Fotografia - novinky, technika, diskusia
Re: Fotite?
zelovoc.. len škoda, že to nie je zaostrené na ten správny "objekt".. 
seth82 napísal:Maki: ešte aj moja stará kraxňa to dostala, GO SUCK IT >:3 http://www.thedigitalnewsroom.com/en/Ne ... _Award.htm
Jo a ešte porovnajme:
http://www.tipa.com/english/awards-sear ... nc.,+Japan (45 ocenení)
vs.
http://www.tipa.com/english/awards-sear ... n%2C+Japan (31 ocenení)
AHAHA, chcel si flejm, tu máš
ano, z toho kopa pre scannery, tlaciarne, kamkordery a projektory...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zelovoc: No hej, Kde sa dvaja bijú, tam sa z hory ozýva, you, sir, won the game :3
Maki: Meh, Canon tam má 30 ocenení za foťáky, keď odpočítam ceny Nikonu za "Innovative Technology" a za film scannery, tak im zostane tak 10 za DSLR =D STFU, PLOX >:3
Maki: Meh, Canon tam má 30 ocenení za foťáky, keď odpočítam ceny Nikonu za "Innovative Technology" a za film scannery, tak im zostane tak 10 za DSLR =D STFU, PLOX >:3
aha, a canon tam nic inovativne nema alebo ako? to je potom dost smutne 
-
chlapec10
Addict
och LOL,
Ako jedna vec je klasicke vtipne dotahovanie medzi N a C
Ale toto?
Este nezabudnite vytiahnut na porovnanie:
Rok zalozenia firmy
Vonu
Pussy-Magnet efekt
Zvuk
aerodynamiku
A aby zase tento post nebol zmazany ako ten minule ked som pi*oval niekomu za to ze mi dal - karmu za to ze som niekomu radi vyvazovat bielu, tak pridavam fotku ktora mi trvala 3 minuty v kupelni
PS: dakujem dalsiemu ****** za - karmu za nazor ze jeden objektiv je podla recenzie lepsi ako iny, spamatajte sa...
Ako jedna vec je klasicke vtipne dotahovanie medzi N a C
Ale toto?
Este nezabudnite vytiahnut na porovnanie:
A aby zase tento post nebol zmazany ako ten minule ked som pi*oval niekomu za to ze mi dal - karmu za to ze som niekomu radi vyvazovat bielu, tak pridavam fotku ktora mi trvala 3 minuty v kupelni
PS: dakujem dalsiemu ****** za - karmu za nazor ze jeden objektiv je podla recenzie lepsi ako iny, spamatajte sa...
ja to riesim len ked si pojdem kupit novu zrkadlovku... ale inac mi je to tiez absolutne jedno...
-pocuj ten pavuk nie je na hajzlovej rurke ci hej?
-a cim si ho nasvietil?
-a do tretice posledna ale asi najdolezitejsia otazka - chodis s fotakom na hajzel? nebodaj si prispievatel fotiek na web www.hovno.sk
p.s. ja som
kramu este nikdy nedal
-pocuj ten pavuk nie je na hajzlovej rurke ci hej?
-a cim si ho nasvietil?
-a do tretice posledna ale asi najdolezitejsia otazka - chodis s fotakom na hajzel? nebodaj si prispievatel fotiek na web www.hovno.sk
p.s. ja som
-
chlapec10
Addict
Neni, je to normalna izbova lampa:-)-pocuj ten pavuk nie je na hajzlovej rurke ci hej?
Profesionalnou technikou, odborne nazyvana "Stolova lampa"-a cim si ho nasvietil?
Vid 1. Odpoved. Ale tak uz som raz mal potrebu a delil som sa o uzku hajzlkabinku s 2 telami na ramenach na jednom 70-200 2.8 IS a na druhom 300mm F2.8 IS, to bolo....-a do tretice posledna ale asi najdolezitejsia otazka - chodis s fotakom na hajzel? nebodaj si prispievatel fotiek na web http://www.hovno.sk
Netvrdim ze si, toto su vacsinou anonymne bez udania dovodu... Best of Bestp.s. ja somkramu este nikdy nedal
-
triple
Guru wannabe
chlapec10 z K- za kktiny si nič nerob - je tu kopec obmedzených užívateľov - jasné k+ poteší a z k- si netreba nič robiť 
Som fakt zvedavý na tvoje odpovede od pola
hlavne na tretiu - lebo ked som si kúpil svoju prvú zrkadlovku a bol som z nej ukrutne celý paf, tak som veruže s nou bol aj na hajzli a študoval ju 
//uplink: ja si brávam so sebou na hajzel manuály ku doske, alebo vgačke : D som tušil že nebudem sám s podobnou úchylkou : D
Som fakt zvedavý na tvoje odpovede od pola
//uplink: ja si brávam so sebou na hajzel manuály ku doske, alebo vgačke : D som tušil že nebudem sám s podobnou úchylkou : D
-
chlapec10
Addict
no dobre, pani, zase nemusime ist smerom kto si co so sebou nosi na zachodytriple napísal:chlapec10 z K- za kktiny si nič nerob - je tu kopec obmedzených užívateľov - jasné k+ poteší a z k- si netreba nič robiť
Som fakt zvedavý na tvoje odpovede od polahlavne na tretiu - lebo ked som si kúpil svoju prvú zrkadlovku a bol som z nej ukrutne celý paf, tak som veruže s nou bol aj na hajzli a študoval ju
inac, odpovede najdes nad tvojim prispevkom
a zase aby som nebol OT, tak pridavam dalsiu fotku a za umoznenie tejto fotky musim podakovat kazdemu z vas(kto zije v EU) nakolko to bolo fotenie na pozvanie Europskeho Parlamentu(samozrejme hradili komplet vsetko vratane viac nez stedreho vreckoveho, z vasich/mojich dani) neskor mozno nahram odtial aj dalsie
-
Dahome
Medium Star
chlapec10 - príma... Belgicko je moja srdcovka, šupnem sem aj ja jedno Atomium
Ale ten © rovno v strede.... tss tss 
-
chlapec10
Addict
priznam sa ze aj mne sa BRU naramne pacil, ale bohuzial som si ho vela neuzil, vacsinu casu som stravil medzi EU parlamentom a hotelom, a len jeden vecer/rano som stihol vidiet ako tak mesto.Dahome napísal:chlapec10 - príma... Belgicko je moja srdcovka, šupnem sem aj ja jedno AtomiumAle ten © rovno v strede.... tss tss
Ale musim povedat ze v BRU som zatial pil moje najlepsie Mojito
-
Dahome
Medium Star
čo mojito... ale belg. pivá...
V Bruseli je jeden pub, kde majú cca 850 druhov piva... raj na zemi 
-
Fabo
Hardcore addict
Leffe nebolo na zahodenie... ale ochutnal som to ich slavne Mort Subite...
Tak jedna pre zmenu z vnutra.
Tak jedna pre zmenu z vnutra.
-
seth82
Darca
páni, páni (chlapec10), nehrajme sa na dospelých, robili sme si s Makim srandu...Nieže sa kvôli malému náznaku flejmu medzi nami dvoma oblečiete ako na pohreb a na dom si vyvesíte čiernu vlajku... Y SO SERIOUS?
-
D4vid
Medium Star
Nice... Bol to parádny fest 
Zelovoc tym mas na mysli kusok rozpazanu dievcinu???
Nejak ju slabo vidno na fotke heh,....
A z tym hadanim mas pravdu,... Nikon vs Canon,... Sam mam Nikon a nejak nepocitujem aby som sa hadal
A z tym hadanim mas pravdu,... Nikon vs Canon,... Sam mam Nikon a nejak nepocitujem aby som sa hadal
-
klm16
Medium Professional
poprosím o komentár k tejto fotografii
fotené to bolo z veľkej vzdialenosti so setovým objektívom tuším ze f 55. Teda orezané na maximum a aj tak je tam dosť šumu..... ako to pôsobí??? vďaka....
kebyze mal ten feikar troska "lepsi" dres, tak to posobi este viac autenticky "retro-dobovo", ale aj napriek tomu na prvy pohlad (zmensene) celkom verne