co budem mat za drobnu kradez v obchode ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
fetacik
Novice
Novice

co budem mat za drobnu kradez v obchode ?

Príspevok od používateľa fetacik »

caute stala sa mi dost zla vec isli sme s kamosom do obchodu a samozrejme nieco muselo ostat vo vrecku potom nas chitli SBS a zavolali pandle (policajtov) on sa priznal ze zobral zuvacky ja som sak povedal ze som si to kupil lenze som nemal blocek mam vyhodu ze mam 14 rokou a niesom tresno pravny ale on ma 16 a este pilicajti mi hovorili ze mam stastie a potom ked nas vysadili tak kamaratovy hovoril ze tebe pride predvolanie na obvodne .... ja s chcem spitat co budeme mat s toho ?? ci vobec budem mat zapis alebo pokutu a este jednu vec pride mi to domou ?? dik :!:

//autoeditácia príspevku (15 Máj 2010, 21:09)
este jednu vec som zabudol ze to co som ja potiahol malo hodnotu 70 centou a kamos to asi 1 eura
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: co budem mat za drobnu kradez v obchode ?

Príspevok od používateľa hughito »

WTF ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

počkáte do 18 rokov a potom idete hneď do basy, bohužiaľ :(
fetacik
Novice
Novice

Filipito napísal:počkáte do 18 rokov a potom idete hneď do basy, bohužiaľ :(

pi*ov***
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no veď potom uvidíš
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

No tak ti treba ti poviem rovno! Kradnúť sa nemá a mal si to vedieť, trebalo ti narobiť sa také problémy kvôli 70 centom?... Filipito - To je velmi kruté by som povedal takže to ho určite nečaká... Ale 100% ťa čaká že: Poviedia to tvojim rodičom, budeš to musieť zaplatiť, budeš mať záznam v registri trestov+ ešte pokuta za krádež. To že niesi trestno právne zodpovedný je pre teba lepšie no pre ridičov nie pretože za tvoju hlúposť budu pykať oni... Tvojho kamaráta čaka to isté len ešte možno dostane toho viac kvoli jeho veku, ale zsae sa priznal kdežto ty si klamal. BTW - Pokial viem tak trestno právne zodpovedný je človek od 14 nie od 15 :)
fetacik
Novice
Novice

Janio napísal:No tak ti treba ti poviem rovno! Kradnúť sa nemá a mal si to vedieť, trebalo ti narobiť sa také problémy kvôli 70 centom?... Filipito - To je velmi kruté by som povedal takže to ho určite nečaká... Ale 100% ťa čaká že: Poviedia to tvojim rodičom, budeš to musieť zaplatiť, budeš mať záznam v registri trestov+ ešte pokuta za krádež. To že niesi trestno právne zodpovedný je pre teba lepšie no pre ridičov nie pretože za tvoju hlúposť budu pykať oni... Tvojho kamaráta čaka to isté len ešte možno dostane toho viac kvoli jeho veku, ale zsae sa priznal kdežto ty si klamal. BTW - Pokial viem tak trestno právne zodpovedný je človek od 14 nie od 15 :)

no lenze mi policajt povedal ze mam stastie ze nemam 15 a mne nehovoril nic o predvolani na obvodne a toto je take vedlajsie ze sme pochitili celkom v pohode policjatou lebo nam nasli cigi fixky tabak ... a nic neriesili a este jednu vec som cital v zakone ze pokial nemam 15 nemam zapis v registry trestov a este to ze som sa nepriznal lebo som nebol na kamere on bol
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

To ste tiez pokradli, ten zvysok?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Skús si nájsť lepší spôsob zábavy a trávenia voľného času: šport, hudba, airsoft, prežitie v prírode s minimom vybavenia... (s poslednými dvoma zmienenými ti viem pomôcť)

kradnúť pre zábavu a nie z núdze je prejav ľudskej úbohosti a verím, že ani ty ani tvoj kamoš nie ste úbožiaci. :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Pytal som sa oca (on bol istý čas strážnik, asi pred 3 rokmy) A povedal že ak nezmenili zákony tak tvoj 16 ročný kamarát dostane pokutu, a ak sa ty nepriznáš a stále budeš tvrdiť že si to kupil, len si stratil bloček a kamarát ti to dosvečí tak nebudu ti môcť nič dokázať a budeš musieť asi iba tých 70 centov zaplatiť
fetacik
Novice
Novice

Janio napísal:Pytal som sa oca (on bol istý čas strážnik, asi pred 3 rokmy) A povedal že ak nezmenili zákony tak tvoj 16 ročný kamarát dostane pokutu, a ak sa ty nepriznáš a stále budeš tvrdiť že si to kupil, len si stratil bloček a kamarát ti to dosvečí tak nebudu ti môcť nič dokázať a budeš musieť asi iba tých 70 centov zaplatiť

diki moc za tvoju snahu ale ja som povedal ze kamos platil nakup co sme mali a ja ze som platil to co som "ukradol" a predavacka povedala ze sme spolu platili
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

škoda, že za krádež nelámu ruky alebo nesekajú prsty ako niekde v krajinách tretieho sveta. Hneď by som ti ufikol aspoň malíček.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Nechcem byť zlý, ale pinco má pravdu. Načo kradneš keď to nevieš a keď na to máš? (Neverím, že nemáš 70centov). Si sa len chcem pomachrovať pred kamošmi aký si ty strašný "frajer", že si ukradol cukrík či čo.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

prosím vás ukradol som v Tescu asi 5 pistácii a asi ma zachytili na kamere. koľko dostanem ? neuhrám to na podmienku ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

si nejaky fetacik a to treba potierat od mlada, lebo z toho vyrastie spolocensky problemovy jedinec ... tvrdu ruku zakona na teba :-P :-P ... preco kradnes ked ani nevies co z toho mozes mat a ako sa s tym pripadne vysporiadat ? ... to je totalne nezodpovedny pristup k veci ! ! !

... zas nadruhej strane nehadzme kamenom vsetci, kto z nas ktory to citame nema vo svojom stroji aspon jednu upirátenú vec ? :-D :-D ...
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

hmm si normalny kradnut vec za 70 centov, ukradni radsej nieco v hodnote par milionov euro, budes mat dost na uplatky a este ti aj nieco zostane.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ropman: nešír takto verejne know-how slovenského "byznisu" :D

fetacik - čo teba osobne viedlo k tomu, aby si čórkoval v obchode?
fetacik
Novice
Novice

Gepid napísal:Nechcem byť zlý, ale pinco má pravdu. Načo kradneš keď to nevieš a keď na to máš? (Neverím, že nemáš 70centov). Si sa len chcem pomachrovať pred kamošmi aký si ty strašný "frajer", že si ukradol cukrík či čo.

no lenze vies mi sme boli trochu pripity

//autoeditácia príspevku (16 Máj 2010, 11:04)
Stoporko napísal:ropman: nešír takto verejne know-how slovenského "byznisu" :D

fetacik - čo teba osobne viedlo k tomu, aby si čórkoval v obchode?
no akoze my sme boli pripity tak sam neviem
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak este za chlastanie v nevhodnom veku ta trochu povlacia a si vyfarbeny :-D :-D :-D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nvm čo riešite nick : Fetačik pripity kradne ??? klasicky 14 chalan čo si mysli že je to frajerina tieto 3 veci dokopy
dostane ho flojd tak už neni taky husty
jasne že stoho nič nebudeš mať ked aj pokladnička vravela že ste platili spolu a keby aj nie maš 14 pohoda nič nepride jedine papier prísť dát výpoveď kvoli kamaratovy ale pochybujem že sa bude pocicajt drbať s papierovačkami kvoli žuvačkam takže klud nič sa teraz nebude diať a nič stoho nebudeš mať
Napísať odpoveď