Slovannet Odozva
Slovannet Odozva
Mám 2mb/s internet ale odovzu či už od webových ale herných serrverov mám výššiu ako by som bol rád mal vždy sa pohybuje od 89-150ms je to otravné!
DÁ SA TO NEJAK ODSRÁNIŤ?? mimochodom môj kamarát má rovnako rýchly inter len od inej firmy a má odovzu od 15-20.

-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slovannet Odozva
Mate rovnake modemy/routery? Si pripojeny kablom alebo wifi? Kontaktuj slovanet....
slovanet som kontaktoval a viesco kakaju na mna :X som pripojený káblom..... rovnaké routery nemáme, mýslíš že to bude routerom??
-
masterdead
SysAdmin
tak tu skus napisat aky mas a popripade aky ma tvoj kamos...
kamoš má ten od T-Comu D-Link neviem aký je to typ a ja mám Zyxel Prestige 660-RU
-
masterdead
SysAdmin
Boze som si nevsimol podstatnu vec, a to ze kamos net od inej firmy. To mas ako s autom, ja mam rovnako rychle ako ty, ale moje ma vacsi kufor... V tomto sa da spravit uz len jedna moznost a to vyskusat este jeho DSL router a vylucit chybu na tvojej strane. Potom uz len ziadat o vyssiu prioritu alebo znizit frontu na dslame. Ale to je vsetko co ma napada, posledne dve veci aj tak musi vykonat provider...
Ako mu to mám napísať????
-
masterdead
SysAdmin
A uz si vyskusal aj druhy router? V tvojom pripade napis, ze by si potreboval nizsiu latenciu. Slusnym mailom, na vulgarny ti ani neodpisu.
ja už som im písal na technikckú podporu že mám dosť vysokú odozvu od rôznych webových stránok a herných servero že mi to dosť znepríjemnuje život
Hah, toto nikto nepochopí..
Veľkosť odozvy nezávisý od rýchlosti internetu ale od odozvy servera a provider-a. Môžeš mať aj 80megový net, ale odozva bude 100 napríklad. S týmto nič nenarobíš.
Veľkosť odozvy nezávisý od rýchlosti internetu ale od odozvy servera a provider-a. Môžeš mať aj 80megový net, ale odozva bude 100 napríklad. S týmto nič nenarobíš.