Cheat engine
Cheat engine
Zdravim vas ludia. Mam taku otazku: preco mi nefunguje cheat engine pri hrani Plock-u na Facebooku? Vsetko uribm presne podla videi a navodu ale vzdy mi to vyhodi iba jednu adresu namiesto dvoch. Plz pomozte mi niekto, dakujem 
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Dogwoggle
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cheat engine
Ani to nemôže, to čo vidíš sa odohráva ibav tvojom pc, a an prehliadacových hrách to nefunguje, ibana tých co su nainstalovane v kompe.
Vie dakto narabať s Value? J viem ale iba trosilinku, mohol by mi niekto pomoct?
Vie dakto narabať s Value? J viem ale iba trosilinku, mohol by mi niekto pomoct?
-
hrban
Addict
akou value veď zmeníš na to čo chceš
value znamená hodnota to je to čo chceš mať (stratégie máš 2000g tak si zmeniš na 50000 a máš 50000 a potom dáš freeze a môžte hrať)
ani sa nesnažte za tento topic dať k
otázka bola kok*tne položená ne ňu sa lepšie odpovedať nedá
value znamená hodnota to je to čo chceš mať (stratégie máš 2000g tak si zmeniš na 50000 a máš 50000 a potom dáš freeze a môžte hrať)
ani sa nesnažte za tento topic dať k
-
Corn Flake
Guru wannabe
No pokiaľ viem tak to ide aj na prehliadačovej hrách a aj na tých čo sú v pc (takmer všetky a všetky čo sú na facebooku). A ako píše Dogwoggle tak zmenu vidím iba na svojom pc. Robí sa s tým úplne jednoducho, len treba prísť na ten fígeľ. Tak dám stručný návod, ale mal som ho nainštalovaný asi pred rokom tak nebude úplné presný.
Takže napíšem príklad na prehliadačovú hru.
Spustím cheat engine a tam by mala byť taka ikonka pc alebo také niečo. Kliknem na ňu a vyberiem napr firefox(podľa toho ktorý prehliadač používam).
Takže v hre mám napr 125 €. Dám si vyhľadať 125 a nájde mi (vľavo) hodnoty čo majú 125.
V hre si ničo kúpim napr. za 3 €, takže budem mať 122 €. V cheat engine si dám vyhľadať 122 ale nedám new search ale next search (alebo tak nejak).
Teraz tie hodnoty prefiltruje na tie čo mali hodnotu 125 a zmenili sa na 122. Taký postup opakujem kým mi nezostane len 1 hodnota.
Takže keď bude iba jedna hodnota, tak buď na ňu 2x kliknem alebo len raz a kliknem na takú červenú šípku a presunie sa to dole.
Teraz dole 2x kliknem na hodnotu (value) čiže v tomto prípade 122 a zemním napr. na 100000.
Teraz v hre mám stále iba 122 € ale keď sa v hre zmení hodnota peňazí (napr. by som minul 1 €) tak nebudem mať 121 €, ale 100000 €.
Toď vše. Dúfam že ste ma pochopili. K+ poteší.
Takže napíšem príklad na prehliadačovú hru.
Spustím cheat engine a tam by mala byť taka ikonka pc alebo také niečo. Kliknem na ňu a vyberiem napr firefox(podľa toho ktorý prehliadač používam).
Takže v hre mám napr 125 €. Dám si vyhľadať 125 a nájde mi (vľavo) hodnoty čo majú 125.
V hre si ničo kúpim napr. za 3 €, takže budem mať 122 €. V cheat engine si dám vyhľadať 122 ale nedám new search ale next search (alebo tak nejak).
Teraz tie hodnoty prefiltruje na tie čo mali hodnotu 125 a zmenili sa na 122. Taký postup opakujem kým mi nezostane len 1 hodnota.
Takže keď bude iba jedna hodnota, tak buď na ňu 2x kliknem alebo len raz a kliknem na takú červenú šípku a presunie sa to dole.
Teraz dole 2x kliknem na hodnotu (value) čiže v tomto prípade 122 a zemním napr. na 100000.
Teraz v hre mám stále iba 122 € ale keď sa v hre zmení hodnota peňazí (napr. by som minul 1 €) tak nebudem mať 121 €, ale 100000 €.
Toď vše. Dúfam že ste ma pochopili. K+ poteší.
-
hrban
Addict
lol vysvetli mi ako chceš editovať online databázu ty mudrlant (všetky online hry na FB majú online databázu nie u teba v PC)
@Corn Flake: ty idiot aspoň napíš pod karmu, že za čo a nie iba
absolútne prázdne políčko (niektorí idioti úplne nechápu význam karmy keď pošlú prázdnu správu)
@Corn Flake: ty idiot aspoň napíš pod karmu, že za čo a nie iba
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ide o to že tu online databázu neditujem ale iba vo svojom pc vidím zmenu. Refresnem stránku a zase je všetko pôvodne. Ten cheat engine slúži na dve veci. No a ešte tretia, že si môžeš urobiť screenshoty a to je všetko. A už som písal že to vidím iba na svojom pc je to iba "estetická" zmena!
-
Dogwoggle
Medium Expert
ale hento viem ale naco su tie ostatne funkcie vo value ako Float, atd.?
-
hrban
Addict
tie float a ďalšie hodnoty netreba používať, stačí mať nastavené 4 bajty tam by sa mala zmestiť tá hodnota ktorú chceš editovať
-
Dogwoggle
Medium Expert
a tak napr. cs 1.6 hp hack, tam sa to ževraj robý s tým
-
hrban
Addict
na CS to funguje iba ak si host (mám taký pocit) a tiež používaš 4 bytové hodnoty (aspoň v HL to bolo tak a HL má rovnaký engine ako CS takže musí byť to isté)
btw pozeral som aj nejaké návody na CS HP hack a tiež tam je 4 bytes
btw pozeral som aj nejaké návody na CS HP hack a tiež tam je 4 bytes
-
Dogwoggle
Medium Expert
to je ten problem že ked mas dať jedno s toho co je to na hp newes kere je to
-
hrban
Addict
ak je ich viac tak môže byť viac, na gothicu som mal na HP 6 adries čo bolo treba freeze, na Heroes Of Might And Magic3 na neobmedzený pohyb 17 adries a podobne
-
Dogwoggle
Medium Expert
Tý jo trosku od témy teraz dám 
Hrával si Heroes of Might and Magic? Ja mám doma 2,3,4,5
Hrával si Heroes of Might and Magic? Ja mám doma 2,3,4,5
-
hrban
Addict
jj hral som všetky aj I ale najviac sa mi páčila III complete
-
Dogwoggle
Medium Expert
Aj mne III ale zase na 4 sa mi naj páčili kampane s českým dabingom, asi prečo sa volám Dogwoggle