Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
NTFS
Light Star
Light Star

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa NTFS »

Chcem sa opytat ci je normalne, ked mi po zapnuti ajfonu ked zadam pin, tak sa mi vzdy na baterke prida. Napr ked mam 95% tak ked ho zapnem este pred tym nez zadam pin, tak mi ukazuje 88% po zadani pinu sa to zvysi na 95%. Alebo ked mam 40% tak mi to hlasi, ze mam uz sllabu baterku, no po zadani pinu, mam 40%. Je to normalne?
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stopa »

Toto dokazali spravit na telefone s 1Ghz procesorom... este stale niekomu chyba flash na iPhone? :lol:
Mimochodom, to Heavy Rain video je v skutocnosti v dostatocne nizkej kvalite (kto neveri, moze sa ist pozriet na amazon do sekcie video hier, to video tam stale je), pri nejakom kvalitnejsom H.264 videu by pravdepodobne hrozil vybuch :lol:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Stopa videa z YouTubu dokaze iPhone bez problemu prehrat. Avsak aj ine, Staci si stiahnut Video v Strednej kvalite vo formate .mp4
3G Hardwarovo bez problemu zvlada mp4 video 480x320 25fps (700kBit) s 128bit AAC Audiom z lubovolneho Video Serveru (Megavideo, break.com a pod) Jedine co by musel vykonat je "Dociahnut" na cielovy Video subor. Zatial som nemal moznost vyskusat vyssie nastavenia ale som si isty ze by tam nebol problem.
Flash cely system len spomaluje a 100% sa stotoznujem s Otvorenym listom od Steva.
Stopa
King
King

3GS dokaze prehrat aj 720p video, len to nie je defaultne povolene, to len tak na okraj :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mam taky pocit, ze obaja sa zhodujete na Stevov postoj k Flashu, no asi ste sa nepochopili :D alebo nechapem ja? :D .. no neviem, na tom Nexuse za mi zda to flash video dost trhane a je to smutne vzhladom na ten 1GHz CPU a tusim 512 (?) MB RAM ..
NTFS
Light Star
Light Star

NTFS napísal:Chcem sa opytat ci je normalne, ked mi po zapnuti ajfonu ked zadam pin, tak sa mi vzdy na baterke prida. Napr ked mam 95% tak ked ho zapnem este pred tym nez zadam pin, tak mi ukazuje 88% po zadani pinu sa to zvysi na 95%. Alebo ked mam 40% tak mi to hlasi, ze mam uz sllabu baterku, no po zadani pinu, mam 40%. Je to normalne?
nikto nevie?
Stopa
King
King

NTFS: Taketo veci neries, aj tak pri bez zadaneho PINU mas mobil absolutne minimum casu, ale ak chces mat istotu, tak si stiahni jeden z tych free programov ktory ti ukaze vydrz baterky pri kazdej cinnosti (volanie, 3G surfovanie, wifi surfovanie atd) a aspon zistis, ktory z tych 2 stavov ukazuje spravnu vydrz.
Ale nie, nie je to normalne :) Glitch ako kazdy iny.

Drago: Hej, tiez som mal pocit z jeho prispevku, ze sme sa mierne nepochopili :-D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Kto chce flash nech si kupi android - ostatni beru iPhone 4 :P
NTFS
Light Star
Light Star

Stopa napísal:NTFS: Taketo veci neries, aj tak pri bez zadaneho PINU mas mobil absolutne minimum casu, ale ak chces mat istotu, tak si stiahni jeden z tych free programov ktory ti ukaze vydrz baterky pri kazdej cinnosti (volanie, 3G surfovanie, wifi surfovanie atd) a aspon zistis, ktory z tych 2 stavov ukazuje spravnu vydrz.
Ale nie, nie je to normalne :) Glitch ako kazdy iny.

Drago: Hej, tiez som mal pocit z jeho prispevku, ze sme sa mierne nepochopili :-D
ok diky, ja som len chcel vediet, ci to robi aj niekomu inemu alebo nie.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

rochedo: Až zistím, že iPhone 4 nemá OLED alebo AMOLED display, kašlem na celý Apple a idem pravdepodobne do Experie X10, ktorá má ten display aspoň väčší, alebo si počkám na niečo s Androidom a OLED alebo AMOLED displayom. iPhone používam od jeho úplne prvého vydania (prvá generácia dovoz z USA), ale pokiaľ budú zasa v Apple spiatočnícki, tak nech si ten svoj iPhone nechajú...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:rochedo: Až zistím, že iPhone 4 nemá OLED alebo AMOLED display, kašlem na celý Apple a idem pravdepodobne do Experie X10, ktorá má ten display aspoň väčší, alebo si počkám na niečo s Androidom a OLED alebo AMOLED displayom. iPhone používam od jeho úplne prvého vydania (prvá generácia dovoz z USA), ale pokiaľ budú zasa v Apple spiatočnícki, tak nech si ten svoj iPhone nechajú...
ked uz budes chciet silou mocou nieco ine tak sony ericsson by som uz nebral nikdy v zivote - to uz radsej potom nieco od HTC. ale neviem ci si inac videl nazivo ten oled displej... brat si kupil HTC desire a dal som si obidva telefony vedla seba - myslel som ze ako to bude perfektne ale bol som z androidu sklamany a ten displej, tak tie farby vyzeraju mozno vernejsie ale je to prilis cele take tmave, cize neviem ci by som chcel oled do iphonu. A ten desire ma aj viac pamate a procak snapdragon 1 GHz ale cele to akosi sekalo - som uz zvyknuty na tu perfektnu plynulost z mojho iphonu.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Stopa pochopili sme sa :) Len mne islo o to ze iPhone ma HW na to aby take video bez problemu prehral. Ale bez tej pridrbanej Flash kosielky. (Rovnako ako to robi YouTube app na iPhone. Ked je na 3G siaha na SD YouTube subor, ked je pripojeny cez WiFi siaha na HQ18 YouTube Subor)

AdBlockom mam bloknuty skoro kazdy Flash Banner, je to nepouzitelna vec, ktora zbytocne pretazuje HW pri tom co "Dokaze"
Podobne pekny efekt stranky spravis pomocou JS, CSS, HTML 5 a pod.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

rochedo: hral som sa s Omniou II, tá má AMOLED a to malo obraz ako z rozprávky...Farby krásne, žiadne skreslenie pri pohľade z boku, proste perfektné. Kedysi som používal iRiver Clix2 s OLED displayom a už ten vyzeral skvele, teraz mám kompaktný fotoaparát s OLED displayom a tiež je to úplne o inom, keď ho porovnám s displayom na mojom veľkom Canone...AMOLED som od Applu očakával a ak s ním nepríde, budem veľmi tuho uvažovať, či mám brať nový iPhone. Ako náhrada nemusí byť Ericsson, v podstate nezastávam žiadnu značku, takže si počkám na vývoj, čo vyjde nové (napríklad Something Else )
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82: a co vravis na android ? napr. HTC fony ?
Stopa
King
King

A bolo ten displej dobre vidiet na slnku? Lebo na slnku sa napriklad zo Zune HD stalo dokonale zrkadlo... ked sa vsak nad tym zamyslim, je to asi najlepsie vyuzitie toho zariadenia :P (nastastie tu srandu v nasich koncinach nik nevlastni a tympadom sa nik nebude hadat)

Mimochodom to az tak velmi ti zalezi prave na displeji? Pre mna by znamenala zmena mobilneho OS dost velke kompromisy, ktore by mi za mierne lepsi displej urcite nestali.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Porovnaval som desire a iphone aj na slnku - vysledok si vies aj sam domysliet - oled ta pred slnkom nezachrani
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

AMOLED samozrejme pred slnkom nezachráni, ale mne ide aj o samotnú veľkosť displaya. Už fakt, že nový iPhone bude mať menší display (ak je teda ten prototyp pravý a nie nejaký hoax), aj keď o málo, ale bude, ma dosť sklamal a práve preto sa rozhodnem na základe kompromisu. Pre mňa je veľký a kvalitný display dôležitý kvôli médiám, keďže dosť často cestujem, bez laptopu. Ale uvidíme, možno predsa zostanem s Apple, nechám sa prekvapiť...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

na druhej strane, to rozlisenie tam bude brutalne ... ale aj man by dost potesil OLED displej ... a ta udajna HD kamera(1280x720)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Zdravim, mam problem... takže ak dam zdielanie internetu cez USB vsetko prebehne ako ma aj mi svieti na iphone ZDIELANIE INTERNETU aj ked dam cez ovladaci panel Sietove pripojenia tak tam mam ikonku ze iPhone je pripojeny na internet ...

Čo treba nastaviť aby internet siel na iPhone ?? prosim pomozte
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Stopa napísal:
Toto dokazali spravit na telefone s 1Ghz procesorom... este stale niekomu chyba flash na iPhone? :lol:
Mimochodom, to Heavy Rain video je v skutocnosti v dostatocne nizkej kvalite (kto neveri, moze sa ist pozriet na amazon do sekcie video hier, to video tam stale je), pri nejakom kvalitnejsom H.264 videu by pravdepodobne hrozil vybuch :lol:
http://www.engadget.com/2010/05/11/andr ... -one-vide/ flash na novom androide nema ziaden problem ani s lepsim videom ;)
Napísať odpoveď