USB - píska
USB - píska
mam taky problem s usb... ked zapojim do notebooku moj usb kluc alebo klavesnicu tak mi zacne v sluchadlach piskat... na reprakoch to ani nepocut ale pri sluchatkach je to dost neprijemne... mam najnovsie ovladace aj zvukovky aj klavesnice ale ten zvuk neprestava....
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: USB - píska
Keby si napísal značku a model notebooku, viac by to pomohlo.
asus x55sv... ale na nete som nasiel viac takych prispevkov aj inych znaciek... ale neboli tam riesenia a naviac niesom dobry v anglictine
no pomocta pre pre tych ktory dobre nevedia anglicky a podobne pod tym mas alebo vedala ze prelozit stanku v google a v prehliaaci google chrome sa ta to pyta automaticky
to samozrejme viem ale odborny text to preklada fakt fantastickyMuftinko napísal:no pomocta pre pre tych ktory dobre nevedia anglicky a podobne pod tym mas alebo vedala ze prelozit stanku v google a v prehliaaci google chrome sa ta to pyta automaticky
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
robí Ti to len vo windowse, alebo aj v preboot móde? Ked systém nabieha a tak?
robi mi to len ked kluc pracuje.... t.j. ked na neho nieco kopirujem alebo z neho... a klavesnica len vo windowse.... a uz som mal viackrat preinstalovany windows a nepohohlo to.... (vista 32-bit)