Prosim ta, pozeral som si kvalitu farieb a Iphone ma 16 milionov a X10 ma 65 tistic. Je to velmi viditelny rozdiel?Stopa napísal:Na Xperiu mas par videi na mobilmanii (v blogoch), odporucam si ich pozriet. IMO ja by som bral bud to, alebo iPhone. Symbian maximalne ked bude ta nova verzia (i ked z recenzie prototypu to vyzera dost slabo)
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Uff, take veci bude vidiet na multimediach a tie som nemal moznost vyskusat na ziadnom telefone. Ale mal som moznost sa bavit s HTC Hero a tam som rozdiel oproti iPhonu nevidel a v menu/aplikaciach som nepoznal rozdiel. Avsak ako vravim, v multimediach moze byt rozdiel, takze ma neber za slovo 
Ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze iPhonovsky displej je genialny na sledovanie videi a navyse sa z neho nestava zrkadlo na slnku, co mnohym jeho konkurentom chyba, vid (bohuzial spominana X10 v tom teste nie je). Proste displeju nemam co vytknut.
Ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze iPhonovsky displej je genialny na sledovanie videi a navyse sa z neho nestava zrkadlo na slnku, co mnohym jeho konkurentom chyba, vid (bohuzial spominana X10 v tom teste nie je). Proste displeju nemam co vytknut.
Curuj, presne tak je ich malo, operatory tuto vec samozrejme nepodporuju.
Ale ako hladam tak fakt su to vsetko take tie "cinske" vyrobky.
Neni s kym o tom podebatovat lebo sa to malo/slabo predava
Ale ako hladam tak fakt su to vsetko take tie "cinske" vyrobky.
Neni s kym o tom podebatovat lebo sa to malo/slabo predava
Po dlhych rokoch spokojnosti so SE K750 by trebalo upgrade. Moznosti je milion, ale vacsina je totalny odpad. Preto hladam mobil, ktory za rok nezapadne prachom a bude stale pouzitelny. Dotykovy, slider, full qwerty,...to je jedno, podstatne je to co bude dnu, t.j. ovladanie ktore nebude 100 rokov za opicami, wifi je nutnost ale napr. take gps, fm radio, 3.5mm jack nepotrebujem. Fotak, cim lepsi tym lepsie, ale fotenie nie je tak podstatne. Skor sa teda priklanam k niecomu co bude mat nadych pracovneho telefonu, a nie dotykovky so 4" displayom. Vacsi display vsak nie je na skodu na browsovanie, takze pod 2.4" by som uz nesiel. 240x320px sa mi sice zda malo, ale kedze som za telefon ochotny dat max 300eur (normalny obchod, ziadny sedy dovoz, inzerat, este ebay by sam dal) tak to dokazem akceptovat. Takze, nejake napady?
zoznam par kandidatov: Samsung omnia B7330, samsung spica i5700, se xperia x10 mini(pro), mozno novy SE Aspen - tu je este otazna cena, Nokia E72/E66/E52, SE C905(lenze je uz postarsi), BB 8520, palm treo pro (osobna lahodka, qwerty + dotykovy display + viac menej vsetko potrebne v jednom, ale uz je predsalen starsi a cena je stale nad limit)
zoznam par kandidatov: Samsung omnia B7330, samsung spica i5700, se xperia x10 mini(pro), mozno novy SE Aspen - tu je este otazna cena, Nokia E72/E66/E52, SE C905(lenze je uz postarsi), BB 8520, palm treo pro (osobna lahodka, qwerty + dotykovy display + viac menej vsetko potrebne v jednom, ale uz je predsalen starsi a cena je stale nad limit)
ja by som si počkal na X10 mini pro
samsungom neverím, full qwerty pod displejom musí byť dobrá, trochu to však zavadzia práve na úkor veľkosti displeja. mmntálne mám P1i, čo je skvelý stroj až na procák. ak by si nebral X10 mini pro, tak aj X1 alebo X2 nie sú na zahodenie
pri X2 je však ešte nedoladený SW, takže je trochu pomalšia :-/
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Neviem sa rozhodnut medzi:
SE vivaz
Nokia X6
SE xperia 2
Na xperii sa mi pacia kvalitne stereo repraky, vivaz ma super dizajn, nokiu som este nikdy nemala, ale x6 mi je maximalne sympaticka. No fakt neviem
A musim sa rozhodnut este dnes do vecera. Vyuzitie hlavne foto, hudba, menej internet.
dik za kazdy nazor.
SE vivaz
Nokia X6
SE xperia 2
Na xperii sa mi pacia kvalitne stereo repraky, vivaz ma super dizajn, nokiu som este nikdy nemala, ale x6 mi je maximalne sympaticka. No fakt neviem
A musim sa rozhodnut este dnes do vecera. Vyuzitie hlavne foto, hudba, menej internet.
dik za kazdy nazor.
-
uplink
VIP
Nokia X6 nie je nič extra a nezapadá do tej kategórie, kde si ju zaradila. Je priemerne rýchla a priemerne pomalá, nevyužíva potenciál kapacitného displayu, hrá veľmi pekne, ale stále, ten 366 či 466 MHz CPU čo má ju veľmi, veľmi brzdí. Chýba mi na nej multitouch, pomalá galéria, mp3ky v prehrávači načítava hneď, ale ich obrázky veľmi spomalene atď. atď. atď. Nie je to ani z diaľky to čo som od X6ky čakal, ale neni to ani úplný črep. Zapĺňa medzeru medzi nedotykovými telefónmi a dotykovými high endmi [3GS, HTC HD 2, HTC Desire...] Je to akýsi middle class v dotykáčoch s luxusným displayom [rozumej len dotyková technológia, rozlíšenie je mizerné]. Trochu ma hnevá že už po neviem koľkých rokoch okrem HTC HD 2 Leo nedokázal nikto pokoriť iPhone čo sa týka rýchlosti a Leo to dokázal len vďaka 1 GHz snapdragon procesoru a aj tak sa stále v istých aplikáciach zasekáva. Je to smutný fakt, ale iPhone je naozaj momentálne stále najsvižnejším telefónom na trhu, snáď len ďalšie HTCčka s androidom ho dobiehajú, ale okrem nich sa mu nič nevyrovná. Nie som apple fan, ale všetka úcta applu za ich optimalizáciu...
-
pryja
Darca
Ok, nad tou nokiou som aj najmenej rozmyslala. Tie HTCka su na trochu vyssej cenovej urovni, ja mam strop na telefon 300e. Viac z vyplaty dat nemozem. A mne musi ten mobil aj padnut do oka.
konkretne HTC HD2 som mala nedavno v ruke a nejako ee. Az moc velke na mna.
konkretne HTC HD2 som mala nedavno v ruke a nejako ee. Az moc velke na mna.
Nevieťe niekto zohnať nové Apple iPhony 3G, 3GS 16gb, 32gb, maximalne 400 eur !
Caute! Otec ide brat paušál podla seba3, čiže mam možnosť si vybrať telefón. Zo všetkého mi vychádza Nokia 5530 XpressMusic
alebo Samsung S5620. Čo by ste si vy vybrali? Poprípade oplatí sa doplatiť na X6 alebo N97 mini?
Teraz mam N95 8GB tak snaď tieto nebudú pomalšie.
Ďakujem
alebo Samsung S5620. Čo by ste si vy vybrali? Poprípade oplatí sa doplatiť na X6 alebo N97 mini?
Teraz mam N95 8GB tak snaď tieto nebudú pomalšie.
Ďakujem
rozhodujem sa medzi Htc Hero, Htc Touch Diamond 2 a SE Xperia X1, ktory z nich by ste mi odporucili a preco?
pepan90: zalezi od toho, aku platformu preferujes.
HTC hero je android, aj ja som o nom uvazoval ale ten desing je podla mna trosku gycovy. Tiez cena je vyssia.
HTC TD2 je WM, osobne ho vlastnim, som s nim maximalne spokojny, zvlada vsetko.chyba mi tam snad len nejaka ta led diaoda a 3,5mm jack. Pre priaznivu cenu som ho vsak zobral.
Xperia....tiez WM, moze byt dobra kupa, ale pre mna v segmente mobilov vladne HTC, az potom SE
Inak na TD2 som presedlal zo SE c702
HTC hero je android, aj ja som o nom uvazoval ale ten desing je podla mna trosku gycovy. Tiez cena je vyssia.
HTC TD2 je WM, osobne ho vlastnim, som s nim maximalne spokojny, zvlada vsetko.chyba mi tam snad len nejaka ta led diaoda a 3,5mm jack. Pre priaznivu cenu som ho vsak zobral.
Xperia....tiez WM, moze byt dobra kupa, ale pre mna v segmente mobilov vladne HTC, az potom SE
Inak na TD2 som presedlal zo SE c702
prvú xperiu vyrábalo práve HTC
a dovrzali na nej kryty. ale už to je ok
tak to som nevedel...ale ma svoje caro 
Nokia 6120 uz naozaj nie je v dnesnych dobach bohvieco a nakolko mi skoncila prave zmluva v T-Mobile, idem ju predlzit a zobrat novy mobil. Chcem urcite nieco lepsie, lebo parkrat som uz na vybere mobilu setril a potom to dopadlo tak, ze som musel behat po opravach. Ak vas mozem poprosit, napiste mi nazor, ktory z tychto modelov by ste si vybrali vy.
N97 mini, SE Satio alebo HTC Hero
N97 mini, SE Satio alebo HTC Hero
čisto papierovo by som bral asi N97mini. aj ked nokie nemám rád, ale to je subjektívne
ked nie nokiu, tak satio. pre hero je plus kapacitný displej na plácanie prštekmi a android. ale design sa mi nepáči
takže asi tú nokiu...
-
L.A.M.E
Medium Star
na 97 podla recenzie co som pozeralCuruj napísal:čisto papierovo by som bral asi N97mini. aj ked nokie nemám rád, ale to je subjektívneked nie nokiu, tak satio. pre hero je plus kapacitný displej na plácanie prštekmi a android. ale design sa mi nepáči
takže asi tú nokiu...
možno to opravil v novom FW, neviem. preto sa vyhýbam dotykovému symbianu. s výnimkou UIQ, čo mám teraz 
nazdar tiez by som potreboval pomoc neviem sa rozhodnut medzi tymito troma telefonmi Nokia N8 potom SE Xperia X10 alebo uz ako posledna moznost AppleiPhone ten je zatial pre mna na poslednou mieste
ahoj rozhodujem sa medzi kupou Samsung i8000 Omnia II a Sony Ericsson Vivaz mohol by mi niekto poradit ??