veru..p4ra napísal:Jo, suhlasim. Ale Olivia je nadherna!
FRINGE
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: FRINGE
Práve idem stiahnuť časť z piatku ale nič, 47 dní nebudú vysielať Fringe.
http://www.fox.com/fringe/ 
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No par mesiacov si este urcite pockas kedze 2. seria este nebola ani cela odvysielanaDR8PruBr napísal:![]()
Kedy bude odvysielaná nová séria (2.) na Markíze? Prvá bola odvysielaná, o druhej niekde ani zmienka:(
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2010, 16:38)
To tu uz nikto nesleduje tento perfektny serial??? Akurat som dopozeral posledny diel a bola to teda pecka. Aj ked par dielov pred tym to dost natahovali tak tymto to teda vynahradili. Uz sa neviem dockat pokracovania aj ked myslim ze vsetko to bude davat pointu az v dalsej serii
Hulkm > Dosledoval si prvú sériu? Ja som pozeral niečo na nete z druhej, ale všetko je v angličtine, čo by mi ani tak nevadilo, ale sú to TVripy a neviem kto to robil ale kvalita je dosť blbá ;(
-
Hulkm
Professional
Jasne ze som dosledoval. Teraz sa tesim na poslednu cast druhej serie. Neviem kde si hladal ale su HDTV RIipy od LOL alebo aj 720p verzie takze o kvalitu nieje nudza hned po odvysielaniDR8PruBr napísal:Hulkm > Dosledoval si prvú sériu? Ja som pozeral niečo na nete z druhej, ale všetko je v angličtine, čo by mi ani tak nevadilo, ale sú to TVripy a neviem kto to robil ale kvalita je dosť blbá ;(
Tak tak poslena cast druhej serie inc, tesim sa jak male decko,
also, neukamenujte ma, ale tak mne osobne sa Olivia moc nepaci... vobec nehovorim ze je skareda, to nie, ale neviem, ani tie fotky, neviem taka mi pride, ze pre niekoho ma kuzlo, ale mna to obchadza
Walter na hrad!
editzz: // Dopozerany koniec S2, maximalne ppci!!!
ZPOILER:
Hned som vedel ze to neni realna Olivia, skor mi je divne ako mohla otvorit tu branu ked to nebola ona, pricom na tej druhej na 100% neexperimentovali s tym liekom v detstve, z toho som bol trosku wtf, Spocka je skoda
mal som ho rad aj ked tam bol v celom serialy pomaly iba 20minut, ale co narobime... celkom ma sere ze sa vymenili, ale tesim sa ako sa to vyvinie...
also, neukamenujte ma, ale tak mne osobne sa Olivia moc nepaci... vobec nehovorim ze je skareda, to nie, ale neviem, ani tie fotky, neviem taka mi pride, ze pre niekoho ma kuzlo, ale mna to obchadza
Walter na hrad!
editzz: // Dopozerany koniec S2, maximalne ppci!!!
ZPOILER:
Hned som vedel ze to neni realna Olivia, skor mi je divne ako mohla otvorit tu branu ked to nebola ona, pricom na tej druhej na 100% neexperimentovali s tym liekom v detstve, z toho som bol trosku wtf, Spocka je skoda
-
Sarger
Guru wannabe
Troska obnovím túto tému. Mám otázku a je troška spoilerovitá a určená pre ľudí, kt. videli prvé 2 série.
Aby som bol k téme, som mmntalne na druhej sérii a seriál je fajn spestrenie 
Spoiler
Oliviin priateľ Charlie Francis bol zabitý na začiatku druhej série, ale následne ožil v 11 časti. Takže wtf uniklo mi niečo??
Spoiler
hmm, nepovedal by som, ze ozil, ale nebudem spoilerovat, pozri si par dalsich casti a pochopis
-
Sarger
Guru wannabe
Včera začala štvrtá séria Fringe. Rozbieha sa to veľmi dobre 
-
Kamilgxk
Medium Expert
Mne sa bohvie ako nepáčila tá nová epizóda, cakal som troška viac od toho!
-
Sarger
Guru wannabe
Perfektný koniec 4 série, teraz si len počkať na poslednú
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2013, 19:10)
A seriál je oficiálne ukončený.
Aspoňže mal rozumnejší koniec ako LOST...
Spoiler
"They are coming."
A seriál je oficiálne ukončený.
Čo hodnotím pozitívne je, že to zbytočne nenaťahovali na X sérií a až na pár slabších epizód v 4. sérii to bolo obstojné
Ďalej spoiler...
Spoiler
Ako je možné, že Peter zostal po zresetovaní času? Podľa toho, že neboli Pozorovatelia, tak by ich nemal kto (September) vytiahnuť z toho rybníka, kde sa prepadli 
-
Sarger
Guru wannabe
Spoiler
Fakt neviem veru, spomínali že sa to resetne do roku 2015 v moment invázie, ale tým pádom že pozorovatelia neboli... celkovo ostalo nezodpovedaných dosť otázok čo sa isto časom vykryštalizuje
konyk87:
Spoiler
Ak to beries takto tak Walter by ani nesiel do druhej dimenzie pre Petra. AlterWalterovi by sa podaril urobit liek pre Petra lebo by ho nevyrusili pozorovatelia.