Aký traffic má približne toto fórum
Aký traffic má približne toto fórum
Neviem si vytvoriť predstavu aký traffic môže mať web s návštevnosťou cca 20k návštev denne. Toto fórum má okolo 20 či ? Aký ma traffic ?
Re: Aký traffic má približne toto fórum
z hojkovho prispevku na blogu
Mesacne forum prenesie priblizne 100-150GB dat.
a akú ma približne toto forum navštevnosť ?
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2010, 10:18)
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2010, 10:18)
na hlavnej stranke na spodku....
+ anonym sa tam nepocita. tto uz musi povedat hojko
Kód: Vybrať všetko
Naraz bolo prítomných najviac 453 užívateľov dňa 28 Nov 2007, 7:17Kód: Vybrať všetko
Celkom 931205 príspevkov | Celkom 62973 tém | Celkovo 33352 užívateľov |Re: Aký traffic má približne toto fórum
a čo s tým ?
je 500GB traffic dosť na stránku s návštevnosťou 50k ?
je 500GB traffic dosť na stránku s návštevnosťou 50k ?
Toto je udaj sposobeny navstevou nejakych botov, je totiz dost nepredstavitelne, ze by bolo 450 ludi online o 7mej rano pred troma rokmi, ked teraz mame v spicke 140-150 ludi online3PO napísal:na hlavnej stranke na spodku....+ anonym sa tam nepocita. tto uz musi povedat hojkoKód: Vybrať všetko
Naraz bolo prítomných najviac 453 užívateľov dňa 28 Nov 2007, 7:17Kód: Vybrať všetko
Celkom 931205 príspevkov | Celkom 62973 tém | Celkovo 33352 užívateľov |
jukel: to zalezi na povahe stranky, taky traffic ti spravi 10k uzivatelov ked mas web zamerany na zdielanie obrazkov alebo videi, atd. Dolezita je navstevnost, nie traffic.
ja viem ale rozmýšlam nad virtuálnym serverom a neviem aký traffic potrebujem,, je to obyčajná stránka užívatelia vedia iba prezerať.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jukel: Cca 12-15 tisic navstev denne ma toto forum, nevidel som dlho statistiky, takze neviem presne.
a s tou firmou kde si beries hosting sa nedokazes o tomto poradit? Podla mna ti to budu vediet usit na mieru (teda ak budu chciet predat).
pozeral som websupport:
http://websupport.sk/virtual-server
tam sa to da nakombinovat.
Inak da sa tam dať max 2 GB RAM, nieje to málo ? Čo som pozeral tak toto forum kupovali 8GB ram
http://websupport.sk/virtual-server
tam sa to da nakombinovat.
Inak da sa tam dať max 2 GB RAM, nieje to málo ? Čo som pozeral tak toto forum kupovali 8GB ram
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
No je tu osadenych 8gb, ale aplikacie vyuzivaju priblizne 2G ostatok je vyuzity ako cache. Ja som mal na virtuale 512MB a stacilo to.