim. ja pouzivam len XARU 3D... ak XARA Extreme umoznuje aj scriptovanie (to vpripade ze myslis pod pojmom flash to co ja
) tak si pozri manual Action scriptu konkretne triedu DuplicateObject(); to sa pouziva na klonovanie/kopirovanie objektov.
XARu pouzivam aj ja ale nie Extreme to by mal byt tusim daky vectorovy editor ak sa nemylim. ja pouzivam len XARU 3D... ak XARA Extreme umoznuje aj scriptovanie (to vpripade ze myslis pod pojmom flash to co ja
no o čo ide : bavím sa o programe Xtreme ted nie o xara 3D (ten je na text)
ja som úplný amatér s animáciou ani s Flashom nemám skúsenosť ale ako som sa dozvedel je to obmedzené na 6 druhov animácí pohyb,rozmer,oáčanie,stáčať,tmena farby,priesvitnosť,transformovanie.
A mne ide o to že by som si to potreboval prekonzultovať s niekym kto v tom robí a na 100% tomu rozumie.
ja som úplný amatér s animáciou ani s Flashom nemám skúsenosť ale ako som sa dozvedel je to obmedzené na 6 druhov animácí pohyb,rozmer,oáčanie,stáčať,tmena farby,priesvitnosť,transformovanie.
A mne ide o to že by som si to potreboval prekonzultovať s niekym kto v tom robí a na 100% tomu rozumie.
-
weroro
Flash coder
no tak potom nic.. BTW: XARA 3D vie pracovat aj sobjektamy ale to len pre info 
čiže nebudeš vedieť pohelpovať "???? -škoda
PS ano Xara 3D vie pracovať aj s objektami ale musia byť vo formáte X3D a ten sa mi nepodaril vy-exportovať z Xtreme.
PS ano Xara 3D vie pracovať aj s objektami ale musia byť vo formáte X3D a ten sa mi nepodaril vy-exportovať z Xtreme.
-
weroro
Flash coder
Helpol by som ale z dovodu ze eXtreme nemam tak netusim ako by som ti pomohol. ja XARU pouzivam iba ako externy "jednoduchy" 3D programcek z ktoreho export dalej spracuvam priamo vo flashi. tak bohuzial. ozval som sa preto lebo som myslel ze eXtreme vie aj scriptovat ked ze si pouzil termin FLASH tak to bolo premna trochu zavadzajuce.