Objednávať literatúru z amazonu a iných cudzokrajných kníhkupectiev sa trocha bojím. (a rád by som tú knihu vlastnil preferenčne v češtine alebo ak nebude český jazyk, nepohrdnem ani slovenčinou - outdoor príručky rád čítam v češtine, moja súkromná úchylka
kde zohnať knihu
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
kde zohnať knihu
Hľadám slovenský/český webshop/kníhkupectvo, kde zohnať knihu Ray Mears: Outdoor survival handbook (kniha rozdelená na 4 časti = ročné obdobia). Na martinuse ju nemajú a v panta rei sú zjavne natoľko technicky nevzdelaní, že nedokážu z ich systému vyčítať, či daného autora majú a ktoré jeho knihy vlastne ponúkajú...
Objednávať literatúru z amazonu a iných cudzokrajných kníhkupectiev sa trocha bojím. (a rád by som tú knihu vlastnil preferenčne v češtine alebo ak nebude český jazyk, nepohrdnem ani slovenčinou - outdoor príručky rád čítam v češtine, moja súkromná úchylka
)