Aktívna len jedna strana...
Aktívna len jedna strana...
Názvom témy chcem poukázať, že v mojej konkrétnej situácií sa v poslednej dobe neviem dočkať aktivity z druhej strany. Budem sa snažiť to stručne zhrnúť. Spoznal som zlatú babu, môže to byť cca tri týždne do zadu v meste. Prehodili sme si kontakty a následne po pár dňoch som sa jej ozval, že by som rád zrealizoval s ňou stretnutie - formou prechádzky, prípadne sadnúť. Zistiť či si máme čo povedať aj mimo partie. Zanechala vo mne len pozitívne dojmy, následne sa mi ona ozvala a tak sme sa zo 3x krát stretli. No pri ďalšom stretnutí sa už správala prítulnejšie a celkovo bola veľmi zlatá, ako sa túlila a neraz sme mali očný kontakt. Zdalo sa mi to ešte trochu pri skoro niečo riešiť, tak som to nechal tak, raz som už skočil do niečoho pri skoro a nie je to sranda potom z toho vycúvať, tak som opatrnejší. Však od toho stretnutia sa neozvala cca 3dni. To som už nevydržal a skúsil ja. Vtedy konkrétne sa učila (má teraz akademický týždeň pred maturitami). Tak som na ňu netlačil, že keď bude mať čas nech sa ozve. No prešli ďalšie dva dni a nič. Prišlo mi to úplne, že asi pri tom stretnutí očakávala už niečo z mojej strany a nedostala to, tým pádom možno mierne trucuje prípadne len analyzujem a naozaj sa učí, predsa baby berú prípravu na maturity inak. Ja mám tiež teraz skúškové, ale viem si to zariadiť aj každý deň keď treba čas. Zavolal som jej opäť po tých dvoch dňoch, čo nové, no a dozvedel som sa, že cez víkend ide na príjimačky VŠ, poprial som jej veľa šťastia a nechal to tak. Ozvala sa deň na to, či niečo nezrealizujeme, čo ma veľmi potešilo, lebo vytvorila vo mne pocit - jej absencie. Stretnutie bolo opäť, ako minule (zlatá-prítulná), ale to som už ku koncu nevydržal a musel som ju pobozkať a bolo to cítiť aj z jej strany. Čo ma však zaskočilo, po bár bozkoch, mi oznámila, že už ide radšej domov i keď pred tým plánovala ešte hod. som ňou stráviť. Na rozlúčku mi dala bozk na pery a usmiala sa. Ale nepochopil som jej reakciu- odchodu, či sa niečoho zľakla, ale celý večer bola ako medík. Samozrejme od tohto posledného stretnutia ani ťuk. Posledne som bol dosť aktívny ja čo sa týka stretnutia, tak očakávam, že sa tentokrát ona ozve, ale 3dni preč a žiadna správa o nej. Očakával som trošku zmenu z jej strany po tých bozkoch, prípadne vysvetlenie skorého odchodu. Mám z toho statočný guláš v hlave, ale rád by som videl aktivitu z jej strany, ak sa ozve. Čo sa týka info. ona ešte nemala vážny vzťah, ja som už po dvoch a mám 22r. Nikdy pred tým som nemal mladšie dievča od seba a zisťujem, že sú len zbytočne komplikované. Nebaví ma byť, len ja aktívny. Rád by som si vypočul, Vaše názory na vec. Či je to len čisto moje prehnané analyzovanie a je to súhra náhod, ale to očividne nie. Blbé komentáre si odpustite prosím, díki. Chcem len počuť, akoby ste sa k tomu vy postavili.
Re: Aktívna len jedna strana...
Akademický týžden je ešte aj teraz a maturanti to majú teraz zložité.Kopec učenia, prijímačky a tak ďalej.Je prirodzené že sa neozve navyše ak nebývate zrovna na rovnakom sídlisku.Je kopec aspektov.Môže mať ťažké obdobie, možno chce byť sama.Navyše ak je to kariéristka tak to je ešte normálnejšie že jej využitie dňa v týchto časoch je obmedzené na "učiť sa - spať - učiť sa - spať ...".
Bývame ďalej od seba, ale som mobilný a ona to vie, že mi to nerobí problém za ňou dojsť. Zase jej nejdem dávať na javo, že aj chvíľka by ma potešila, len som čakal zmenu z jej strany a akoby sa nič neudialo. Mal som vzťah v tom istom období a kočka sa učila na výbornú a mala viacej času, ako ja vtedajší tretiak. Keď už nie sa stretnúť, tak aspoň sa ozvať.. proste nič. Zase nie je zo spodnej spoločenskej vrstvy aby nemala na sms.
Niektorým dievčatám vyhovuje, aby boli dobývané... sa Ti neozvú, ale určite čakajú na Teba...... možno aj táto je taká. Možno celú dobu na Teba myslí a čaká na Tvoj telefonát....
Môj názor......
A možno keď ty si hovoríš "Prečo sa mi už x dní neozvala" ona si hovorí to isté 
keby sa mi sama ozvala aspoň nie som na pochybách a viem, že len zbytočne analyzujem a chce byť tak isto som nou ako ja s nou.. tak isto by som videl, ako to berie ona, či len okrajovú záležitosť, proste keď sa jej opäť ozvem budem tam kde som a osobne to s nou rozoberať nebude asi správne.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Skús jej zavolať a porozprávať sa snou
Poprípade jej napíš sms že ak bude mať čas nech napíše atď.
Myslím si že ma momentálne toho veľa tiež + stres atď... Zavolaj jej par krat nech si nemyslí že ju ignoruješ, ale zase ju velmi neotravuj. Uvidíš ako sa to po maturách vyvynie
držím palce
Myslím si že ma momentálne toho veľa tiež + stres atď... Zavolaj jej par krat nech si nemyslí že ju ignoruješ, ale zase ju velmi neotravuj. Uvidíš ako sa to po maturách vyvynie
-
Errici
Expert
Len si zisti kam chce ist na vysku aby nesla niekde 300km prec, lebo to podla mna nema vyznam, sice ja mam tiez priatelku vzdialenu 200km ale ma ovela viacej rokov ako ona a vie uz co che
.
Nevahaj a zavolaj jej, pripadne napis nieco v style, ze vies, ze ma vela ucenia a nema teraz cas, ale ze to posledne stretnutie sa ti pacilo atd... Nevahaj a nepokaz si to!
Som si toho vedomí, že prechádza stresovým obdobím a je toho teraz na ňu veľa, možno aj doma na ňu tlačia. Ale treba sa sem tam aspoň na hodinku - dve odventilovať a jednak by som ju rád chcel podržať(osobne) nech vidí, že mi nie je ľahostajná. Dnes som jej v priebehu dňa písal, ako sa jej darí a podobne. Ako sme si aj všetci mysleli, bolo cítiť z odpovede, že má toho dosť a očividne ma troška stres z času aby to stihla všetko. Tak som si povedal, keď nie osobne, napísal som jej povzbudivú sms a naznačil, či by si našla čas na stretnutie v nasledujúcich dňoch. Odpoveď sa mi dostala, že až po maturite, skoro mi vypadol mobil z ruky
Jednoducho mi chýba, babena mi učarovala, ale tak beriem to, ako je a dám jej priestor. Najbližšie už budem čakať len na jej reakciu, teda až po maturite očividne a ak sa nič neudeje nechám to tak. Dúfam, že to je naozaj len kvôli tomu študijnému náporu a nie je za tým nič iné (narážam na ten predčasný odchod po bozkoch). Ale myšlienky čo mi behajú hlavou ma nepustia, dobre keď nie stretnúť, ale aspoň napísať sms - prvá sama od seba, ale to by som asi veľa chcel
Čo sa týka jej plánov, chce ísť do Čiech ale aj ostať v meste kde žijeme. Vraj sa rozhodne keď bude prijatá kam pôjde. Myslel som na toto, ale povedal som si, že mi stojí za to byť s ňou aspoň cez leto ak by to vyšlo, ale nebudem ju ovplyvňovať v rozhodnutí na VŠ. Viem, že tá diaľka nie je žiadne víťazstvo, ale mám pocit, že tak ďaleko to ani nedôjde. Momentálne plánujem, už len čakať. Posledné som jej napísal, že by mi spravila radosť, keby sa jej dalo aj skôr. Ďalšie ozývanie z mojej strany by už bolo mierne doprosovanie si myslím..
Vidis, tak to neodmietla a ako vidis, uci sa a keby nechcela ist, tak ti to moze rovno napisat, predsa clovek ma len viacej odvahy v SMS ako pri priamom kontakte ci telefonickom hovore. Takze bud rad, ze to takto dopadlo. Nezabudni jej vsak napisat buduci tyzden, ked pojde maturovat, ze jej zelas vela stastia, drzis palce a tak podobne. Ak ak tie maturity zvladne a pojdete von, tak co tak kupit jej jednu ruzicku, ze to ma ako odmenu za zvladnute maturity? Myslim, ze kazdu potesi kvet, aj ked niekomu sa to zda trapne a hanblive, je to vsak uz na tebe a myslim, ze kvetom by si urcite nic nepokazil.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Toto je sice kus od veci, ale...z toho co je tu napisane som pochopil asi tak, ze pokial ide o vzdialenost - vztah - vek dievcata, tak cim mladsie a vacsia vzdialenost, tym to ma mensi zmysel?Errici napísal:Len si zisti kam chce ist na vysku aby nesla niekde 300km prec, lebo to podla mna nema vyznam, sice ja mam tiez priatelku vzdialenu 200km ale ma ovela viacej rokov ako ona a vie uz co che.
K veci:
Skola a niekam to dotiahnut je pre nu prvorade, je to proste ako to tu niekto pisal karieristka. Tak ze, momentalne to az tak neries, ze nie je nejako aktivna, pretoze funguje najskor naozaj tak, ze ucit sa - spat, ucit sa - spat...akademciky tyzden sa pomaly konci, ked zmaturuje, tak potom sa do toho pusti viac
a moznosti tych vysokych skol? jedna v cechach a ostatne? v akych mestach? daleko od tvojho bydliska? dialka byva na zaciatku vztahu problem
Určite ju podporím aspoň telefonicky, keď už nie osobne. Mal som to aj v pláne + aj dáku drobnosť, máme podobné myšlienkové procesy "heker"
Uvedomujem si, že to berie trocha inak, ale mrzí ma, že aspoň mi napísať, ako sa mne darí, poukázať, že aj ona sem tam na mňa pomyslí. Beriem to už s rezervou, vytvorila vo mne taký pocit.. Proste skončia skúšky a príde aj jej čas. Ak teda bude mať čas počas osláv úspešných maturít
Nepatrím medzi tie otravné typy.. búšiť a búšiť do osoby kým nezíska svoje. Budem to mať v podstate čierno na bielom potom. Čo sa týka VŠ je ich viacej, ale hlavne v Čechách a v meste kde žijeme. Ostatné sú skôr sekundárne do počtu, tkz. poistky. Viem, že diaľka je svinstvo, ale za ten čas môžme prežiť mnoho, to až keď to bude aktuálne, tak sa k tomu budeme musieť adekvátne postaviť. Lenže to je už troška iná hudba budúcnosti.
podla mnaje to v pohode, vytrvaj, ona proste nema velmi skusenosti..
Tak ste sa nemýlili chalani
Skončili maturity, hneď v ten deň sa mi ozvala kedy si pre zmenu nájdem ja čas a stretli sme sa. Veľmi milo ma prekvapila, hneď z uvítania sa na mňa vrhla objatím a bozkami. Myslím, že už je to v úvodnej kapitole niečoho pekného. Už len správne spestriť program nech sa som ňou kočka nenudí. Teraz sa mi, ale zase vytratila na niekoľko dní. Odcestovala za rodinkou do Čiech. To som sa jej nestihol ani nabažiť
Uvidíme čo prinesú najbližšie dni, ako to vážne som ňou myslí. Z jej rozprávanie totiž bolo evidentné, že je rada voľná.. ale to bolo ešte v časoch oťukávania, možno ochranný manéver.
Tak co, ako to vyzera? Ma pribeh svoje pokracovanie?
-
lollo
Professional
na toto som aj ja zvedavy lebo sa to pekne vyvija
a mam taky pocit ze asi ostanete spolu, co sa tyka takeho volania to poznam
a nie je to nic prijemne pretoze som si vtedy pripadal ako rektalny alpinista pretoze ozvat sa sem tam je fajn ale zase clovek caka aj odozvu, ale tebe sa to podarilo.
Som rad ze ti to vyslo
moje padlo zahrabal som to a povedal som si ze kaslem
a dobre som spravil 
Som rad ze ti to vyslo
K úvodu, chcem len toľko, že ma teší Vaša priazeň prečítať si, ako sa vyvíja daná „kapitola“ môjho života. Udialo sa toho viac a budem po dnešku troška pesimista, ale verím, že tých čo to zaujíma, prípadne im to niečo prinesie si to prečítajú. Od posledného príspevku som už aj riešil otázku, ako ju obdariť v tak krátkom čase k dňu jej narodenín. Má to svoje plus aj mínus. No keďže to vychádzalo až po jej návrate, ako som vtedy spomenul, že odcestovala, tak som čakal na kedy si dohodneme stretnutie. Chcel som niečo drobné, čo jej ma bude pripomínať, ale aj originálne k tomu. Keďže ma nenapadlo to skombinovať do jedného. Rozhodol som sa, ako pre orig. darček lampión ktorý som dokonca zohnal v jej obľúbenej farbe. Spolu sme ho v deň narodenín vypustili, pričom si niečo mala priať, to už netuším čo. Pre ten trváci dar som plánoval buď pekné pero alebo šálok ktoré by som odovzdával so slovami, že: „dúfam, že vždy pri použití pera/šálku Ti to pripomenie mňa a taktiež aj spoločne strávene chvíle.“ No nepodarilo sa mi to zohnať ani jedno v mojom okolí, samé gýče a inet-obchod by to nestihol. Tak som vsadil na klasiku, teda bomboniéru, keďže kvet už padol po maturite. Tu ma prvý krát zaskočila. V deň jej narodenín si tú bomboniéru zabudla v aute, ale tak stane sa samozrejme i keď ešte nevedela aká je lebo bola zabalená. Keď ju už však mala doma pár dní som chcel vedieť či som aspoň trafil chuťovo. Tak ona ju ani neochutnala, ani jeden! Údajne nemá rada sladké a má precitlivené zuby. Úprimnosť si cením, za to vraj chutila rodinke. Trošku ma mrzelo, že predstavu som mal inú , no nevyšla a just sa mi to vypomstilo. Neriešil som to, ale nasledujúce stretnutie pri prechádzke vytiahla čokoládu a schuti ju konzumovala, vtedy ma to zarazilo.. Ako stretnutia boli fajn všetko v poriadku, potom opäť odišla na pár dní. Vraj jej budem chýbať a teší sa na mňa. Samozrejme sa ani neozvala keď došla domov, išla do mesta v ten deň. I keď som sa jej aj pýtal či pôjde osláviť s kamoškami vraj nie.. no a nakoniec šla, to mi nevadí, ale keď mi niekto píše v sms, že mu chýbam a nevie sa dočkať aspoň sa ozve, že už je doma. Nasledujúci deň celý nič. Večer som už jej napísal a stretli sme sa. Vraj ma chcela trošku natiahnuť. Tak sme si to vyrozprávali a bolo fajn. Na to som ochorel. Zrazu sa ozývala každý deň, čo ma tešilo, že bolo zvedavá ako sa mám. Však keď sa mi už pár dní na to polepšilo, som jej volal, že by som ju aspoň na chvíľu došiel pozrieť, ale dozvedám sa od nej, že je na ozvenách. Vraj mi to zabudla povedať,, to sme tiež riešili, že tam nepôjde, že je viacej faktorov z jej strany. Vravím, že v pohode, aj keby si šla nevadí mi to, však si bola s nimi štyri roky a už ich možno ani neuvidíš. No zrazu tam bola a ani nedala vedieť, že tam ide. Vraj večer ide domov, večer mi píše, že ostane teda na noc. Všetko v pohode, na druhý deň jej večer píšem, či teda dobehnem za ňou. Vraj je unavená a ide spať. Viete, ako keď mi niekto píše, že mu chýbam, tak nech sa aj tak správa, ale asi sa riadi heslom aj zajtra je deň. No a dnes bol ten deň. Tešil som sa na ňu i tak po tom všetkom, lebo sa s ňou cítim(cítil) fajn. Stretli sme sa, že len na chvíľu, že som ešte po chorobe a ona sa musí učiť. Však v pohode ja som rád aj za tú chvíľu. Poprechádzali sme sa, rozprávali sa v aute a zrazu sa ma pýta, či mám rad jeden seriál. Ako od veci otázka na to čo sme sa rozprávali, pritom to nebola vážna téma aby ju menila. Pár minút na to, že poďme už radšej domov(to slovo radšej som nepochopil, neriešili sme nič, žiaden konflikt, normálny debat).... len som si zahryzol do jazyka a povedal si v duchu ja blbec. Čo tu robím?? Do teraz som mal staršie baby a raz skúsim niečo iné a to je úplne niekde mimo. Proste chce vzťah, chýbam jej keď nie sme spolu a keď sme tak hneď uteká domov(dnes). Strašne málo sa pýta o mne,, nejaví záujem vedieť niečo viac. Fajčí i keď vie, že to nemusím, ale že ju nejdem obmedzovať, ale chcel som ju to časom odnaučiť,, ale keby si ma vážila tak aspoň pri mne nefajčí, že by ma tým potešila,, nie v pohode ešte si zbehne kúpiť. Dnes ma to, ako zabilo a nasledujúce dni nechcem radšej ani počuť o nej, liečil som sa, ako malý boh aby som bol s ňou a na toto som sa tešil? Skúšky, robota a potom budem riešiť ju.. keby mi aspoň napísala, že si to vynahradíme inokedy, ani ťuk. Ja som už nemal slov, doviezol som ju domov snažil sa tváriť normálne, nechcel som to rozoberať, nech si ide pozerať. Vidím to na koniec kapitoly. Možno ste očakávali, že to pôjde dobrým smerom, ale nepôjde. Už aby v úvode, čo by sa obe strany mali čo najviac snažiť to takto stroskotalo, to nemá zmysel. Uvedomujem si, že nemá skúsenosti so vzťahom, ale už má 19r. a mala by vedieť čo sa patrí. Už očakávam niečo viac.. Budem rád ak sa vyjadríte chalani, som teraz ešte rozčarovaný, tak ak nebude niečo jasné, dopíšem..
-
Začiatok Konca
Professional
Podľa mňa si do toho vhupol tak, akoby to bol starý zabehaný vzťah... Nie ste spolu ani do mesiaca, či dvoch. Nemôžeš čakať, že bude pre Teba dávať každú voľnú chvíľku, má priateľky, kamarátov.. Rozumiem, že to všetko ťa štve a je toho veľa, ale to všetko, ak to chceš riešiť musíš riešiť časom, nie naraz. Nemôže sa aj ona hneď "uzavrieť" a riešiť iba Teba, aj keď by si to veľmi chcel... všetko má svoj čas. Ak nemala vážny vzťah, tak nevie, ako to v ňom chodí, tak sa muckajte robte milé veci a tie vážnejšie (odnaučiť ju fajčiť, atď. neviem, či na to všetko ešte nie je čas)
hlavne sa drž a informuj.