Kupim Rav 4, Tucson, CRV, Kia Sportage, GrandVitara do 8600E

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kupim Rav 4, Tucson, CRV, Kia Sportage, GrandVitara do 8600E

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Ahojte, s manzelkou hladame auticko, ktore by zodpovedalo vyssie uvedenym tipom aut a cena by mala byt do cca. 8600 Eur najlepsie. A rok vyroby od 2004 a vyssie. Nenajde sa niekto, kto predava alebo vie o niekom, kto predava podobne auto? Dakujeme!
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupim Rav 4, Tucson, CRV, Kia Sportage, GrandVitara do 8600E

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

možno niečo pomôže
autobazareu

//ratzinger: nebolo to blizsie specifikovane...viac menej len cena a SUV, tak aspon tak :) čo sa týka linku sorry :lol:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

mas zaujem iba o priame sprostredkovanie od uzivatelov fora, pripadne znamych, alebo mozu byt aj nejaky favoriti z bazarov?

nespecifikujes motorizaciu ani najazd, a ani to, ci ti staci 3dv. alebo potrebujes 5dv. ... kazdopadne mne padla do oka tato ravka http://toyota-rav4.autobazar.eu/20-vvti-id1544692.html
pripadne tato zanovna vitarka http://suzuki-grand-vitara.autobazar.eu ... 09829.html :)

// antonio: to si mu naozaj pomohol :roll: aspon si skrat ten link cez tinyurl, lebo mi trci az do obyvacky...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Antonio_Salieri: pozrel som, ale nic som tam takeho nenasiel konkretneho. Moc velky vyber, ale nic z toho mi nepadlo, resp. nevyhovovalo.
RATZINGER666: ano to som zabudol viacej specifikovat, sorry :)

Tak malo by to byt rozhodne 5-dverove a diesel, nie benzin. Od r. 2004 a vyssie, cena by molha byt prijatelna do tych 8 600 Eur (260 000 Sk) najlepsie. A hlavne pozeram auta z bazarov, ale serioznych, co maju zazemie od kupcov a su spolahlive. Ale ak by bol neaky predavajuci aj tu - znamy a mal by nejake fotky, tak mozno by sme sa dohodli :) Inak pozrel som aj tvoj vyber, tiez som tieto nasiel na nete, ale zial benzinaky su to.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

bohuzial, nevedel som, aky budete s manzelkou robit najazd, preto som pokukoval prave po benzinoch... pozriem ti este teda nejaku tu naftu...
inak ten v tej ravke ti mozem iba odporucit, ak sa bojis spotreby, prave pri vvti je naozaj nizka :)

// naftove ravky vychadzaju tale dost, tu je jedna, cena je nepatrne vyssia a trebalo by mailnut majitelovi o fotky interieru... http://toyota-rav4.autobazar.eu/20-d-4d-id1437159.html

ostatne modely sa bohuzial pri tvojich podmienkach najst nedaju...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hej? Ako ten trojdverak myslis, ze je nizka spotreba? Noo ak by bolo este nejake auto, ktore ma fakt nizku spotrebu a je benzinak, tak mozes aj ten skusit sem hodit, ale radsej ten dieslak, aby ma to zaziva nezozralo :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jo, ten dvojliter v tom striebornom trojdveraku, co som postoval...

dizle su este drahe, a to pri vsetkych tebou preferovanych vozidlach, budes potrebovat kopec stastia, aby si nasiel nieco, co bude splnat tvoje poziadavky...

noo, co sa tyka mojich osobnych preferencii, pri kupe mensieho poloterenneho vozitka by som isiel presne do spominanej rav4 s tym benzinovym dvojlitrom, nic lepsie, ci uz co sa motora alebo samotneho vozidla tyka, ti poradit neviem, a pochybujem, ze nieco lepsie existuje...

ravka este existuje aj v 1,8 vvti, ale do toho by som urcite nesiel, okrem toho, ze je slaby, zere aj kopec oleja...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

sest alebo osemvalcove grand cherokee z 95-6-7 s LPG presti vsetky nacrtnute auta v uplne vsetkom od pohodlia, cez vykon, spolahlivost, jazdny prejav, cenu dielov az po image, ktora ma este aspon cosi spolocne s autom ktore sa neboji zaspinit gumy :-) :-) v neposlednom rade bude lacnejsie a s LPG budes jazdit s V8 za 20 v meste, co je ekvivalentne 10l béňa, co je na SUV super hodnota a s R6 by si sa dokonca mohol zmestit niekde k 15l :-) ... nepochopim teda clovek co si kupi horsie auto za viac penazi, len preto ze je novsie a nic nedokaze :-) navyse GC bude mat takmer zarucene vyssiu vybavu ako hociaka japonska/korejska/europska mrdka v danej cenovej relacii :-) :-) ... to ze zaplatis o liter vyssiu poistku vyvazi zvuk osmivalu :-) :-) ...

diesel ta zozere na prevadzkovych nakladoch spojenych so servisom, do SUVciek davaju stale male motory, ktore si s tymi autami z dlhodobeho hladiska neporadia :-) ... trebars tradicne dCi v Nissanoch :-) to je uplna tragedia 2,2 dCi so super spotrebou ale znamemu odisli za rok dve turba - ma sice najazd okolo 40 rocne, ale nejazdi jak teenager :-) ... inak teda osobne Nissan mozem odporucit, jak X-trail tak Pathfinder pripadne ak chces fakt auto na urovni tak Patrol :-) :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nordkapp: on uz vybrate ma, teraz uz len hlada konkretny kus, nie kazdy je zastancom storocnych vylietanych pleciek ako ty :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to co si napisal nemyslis vazne vole :-D grand ciro aj ked bude akekolvek vylietane vydrzi viac ako nejaka japonska nafuknuta mrdka ... a navyse ma aj poriadne 4by4 a neboji sa akehokolvek terenu :-D :-D a ma motor ... neznicitelny ... najdi mi jednu nevyhodu okrem vyssej poistky, sirsich a vacsich gum a ubraneho miesta co zabere nadrz na plyn :-D :-D :-D ...

jo to sa vlastne tu uz take cosi riesilo, nejake SUVcka za par penazi ... si spominam :-D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

lenze niekto proste nechce storocny rozvrzgany, sice neznicitelny, ale prehrdzaveny kram s komfortom priemerneho zigulaku :D okrem toho, on nehlada off, ale priestranejsie auto, to tvoje 4x4 clovek tiez urcite v meste vyuzije, hlavne ked potrebuje dobry odpich z detskeho pieskoviska :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

viezol si sa v GC aspon ? asi ne, by si nemohol hovorit o komforte priemerneho zigulaku, hrdza to chyta iba na rame a aj to iba kusky ktore si uzili čočku - takych je malo, na to si skor ludia kupuju klasicke číro :-) ... rozvrzgane to bude menej ako japonec so samonoskou, ktora vsetko odnese, kedze to ma ram a na nom je az heftnuta almara :-) ... a sto rokov vadi iba tym co si potrebuju masirovat ego "novym" autom :-P :-P :-P nechapem proste preco si niekto chce za take strasne peniaze kupit tak malo auta :-D :-D ... to je ta dnesna smotanka :-P :-P :-P
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

na to, aby som vedel posudit komfort, sa v takom aute nemusim viezt, staci poznat offroady ako take, to len ty si vecne zaslepeny vyskou posedu a schopnostou parkovat cez obrubniky :D potom uz len staci, aby ti to chrcalo trochu viac ako bezny stvorvalec, bolo to dostatocne zaprasene od blata a je to pre teba idealne auto, nevadi, ze zo zakrut ta taha von uz pri 60kmph a zaroven pri tom opadavaju kusy interieru :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ty vole ale v normalnom offe mas sedacky jak za trest ... GC ma plnohodnotne obyvackove kresla ... to auto by nemuselo mat ani tlmice a abolo by to v cajku :-D :-D :-D ... inak s tym blatom mas recht, podla mna take auta nesmu byt proste ciste :-D ... a ci ma bude v zakrute brat von v 60, alebo az v 70 mi je jedno, hlavne ze tam je plnohonotny 1 a pol resp. dvojmotor :-D to samo o sebe vyvazi uplne vsetky nedostatky nech by si si vymyslel ake chces :-D :-D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

plnohodnotne obyvackove kresla?? no jasne, mozno, ak byvas v sirotcinci :D

ale inak mas pravdu, nie je nad poriadne zaj*banu bielu y60 v longu :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

neviem jaku velku alebo citlivu prdel mas, ale ak povies toto na sedacky v GC, tak v ravke a podobnych japonskych mrdkach by si neobsedel :-D :-D :-D ... fuaaah y60 flongu edition ... to ja rad :-D ale ciernu :-D ...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Chlapci a ja co??? :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hopla, sme sa troska pozabudli :D noo ale ako spominam vyssie, dosiel som k tomu, ze pri tebou uvedenych podmienkachnje mozne zakupit jedine benzinovu rav4... ostatne mozdely su este drahe, dizlove este viac... takze co dalej?
Napísať odpoveď