Výhra alebo fake?
Výhra alebo fake?
Práve mi volal nejaký Čech, že v rámci súťaže T-mobile Slovensko som vyhral nejaké voľné minúty či čo. Problém je ten, že ja nemám paušál ani nič v T-mobile tak ma prekvapuje ako na mňa prišli a odkiaľ majú moje číslo? A vôbec zdalo sa mi to také čudné, tak sa pýtam či sa aj vám niečo podobné stalo.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Výhra alebo fake?
ked nemas nic v tmobile, tak na to nereaguj... ja som takto uz parkrat vyhral bambusove ponozky a holiaci strojcek 
-
Scorpion90
King
Volali aj mne, ale slusne som ich poslal do <>, s T-mobilom nemam nic spolocne, je to cisty podvod 
Tak tak , je to podvod, volali aj mojmu kamaratovi tiez ze vyhral volne minuty. Kasli na to, je to podvod !!! 
-
bolek
Guru
Všetky tieto telefonáty najlepšie ignorovať. Ich skvelé ponuky, produkty typu kapsule s omega 3 mastnými kyselinami, bambusové ponožky a všetko zadarmo, len 2€ za poštovné. Najhoršie je, že tí ľudia sú ako nepríčetní, keď s nimi seriózne diskutujete a vysvetlíte im, že nemáte záujem. Stále len prečo, prečo prečo? A buďte potom slušný, najlepšie použiť červený gombíček na mobile.
-
PAuLi3
Darca
bolek, niekedy ani to nepomoze
mne minule volal nejaky pan Kovac, s tym ze som vyhral holiaci strojcek, povedal som mu ze nemam zaujem, a zlozil som, zachvilu mi volalo dalsie cislo, predstavil sa pan Kovac
, ze vyhravam holiaci strojcek, tak som sa ho pytal, ze ci si robi srandu alebo co a on, ze preco
to su mentalne naruseni ludia, normalne ich lutujem takuto robotu aj robit
Ja som minule vyhral nejaké bambusové ponižky, či čo to bolo, a keď som mu povedal, že ďakuje, ale nemam o to zaujem tak sme sa asi 5 minut dohadovali, že prečo, že sa to dá darovať, že to mám aspoň vyskúšať. Bol to neodbitný človek, a to z mojej strany som sa ho snažil zrušiť akýmkoľvek slušným spôsobom....
-
Hotwire
Addict
ty vole tolki z vas vyhrali tie bambusove ponozky, aj ja chceeem 
-
webmasterr
Medium Professional
Ja som minule ležal v posteli s teplotou okolo 38, boľavým hrdlom, hnisajúcim okom. V ten deň som nestihol zápočet (mal som to za 0, na náhradu nebolo šance) a musel som pre chorobu zrušiť program na víkend. Maximálne nasraný som ležal a popíjal čaj, v tom zazvonil telefón, mal som ho nastavený príliš hlasno, od prekvapenia som sa mykol a oblial si horúcim čajom všetko po okolí vrátane seba. No a v telefóne príjemný hlas dávajúci úplne super ponuku s jedinečnými kapsulami omega 3 s mastnými kyselinamibolek napísal:produkty typu kapsule s omega 3 mastnými kyselinami, bambusové ponožky a všetko zadarmo, len 2€ za poštovné
-
Jancuk
Professional
Raz mi volali ohľadom holiaceho strojčeka s brutal ostrými žiletkami , tak som to objednal , na tom papieri čo som dostlal k tomu bolo že môžem to posielanie náhradných žiletiek zrušiť ta bola tam nejaká stránka tam som išiel na web naťukal tu stránku a do nej ten kód čo bol na papieri a odvtedy nič nechodí a už sú tomu dva roky , potom ešte volali nejaký pani ale ohľadom nejakej somariny asi tiež ponožky a na otázku že odkiaľ mate toto číslo mi nemohli odpovedať tak som to zrušil , hlavne že ma upozornili že hovor je nahrávaný pre skvalitnenie služieb 
posledne dva tyzdne som mal niekolko takychto hovorov (nie konkretne, ale vo vseobecnosti nejaky telemarketing), okrem ineho aj od tej spolocnosti, co ponukali holiace strojceky (flexifront - http://www.hojko.com/holiace-storojceky ... 04203.html ), ked mi zenska volala asi 3x, pricom 3x som ju /slusne/ odbil, ze prave nemam cas a asi na stvrtykrat, ked mi volala a som bol zhodou okolnosti za volantom, tak som ju opat odbil, ze prave nemozem a uz troska podrazdene na mna vysla, ze kedy mi ma zavolat ked nikdy nemozem atd... (ked som jej povedal, ze nemozem, tak som cakal, ze tym aj hovor ukoncime - marne
), tak predsa len sa zhostila slova, no uz to naberalo na obratkach, tak som ju poslal do prdele (nie doslova), pretoze zmluvu s nimi som davno zrusil, o ziadne dotazniky zaujem nemam a taktiez nie o dalsie ich "produkty", co som jej najprv vysvetlil aj slusne, ale akosi si to nechcela pripustit..
pomaly, ale isto zacinam byt alergicky na taketo telefonaty, najma ked si to nedaju po dobrom vysvetlit
pomaly, ale isto zacinam byt alergicky na taketo telefonaty, najma ked si to nedaju po dobrom vysvetlit
Mňa by fest zaujímalo odkiaľ berú čísla, na kt. majú volať. Lebo ak si dobre pamätám tak mne ešte nikdy nevolali:) nebude to tým že nemám zverejnené číslo v nejakom verejnom zozname?
ako som pisal v druhej teme, na otazku odkial maju moje cislo odpovedali, ze z verejne dostupnych zdrojov.. pri kupe SIM karty (cca 8 rokov?) vsak bola moznost, ze neuvadzat v zoznamoch alebo nieco podobne a ak ma pamat neklame, tak som to daval, odvtedy sa vsak mohlo kadeco zmenit, ale ajtak neviem odkial maju cisla (pri najblizsom telefonate tohoto druhu /snad sa ho uz nedockam
/ sa budem pytat iba na to)
-
Hotwire
Addict
mozno len nahodne daju nejake cislo a skusia vytocit 
ale meno uz hadam nahodne k cislu nepriradia 
Tak ale nahodou, ja som raz len pre tu srandu nechal pani s bambusovymi ponozkami hovorit a zatial ranajkoval. Ked dohovorila tak mi jej bolo trocha luto tak som jej povedal nech mi ich teda posle, 2€ ma nezabiju a aspon budem mat o com rozpravat. A musim povedat ze ponozky prisli a odkedy som si ich prvy krat uskrnajuc obliekol, som s nimi nadmerne spokojny
Fakt su fajn, no 
//Zabudol som dodat nech netrepete chu**** pretoze nikomu nehovoria ze ich vyhrali, naopak povedia ze prve mate za cenu postovneho a dalsie uz za full.
//Zabudol som dodat nech netrepete chu**** pretoze nikomu nehovoria ze ich vyhrali, naopak povedia ze prve mate za cenu postovneho a dalsie uz za full.
Gangy, nemas fotku tych bambusovych ponoziek ? Lebo ma to zaujima jak to vyzeraGangy napísal:Tak ale nahodou, ja som raz len pre tu srandu nechal pani s bambusovymi ponozkami hovorit a zatial ranajkoval. Ked dohovorila tak mi jej bolo trocha luto tak som jej povedal nech mi ich teda posle, 2€ ma nezabiju a aspon budem mat o com rozpravat. A musim povedat ze ponozky prisli a odkedy som si ich prvy krat uskrnajuc obliekol, som s nimi nadmerne spokojnyFakt su fajn, no
no a dalsie ti nechodia?Gangy napísal:Tak ale nahodou, ja som raz len pre tu srandu nechal pani s bambusovymi ponozkami hovorit a zatial ranajkoval. Ked dohovorila tak mi jej bolo trocha luto tak som jej povedal nech mi ich teda posle, 2€ ma nezabiju a aspon budem mat o com rozpravat. A musim povedat ze ponozky prisli a odkedy som si ich prvy krat uskrnajuc obliekol, som s nimi nadmerne spokojnyFakt su fajn, no
Lol ved normalne cierne ponozky, ako by to asi vyzeralo. Sak to su len bambusove vlakna ty karIMI napísal: Gangy, nemas fotku tych bambusovych ponoziek ? Lebo ma to zaujima jak to vyzera.
Chodia, ved som bol na to upozorneny. A kedze som s nimi aj skutocne spokojny tak to rusit nebudemcitizen napísal: no a dalsie ti nechodia?