Zadny silenblok

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Klemen
Medium Expert
Medium Expert

Zadny silenblok

Príspevok od používateľa Klemen »

Zdravim! Neviete mi pls poradit kde zohnat silenblok na zadnu napravu na toyotu corollu? Jedna sa o model Toyota Corolla r.v. 1993, 1332cm3, 65kW. Cislo suciastky by malo byt podla toyota eperu 48780A. V oficialnom servise za to pytaju bezmala 200€ a na strankach ako elitecat.cz ju neviem najst. Ak by ste sem hodili link bol by som vdacny :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zadny silenblok

Príspevok od používateľa Pilifo »

Asi ti neporadím ohľadom tvojho problému, ale zaujímalo by ma, ako je možné, že ti povedali presné označenie tej súčiastky? Keď sme zháňali po búračke plechy na našu Corollu, tak v Toyote otcovi nechceli povedať presné označenie, lebo vedeli, že podľa označenia by sa už dala zohnať, a tak to musel objednávať priamo odtiaľ.

Napadlo ma, že by si sa mohol skôr skúsiť opýtať na Toyota fóre: http://www.toyotateam.sk/forum/viewforum.php?f=17
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

1997 je e10? skus pohladat na autokelly.sk, e-cat.cz, mjauto.cz, hadam najdes to, co potrebujes... nedrz sa vyrobneho cisla, vacsina druhovyrobcov ma svoje vlastne...

pilifo: nabuduce napis sem na forum, cislo sa uz zisti :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

kelly a elit vyzera ze vedie silenty iba na prednu napravu podla ich katalogov :-D :-D
Klemen
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klemen »

Pilifo: asi koli tomu, ze podla toho co tvrdili zadny silenblok na tento model nevyraba ziaden druhovyrobca, len toyota... tak boli velice ochotni :)
Napísať odpoveď