Vtlaceny plech

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Vtlaceny plech

Príspevok od používateľa M4rek »

Mam jeden problem, bol som v skole a ked som prisiel k autu vsimol som si ze nad prednym lavym kolesom je vtlaceny plech ... zrejme niekto ako parkoval tukol do mojho Favorita :nono:

S cim by sa to dalo vytlacit naspät ... potreboval by som to spravit kym si to vsimnu doma rodicia, lebo urcite mi nebudu verit ze NIEKTO nacuval ale si budu mysliet ze JA som nacuval niekam ... no neviem ci sa to da tak lahko, skusil som rukou zatlacit naspät na to miesto z vnutornej strany no neslo mi to, tvrdsie su tie plechy ako som si myslel.

(lak nie je poskodeny)
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Vtlaceny plech

Príspevok od používateľa TomAss »

Priloz znutra kus dreva a pobuchaj po tom dreve kladivom alebo niecim co budes mat po ruke...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

hm, asi to velmi nepojde, lebo nie je tam dostatok miesta nato aby som tam vedel klepat kladivom

kolko to moze stat v servise aby to urobili ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hociaky autoklampiar ti to spravi .. v servise za dve hodky beznym sposobom ak ma cas ... niektore servisy uz maju kupene aj technologie na opravu malych defektov bez nutnosti lakovat a dorabat to potom ... bez nutnosti demontaze plechov, pripadne na miestach kde je nemozne plech bez rezania odmontovat sa to totiz bezne vrta a potom "vytahuje" takym klampiarskym kladivkom, ktore funguje opacne ako to bezne :-) samozrejme potom treba vytmelit diery a lakovat ... to pri hentej technologii odpada ... skus si pozistovat ... ale je to o moc drahsie ako jazdit s tuknutym blatnikom, navyse na faku :-D radsej usetri na béňo a fotrovcom povedz nech ti trochu veria :-) :-)

//autoeditácia príspevku (17 Máj 2010, 13:38)
stat to bude urcite od 15 do 30 EUR :-) podla servisu ... za 10 a na pockanie ti to nikto nespravi :-) ...
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Co hovorite na tuto fintu,??? Zial zmrazovatelny sprej je u nas dost tazko dostupny.. heh

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=q0UAUBE-Hmg&feature=player_embedded
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

kdesi v blave to takto robia, ide len o rychle zamrazenie a zohriatie, na tomto videu to dokonca ani nie je opat zohriate... kazdopadne by som este na lak dal nejaku medzivrstvu, napr. alobal, aby nedoslo k pripadnemu poskodeniu... ale urcite sa chystam nieco podobne vyskusat...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

chcelo by to definovat ako je to vtlacene kolko a ci predu a či zadu.
Poradím ti jednu fintu a.k.a. finta fň. V obchode kup prehanadlo za par šupiek(lacnejšia varianta niečo home-made pokazene). Počas jedenia tvojich rodičov si odskoč na záchod a nenapadne zober hajzlovy zvon(odborny nazov som zabudol). Kedze prehanadlo si vybralo svoju dan stravia istý čas na záchode, zaťiaľ čo ty budeš mať čas na dokončenie misie. Umy miesto vodou, strni dole nálepky NOS a SPARCO(kupiš nové), stlač H.Z. a na mokré miesto ho prilož(pricucni). Teraz si daj trikrát očenáš, zdravas, zapri sa, zhlboka sa nadýchni a začni tlačit(tlačit ako tlačit chapeš). Vuoala ! - miesto je ako nové ba čo lepšie ako nové. Tvoj fatak musi splnať dve podmienky a to že hrdza by sa nanho mala iba tak jemne pozerat bikóš ked bude uplne prežratý hrozí, že tatko ta nezabije iba za skrivený plech a druhá vec je to to miesto kde to je, niekde sa to dá, niekde nie.
Fakt to funguje, odskušane, plne funkčné, na patent si nárokujem :-D. Odskusane s H.Z. starým, komunistickým a bohužiaľ aj používaným...
(neviem ako su na tom tieto nove kapitalistické vymozenosti)

/osobne vidim že moj pseudoostrovtip niekoho tak vytočil že sa zabudol podpisať, nevadí na QIP som temer stále. Asi pojdem :smt017
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja mam jednu otazku: ked si prehanadlo a.k.a. treska z februara vyberie dvoju dan na mojich rodicoch, nebude nastroj H.Z. omnoho potrebnejsi na toalete? nebude to potom mojim rodicom podozrive, ked sa budu chciet prestriedat a jeden z nich nebude moct uvolnit toaletu tomu druhemu?? nemoze to mat katastrofalne nasledky?? nebudem za to upodozrievany?? :hmm:
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

moja mision imposible ráta s vilou aku ma mečiar v Tn. Tepliciach 3 záchodmi(aj pre sestru) a absolutne bezchybným zaživacým traktom(nie traktorom) jeho rodičov.
Ale maš pravdu, tušim ta vezmem za svojho poradcu ohladom doladenia detailov :-D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tvoj plan znie sice zprva dobre, ale evidentne obsahuje chyby, co je pre potencionalnych zaujemcov dost kriticke, kedze treba ratat aj s rodinami nizsich vrstiev, ktore nedisponuju takto vybavenymi bydliskami a naviac, zazivaci trakt kazdeho jedinca nie je dokonaly, co moze rovnako prispiet k neuspechu celeho projektu rozvijajuceho sa podnikatelskeho planu...

dakujem za ponuku, ale uz som investoval svoje znalosti do virtualneho radobyautoservisu, co si planujeme otvorit s nordkappom a spol., uz sme to tu na fore preberali :D

// presnejsie tu: http://www.hojko.com/problem-s-autoradiom-t139523.html , mozes sa k nam pridat, klampiar sa nam hodi :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Investicia bude tonek urcite dobra, jeden hajzelzvon stoji par jevry, uctovat si za opravu mozeme tak 15-150 podla znacky autooa a bohatstva zakaznikoj...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kurde, utesene sa ten autoservis rozrasta :-D :-D ... mame uz aj nejaky trefny nazov ? ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

neviem, ale chcelo by to nieco velke, nieco, na co ludia poletia... napr. Ultraautoservis Hyper Deluxe...

ale na nazov j*bat, chcelo by to nejake dobre motto, co prilaka ludi :hmm:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jako jednoznacne nieco co poukazuje na nasu vsemocnost - opravime vam aj to co nieje pokazene :-P :-P :-P
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no super, klampiara som nerobil, skusenosti budu, keby dačo pre zakaznikov už 30 rokov robim s plechmi(kryci manever).
Nazov by to chcelo honosný, až tak honosný, že ludia ked sa nanho pozrú, prejdu im zimomriavky po riti, no a ked uvidia to motto tak nebudu mocť odolať...nato by ste mali najať špecialneho človeka ktorý to bude mať za úlohu.

Ale aby som nebol od témy, večer ked som nemohol spať, a rátať kone som už nemohol lebo ich mam iba 61, rozmyšlal som nad tvojím problémom. Byt tatkom tiež ti asi neverím, ja ked som drbol prvy krat auto, tiež mi neveril, ale to som strielal riadne kraviny. Skus sa pozret ako to je nameraj si presne rozmery, opat finta s prehanadlom ale pozor!! tento raz nie H.Z. ale kladivo a maminu handru, teraz sa pre istotu pomodli 4 krát a poriadne drbni(podla osovej sumernosti) do miesta kde to nieje prehnuté(teraz to bude z oboch strán). Ak sa ti to podarí na prvý raz a veľmi pekne, máš vyhrané.
Teraz fakt je to proste očný klam, ludia su neskutočne tupí druh, ak to spravíš dobre a zahráš sa na tvrdasa, prinajhoršom si to tvoj otec všimne tak po pol-trištvrte roku. Pozor!! tato finta nieje mnou odskušana, je odskušana kamarátom ktorý sa hrá na to, že má auto.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

To už rovno moze poslat otca niekam na aute, ak ed pride spät domov, tak nenapadne prist k auto a prekvapenym hlasom sa ho opytat : Co sa to stalo s nasim blatnikom preboha ? :shock: Vyriesene. Otec da auto opravit, alebo pouzije zname triky a cely vecer bude nadavat na bezohladnost ludi.

//autoeditácia príspevku (24 Máj 2010, 19:41)
tonek napísal: tento raz nie H.Z. ale kladivo a maminu handru, teraz sa pre istotu pomodli 4 krát a poriadne drbni(podla osovej sumernosti) do miesta kde to nieje prehnuté(teraz to bude z oboch strán). Ak sa ti to podarí na prvý raz a veľmi pekne, máš vyhrané.
Teoria nerata s tym, ze chlap buchne kladivom silnejsie a prebori blatnik :)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

energy ano ale je to bezohľadné poslať otca s tým že to spravil on a pritom to on neurobil. Najlepšie a najjednoduchšie je priznať sa alebo skúsiť urobiť to s tým zvonom.
Ano moja teoria neráta s tým, treba to doladiť
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

tonek: Zalezi na tom, co spravi otec, neprimerana reakcia si ziada neprimeranu reakciu. No a akakolvek ina reakcia na nedestruktivne vtlaceny plech na fave nez "no, stane sa, pod, vyklepeme" mne osobne pride neprimerana. Sak to neni oprava za 1500 eur.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to je vec uhla pohľadu. Ked ma niekto 20 rokov favorita, je nanho zaťažený tak primeraná rekcia bude potom čo? Po čase to ale prejde. Ja keď som tukol citronadu tak som reval ako male decko(sice som bol pripity dobre) ale aj tak. Lož má krátke nohy to snáď znáš...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ale zas na druhej strane co sa stalo to sa neostane, je to mala prielacina (sudim tak podla toho ze sa to autorov otec este nedozvedel a nie je poskodena farba) , podla mna by bolo lepsie sa priznat a bez klamstva, ako Fabo pisal nie je to oprava za stovky €

navyse ked nie je miesto tak si mozes z dreva alebo nejakeho ineho materialu spravit redukciu (dalsi kus dreva s velkou plochou) prilozis kusok dreva zvnutra na prielacinu, na to drevo prilozis tu redukciu a kladivom buchas po redukcii, lepsie je ked su na to dvaja...

mozno by bodlo aj foto :)
Napísať odpoveď