auta od peugeotu ? dobre/zle + alfa romeo
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: auta od peugeotu ? dobre/zle + alfa romeo
áno a to iste aj staršie mercedesy 192 2..D , tiež boli na tom podobne
-
Suffel
Guru
s tymto suhlasim aj ja lebo aj my sme mali boxera v ktorom bol 2.5D a ten motor bol nezmar.. proste chodil stale sice olej tiekol cez semeringy a neviem kade vsade ale chodil stale za 3 roky co sme ho mali to auto ani raz nestalo a na tachometri to malo nieco cez 710 000km.. sice musim uznat ze do kopcov a pri vecsej zatazi ten motor bol cista mrdka vobec nevladal... ale siel stale.. taktiez sused ma 1.9D a tiez chodi mu bezproblemov.. ale ako sme vymenili hladke disle za TD a TDi-cka tak ovtedy je to jedna katastrofa.. raz hlava potom zase kruzky, neskor cerpadlo atd atd... takze tie hladke disle sa celkom dali ale ako pisal ratzi na dnesnu dobu su tie motory nepostacujuce a zastarale..
heh, tu je jeden medved - 1,2 mil. km
-
Jancuk
Professional
Chcel by som vidieť dnešne mercedesy aby išli 1 mil. km 
to suffel :myslím ze prelomová u peugeotu bola práve 406 a uz do nej začali davat HDI tak sa to pokazilo , teda ak sa nemilým
to suffel :myslím ze prelomová u peugeotu bola práve 406 a uz do nej začali davat HDI tak sa to pokazilo , teda ak sa nemilým
-
RATZINGER666
Darca
niet sa co divit, zaujemcovia kladli vyssie naroky na spotrebu a vykon, skor ci neskor by atmosfery boli nahradene... teraz sa nieco podobne deje aj s benzinmi, ktore su este k tomu tlacene emisiami...
tak ma napadlo pri tej vectre čo by ste odporučili diesel alebo benzin ? ja si myslim že je to celkom slabe autičko tak načo ho ešte škrtiť dieslom ale tak vaš názor ?
-
RATZINGER666
Darca
vseobecne zalezi od toho kolko a kade najazdis, a nemusi byt ani pravidlom, ze auto dizlom budes skrtit, ale konkretne pri tejto volbe by som siel urcite o benzinu...
-
Silmer
Darca
uz zhruba 10rokov mame peugeot 406 benzinak a nikdy ..podotykam nikdy s nim neboli ziadne problemy. Jedine co bolo bol deravy (zhrdzaveny) vyfuk ale to je normalne. Auto bolo non-stop garazovane a staralo sa o neho. Takze mam kladnu skusenost s Peugeotmi. 
blbost. Motor vacsinou nie je to, co sa na aute(napr. francuzskom) kazi. A HDi su za tych 10-11 rokov relativne spolahlive. Urcite spolahlivejsie ako TDIJancuk napísal:to suffel :myslím ze prelomová u peugeotu bola práve 406 a uz do nej začali davat HDI tak sa to pokazilo , teda ak sa nemilým
ked som pisal o pezotoch tiez som mal namysli tie stare modely a tie diesle boli fakt nesmrtelne, a nejednalo sa tam ani o ziadne gumove radenie co ja viem...akurat spracovanie plastov interiery bolo mizerne a este zadne napravy boli mizerne vyriesene 
a ktory hladky dizel nie je nesmrtelny?
//
//
v pripade, ze si reagoval na mna, tak to bola odo mna basnicka recnicka otazka na sentehoRATZINGER666 napísal:o stranu dozadu spominam, ze vsetky dizlove atmosfery patria k tym nesmrtelnym
-
RATZINGER666
Darca
o stranu dozadu spominam, ze vsetky dizlove atmosfery patria k tym nesmrtelnym 
// a ty si myslis, ze sa cely svet toci okolo teba??
ale nie, ak to bolo myslene tak, ako pises, tak sa samozrejme ospravedlnujem, ze som takymto hrubym sposobom podcenil tvoje znalosti 
// a ty si myslis, ze sa cely svet toci okolo teba??
-
erytrocyt
VIP
Môžeš tu napísať čokoľvek, aj sa poskladať do kocky, ale z pežota auto neurobíš. Objazdil som nie jedného pežota, nie jednu oktáviu, aj v logane som natočil niekoľko tisíc, ale nič horšie nie je ako pežot. A tu je prakticky jedno aký.klm16 napísal:chlapci zbytočne sa tu budeme hádať kto má dlhší penis.....
z mojej strany to uzavriem:
Spoľahlivosť auta sa nedá merať komplexne. V každej automobilke sú lepšie a horšie autá. Každé auto ti bude žmýkať peňaženku dovtedy, kým ho nepredáš a nekúpiš si električenku.
Ak chceš vedieť aké autá v skutočnosti sú načo si dať pozor pri kúpe, čo očakávať od servisu, mrkni na iné stránky, kde píšu priamo majitelia aút. (peugeot klub, alfa klub, autorecenzie.sk) Nenechaj sa odradiť jedným názorom jedného človeka ktorý ani najskôr nevie o čom rozpráva. Auto si nekupuješ na víkend, je predpoklad, že ho budeš používať dlhšie čiže najprv študuj, potom kupuj....
see you...
Kazivé prevodovky,
permanentne ebajúca sa elektronika,
problémové motory,
nekvalita spracovania interiéru,
Jediné plus im dávam za to, že sú pekné. A to je aj jediné kvôli čomu si tieto nedo_ebky ľudia kupujú.
Kto sa chce voziť, a nie sedieť v servise pežot a srkať kávu, nech si kúpi iné auto.
cize popularita Peugeotov je zalozena na tom, ze su pekne?
z mojich doterajsich skusenosti viem vsak povedat jedno, a to, ze urcite nie su menej spolahlivejsie ako auta z dielne VW Group(ktore su nie len tu na fore ospevovane...)
z mojich doterajsich skusenosti viem vsak povedat jedno, a to, ze urcite nie su menej spolahlivejsie ako auta z dielne VW Group(ktore su nie len tu na fore ospevovane...)
-
RATZINGER666
Darca
vlastne na tom pravdepodobne aj cosi bude...adameeec napísal:cize popularita Peugeotov je zalozena na tom, ze su pekne?
amen, presne tak, ako piseme na zaciatku temy...erytrocyt napísal:Môžeš tu napísať čokoľvek, aj sa poskladať do kocky, ale z pežota auto neurobíš. Objazdil som nie jedného pežota, nie jednu oktáviu, aj v logane som natočil niekoľko tisíc, ale nič horšie nie je ako pežot. A tu je prakticky jedno aký.
Kazivé prevodovky,
permanentne ebajúca sa elektronika,
problémové motory,
nekvalita spracovania interiéru,
Jediné plus im dávam za to, že sú pekné. A to je aj jediné kvôli čomu si tieto nedo_ebky ľudia kupujú.
Kto sa chce voziť, a nie sedieť v servise pežot a srkať kávu, nech si kúpi iné auto.
mam jeden z tych novych peugeotov rocnik 2008
kupil som si ho lebo sa mi paci ich facelift a chcel som štylove vozenie
v zime su snimi dost problemy.. ja zatial garaz nemam no peugeoty su velmi haklive na zimu
ale na pekne pocasie super
kupil som si ho lebo sa mi paci ich facelift a chcel som štylove vozenie
v zime su snimi dost problemy.. ja zatial garaz nemam no peugeoty su velmi haklive na zimu
ale na pekne pocasie super
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
toto je najprinosnejsi post
majitel pazoutu ktory priznava ze su na chu*a a este k tomu typicka vzorka uzivatelov franc. aut - ti co idu po designe
...
nordkapp_pb: kde som priznal ze su na chu*a
to auto mam len do pekneho pocasia kedze je to coupe cabriolet
takze zima mi moze byt ukradnuta nato je SUV
takze zima mi moze byt ukradnuta nato je SUV
-
Scorpion90
King
nordkapp je typicky tvrdohlavy odporca peugetov a nema cenu sa nejak dohadovat, lebo argument pre neuznava a proti si vie aj sam vymysliet 
-
RATZINGER666
Darca
scorpion: ano, lebo on, rovnako ako dalsi kolegovia v tejto teme, nepouzil ani jeden rozumny argument
... precitaj si tuto temu este raz od zaciatku, prosim ta...
ale musim ti uznat, ze nordkapp je flejmer ako vysity, stale nechapem, ze mu na to stale este skacete
kazpodne trussardi zatial potvrdzuje nasu teoriu, ze majitelia pezotov su orientuju hlavne podla dizajnu, a to je aj podla mna celkovo najhodnotnejsi post...
ale musim ti uznat, ze nordkapp je flejmer ako vysity, stale nechapem, ze mu na to stale este skacete
kazpodne trussardi zatial potvrdzuje nasu teoriu, ze majitelia pezotov su orientuju hlavne podla dizajnu, a to je aj podla mna celkovo najhodnotnejsi post...