caute, chcel by som vediet, aky je rozdiel medzi odborami:
Počitacove inzinierstvo,
Informatika,
Aplikovana informatika
Kybernetika
Softvérové inžinierstvo
Informačné systémy
Umelá inteligencia
+ s ktorym odborom sa najskor zamestnam na SVK, v zahranici? Ktory odbor sa najviac zameriava na programovanie?
ďakujem
vysoka skola informatika
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vysoka skola informatika
najviac na programovanie by malo byť softvérové inžinierstvo. Najviac na matiku je umelá inteligencia a kybernetika. Najteoretickejšie sú informačné systémy, najvšeobecnejší prehľad dostaneš na aplikovanej.. a vlastne toto všetko si vyčítaš zo študijných programov aké predmety sa kde učia
vdaka a kde je najmenej fyziky? alebo vobec
fyzika ma velmi nebavi 
tie odbory som kukal, ale je to take zvlastne
tie odbory som kukal, ale je to take zvlastne
pocitacove inzinierstvo - hw zameranie
informatika - vseobecne z kazdeho trochu cize realne nanic
aplikovana informatika - to iste co informatika, nenechaj sa zmiast slovom aplikovana, to tam je len na okrasu, na slovenskych VS zameranych na informatiku skoro nic aplikovane neucia
kybernetika - toto nvm presne co je ale chodi sa z toho studovat umela inteligencia takze asi nieco podobne
sw inzinierstvo - najlepsie na programovanie ked sa chces aj naucit nieco realne pouzitelne
informacne systemy - asi nieco podobne ako sw inzinierstvo ale niesom si isty
umela inteligencia - to asi netreba velmi popisovat osobne by som to neriskoval, hrozi ze ta tam budu ucit 90% somariny realne nevyuzitelne a uplatnenie je asi tiez trochu specificke
informatika - vseobecne z kazdeho trochu cize realne nanic
aplikovana informatika - to iste co informatika, nenechaj sa zmiast slovom aplikovana, to tam je len na okrasu, na slovenskych VS zameranych na informatiku skoro nic aplikovane neucia
kybernetika - toto nvm presne co je ale chodi sa z toho studovat umela inteligencia takze asi nieco podobne
sw inzinierstvo - najlepsie na programovanie ked sa chces aj naucit nieco realne pouzitelne
informacne systemy - asi nieco podobne ako sw inzinierstvo ale niesom si isty
umela inteligencia - to asi netreba velmi popisovat osobne by som to neriskoval, hrozi ze ta tam budu ucit 90% somariny realne nevyuzitelne a uplatnenie je asi tiez trochu specificke