Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
Steam som mal zapnuty naposledy v utorok a neviem preco ale steam mi ukazuje za ma stiahnut update o velkosti 2.6GB ale v skutocnosti ma len okolo 1.6GB a este mi ukazuje 2x vacsiu rychlost downloadu (tak som sa tesil ze mi stahuje 500kb/s
)
-
Corn Flake
Guru wannabe
Možno engnier update a dávajú ho postupne aby nemali potom preťažené servery a potom to naraz spustia. Možno.
Ja som ziadny update nemal teda nepocitam tie male co fixuju ale takyto velky nie. Kto vie ako dlho nemal Steam pusteny.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Však píše že od utorka. Pogooglil som a zistil som že viacerí ľudia mali ten veľký update. Takže to bude asi engineer update.
hmm cudne - ale to je blbost podla mna. ked sa ti to stiahne automaticky by sa ti mala aktualizovat aj hra to znamena ze by si nemohol hrat na serveroch... to bude nejaky bug
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ne to sa asi stiahne a potom bude dáky mini update ktorý to aktivuje.
no ale čo som pozeral, tak tie posledné bug-fixy mali po cca 70 a 80 mb (na to, že opravia nejaké drobné bugy trochu viac než bežné, nie? - môj osobný názor)
-
Corn Flake
Guru wannabe
neviem co sa to stalo. spojil som tri sroty 1. level a napisalo crafting failed a motom mi tie sroty zmizli
-
Corn Flake
Guru wannabe
Joooooj jak sa mi dnes darilo za spya
Ako ja neviem ale mne sa este nikdy poriadne nedarilo (skor tam boli o moc horsi nez ja)
Boli tu prispevky o tom ze nic im skoro nepada-mne ano ale tak isto ako predtum,(za 4 hod 2 veci max) a pritom som nehral viac ako tyzden,no a ak mi uz daco spadne tak je to to co uz mam,to dokaze nasrat 5 equalizerov alebo 4 natashe ze
A craftenie sa mi vobec nedari tak ak niekto mi chce poradit " craftni to" nech sa radsej neozyva
Dakujem za pozornost
Boli tu prispevky o tom ze nic im skoro nepada-mne ano ale tak isto ako predtum,(za 4 hod 2 veci max) a pritom som nehral viac ako tyzden,no a ak mi uz daco spadne tak je to to co uz mam,to dokaze nasrat 5 equalizerov alebo 4 natashe ze
A craftenie sa mi vobec nedari tak ak niekto mi chce poradit " craftni to" nech sa radsej neozyva
Dakujem za pozornost
-
Corn Flake
Guru wannabe
Á toto som našiel ani neviem ako na nete, tak neodfotim to?
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 20:45)
to Grandel: Craftnes to tak že zoberieš 2 zbrane rovnakej postavy a vznikne ti metal. Potom 3 metaly a máš väčší metal. 3 Väčšie metaly a máš najväčší metal. Tri najväčšie metaly a máš HAT!
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 20:45)
to Grandel: Craftnes to tak že zoberieš 2 zbrane rovnakej postavy a vznikne ti metal. Potom 3 metaly a máš väčší metal. 3 Väčšie metaly a máš najväčší metal. Tri najväčšie metaly a máš HAT!
-
Tailor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Vsak toe screen prispevku z 2007 
Co s tym ?
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 20:50)
Co s tym ?
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 20:50)
Chod na server a zabi sa , pomôžeBig Dusan napísal:neviem co sa to stalo. spojil som tri sroty 1. level a napisalo crafting failed a motom mi tie sroty zmizli
ale je jedno ze ako spojujem tie metale ze? napr metale od scouta s pyrom a medicom vznikne jedno vecsie zelezo.dufam ze to nebude problem lebo to takto robim 
-
Drdek
Expert
http://www.tf2items.com/crafting/blueprints.phpcitizen napísal:ale je jedno ze ako spojujem tie metale ze? napr metale od scouta s pyrom a medicom vznikne jedno vecsie zelezo.dufam ze to nebude problem lebo to takto robim
tu máš všetky kombinacie .... omg
-
Tailor
Medium Star
Chod na server a zabi sa , pomôžeBig Dusan napísal:neviem co sa to stalo. spojil som tri sroty 1. level a napisalo crafting failed a motom mi tie sroty zmizli
Prave som nasiel ciapku 
A aku. Capiek je tam kopec.
tyran pre soldiera
Aaaa toho som este nenasiel. Na soldiera som "mal" len tu prilbu kde je ta karta zastrcena len Valve mi ju zobral