Mal by niekto záujem a chuť rozbehnúť upload server?
Práve som totiž dokončil, aspoň testovaciu verziu, funkčného upload systému s affiliate systémom - teda na sťahovanie tu je potrebný kredit, uploadovaním súborov ho je možné zarobiť, za každé stiahnutie súboru dostane uploader 10% z použitého kreditu.
Je jasné že sa chystám systém stále rozvíjať, chcem však zistiť, či sa oplatí dávať ho vôbec do obehu, preto by som ho skúsil prevádzkovať aspoň na jeden mesiac. Na to však potrebujem niekoho ďalšieho, kto vyriadi dobíjanie kreditu cez SMS a najmä popularitu, t.j. zariadiť, aby sa systém vôbec využíval.
Okrem toho je potrebné zohnať server, najlepšie VServer (na začiatok), ten by som sa však pokúsil na testovaciu dobu získať zadarmo.
Ukážka upload systému.
Systém si môže ktokoľvek na tejto adrese vyskúšať. Po registrácií užívateľ dostane zadarmo 100MB kreditu.
(upozorňujem že to nie je konečná podoba a veľa vecí sa v najbližšej dobe upraví/zmení, najmä design)
Mal by niekto naozaj SERIÓZNY záujem? Teda niekto, kto má v daných veciach skúsenosti (veci = dobíjanie cez SMS*, popularita), má dostačujúci vek (tHeDa ZhE nHepYsHe aKhO kHoKhOThhiQ) a hlavne chuť.
Ešte raz upozorňujem, toto je testovacia verzia. Mám to na pomalom zahraničnom serveri, ktorý povoľuje maximálne 30MB upload.
Pokiaľ by sa to rozbehlo vo veľkom, limit by sa samozrejme zvýšil.
Upload server - bol by záujem?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Upload server - bol by záujem?
Upload serverov je plna rit... fakt potrebujeme este jeden?
-
L.E.n
Light Star
Neviem... potrebujeme?
imho rapidshare + megaupload + torrenty nám úplne stačia 
-
hojko
Site Admin
Myslim, ze na upload server treba toho viac, v prvom rade mat stabilny server s velkym datovym uloziskom, ktory bude pripojeny na dobrej linke. Ak pisem dobru linku, tak myslim dobru linku a nie to, ze ti da niekto traffic na mesiac 500GB pre Slovensku (SIX) a 150GB pre zahranicie, pretoze na tom upload server stavat nemozes. Okrem toho si mylsim, ze zo zaciatku by to boli nemale peniaze do hardware a pripojenia (konektivity). Ci mas tie peniaze a ci sa ti to oplati, tak to musis zvazit sam.
Najst upload script na nete, upravit ho..., to nie je problem
Najst upload script na nete, upravit ho..., to nie je problem
-
adox
Light Professional
Takže, nemá to význam 
-
L.E.n
Light Star
hojko - ja poznám jediný upload script ktorý sa dá stiahnuť zadarmo a upraviť (MiniFileHost), aj ten za veľa nestojí, nie každý je programátor.