Neviem odhadnut cenu, no cim lacnejsie tym lepsie
PCI Wifi karta + antena
PCI Wifi karta + antena
Hladam PCI wifi kartu a kvalitnu antenu aby som dosiahol kvalitne pokrytie v dome (2 podlazia, PC je na hornom) a zahrade (max 20m). Na PC by som vytvoril AP a pomocou NB by som sa pripajal, sluzilo by to len na surfovanie. Viem ze to ovplyvnuje vela faktorov a neda sa presne odhadnut dosah.
Dik za rady
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: PCI Wifi karta + antena
Ty chces cez PC+antenu vytvorit siet alebo sa chces uz pripajat na existujucu siet???
chcem vytvorit siet kde budem cez wifi vysielat svoje DSL pripojenie, mal som k dispozicii usb wifi Edimax-EW7711 a pomocou softveru Connectify som vytvoril siet, cez ktoru som zdielal svoje DSL pripojenie a mohol som sa cez NB pripojit na net
-
hojko
Site Admin
A preco chces kupovat wifi kartu a antenu, ked to mozes vyriesit elegantne za pomoci wifi routra???
toto riesenie mi prislo lacnejsie, mozes teda odporucit nejaky router a pavdepodobne aj silnejsiu antenu? dik
-
hojko
Site Admin
Tem o routroch je tu dostatok, takze si ich pohladaj. Najdes routre za 30 eur a tie splnia to co potrebujes, urcit sa to neda len tak od oka, ze ci to pojde alebo nie. No dve podlazia spravis v pohode a myslim, ze aj v prilahnej zahradke nebude problem s obycajnym routrom bez nejakej dalsej anteny.