Zdravim!
Zaujimalo by ma, co vhodneho by sa dalo kupit "svokre". S priatelom sme cca 4 roky a teraz odchadzam studovat do Ciech a on ide so mnou. Par-krat som aj u nich prespala a celkom si s nou rozumiem ... Uci na ZS, ma rada teple farby a sviecky - ale tie som jej uz kupila davnejsie.
(A bola by som vdacna, keby ste nepisali hlasky typu: odisteny granat, jednosmernu letenku do Somalska a pod. )
Dakujem
ach skoda toho dodatku - chcel som napisat "miesto na cintorine"
kazdopadne ano - otazka je pri akej prilezitosti... moja sestra svojej napr. obcas kupi nieco co svokru zaujima alebo ju bavi - napr. minule objavila krasnu kraslicu a tak... nieco pekne, co ju potesi, nemusi byt drahe
Svokra maďarsky tiež "mänželszkósz mäterósz" by mala mať ideálne dva zuby. Jeden, aby ju stále bolel a druhý, aby nám otvárala zaťovi pivo. Často sú obdarené veľkou dávkou irónie a neobvyklou výdržou v kritizovaní všetkého, čo spvisí s manželom ich dcéry, od jeho matky cez jeho nízky plat až po jeho hlasité chrápanie a neschopnosť šoférovať. Ženský druh zvykne často spomínať a vychvaľovať svoje prirodzené životné prostredie a miesto ich biologického vývoja častým pomenovaním „u mamičky bolo storáz lepšie“.
Nema ziaden sviatok, len jej chcem dat darcek z vdaky. Ked som prespavala u nich, tak sa o mna moc dobre postarala a nakrmila .. (az moc). A vtedy som pre nu bud nic nemala alebo moje pozvanie neprijala ... Tak jej to chcem nejak vynahradit, skor ako odtialto odidem.
Svokra maďarsky tiež "mänželszkósz mäterósz" by mala mať ideálne dva zuby. Jeden, aby ju stále bolel a druhý, aby nám otvárala zaťovi pivo. Často sú obdarené veľkou dávkou irónie a neobvyklou výdržou v kritizovaní všetkého, čo spvisí s manželom ich dcéry, od jeho matky cez jeho nízky plat až po jeho hlasité chrápanie a neschopnosť šoférovať. Ženský druh zvykne často spomínať a vychvaľovať svoje prirodzené životné prostredie a miesto ich biologického vývoja častým pomenovaním „u mamičky bolo storáz lepšie“.