Roman Gálik Svet - Financií

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DR8PruBr
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Roman Gálik Svet - Financií

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Máte niekto s touto firmou skúsenosti? Pozvali ma na pracovný pohovor do Košíc na miesto „správca počítačovej siete“.

Len mi to troška pripadá ako Apollo Sense http://www.hojko.com/apollo-sense-t140354.html (zasa e-mail na Gmaily, volali mi dnes - nedeľa - ohľadom pracovného pohovoru)...

No neviem.

Vďaka.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Roman Gálik Svet - Financií

Príspevok od používateľa citizen »

Na rovinu sa ho spytaj ci cez telefon nebudes musiet ponukat produkty.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zavolaj a vyslov svoju nedoveru :-) uvidis co ti povie :-) ... ale firma, este ktomu z financnej sfery, ktora nema aspon ten vlastny mail znie hodne nedoveryhodne :-) :-)
DR8PruBr
Star
Star

Nakoniec som tam bol dnes na tom pohovore. Prázdna „kancelária“ - len jeden stôl a notebook na ňom. Hlásil som sa ako „servisný technik siete, PC a pod.“. Ono začalo to dobre, ale nakoniec „ak by sa objavil niekto, kto má väčšie skúsenosti ako vy, zoberiete aj prácu v inej sfére?!“... A potom začal hovoriť o tom finančníctve či nechcem robiť tamto.

Takže zo správcu siete sa vykľulo podivné šuflikárčenie...

A ešte som sa až dnes dozvedel, že pohovor má 2 kolá...

Takže aspoň som si utvrdil názor, že takýmto kadejakým „serióznym“ firmám už ani písať nebudem.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

to je presne to co som si myslel zahadne uz nieje miesto a budes ponukat cez telefon produkty.Ale nemozeme zato ze sme taky naivny no nie? :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

2 kolam (NAJMENEJ) sa nevyhnes ... na prvom posedeni ti dnes pracu neda nikto ... teda mozno ano, ako predavacke v tescu :-) :-) ... inak teda pekne s tym vybabrali, ze keby vybrali ineho ... by som sa teda dotazoval co maju tie odvetvia spolocne a preco rovno nerobili nabor aj na "financnicke" pozicie a poprosil by som ho v mene dalsich uchadzacov nech aspon vystupuju fairovo a napisu hned co ponukaju a hladaju :-) :-) ...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

zajtra idem na prezentaciu firmy (asi ma uz zobrali, ked ma tam volaju) tak uvidim, co to bude za praca...
DR8PruBr
Star
Star

Na aku pozíciu ťa zobrali?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked budu od teba na prezentacii pytat peniaze bez prec... ja trulo som Amway nechal 10 penazi... :evil:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nordkapp_pb napísal:2 kolam (NAJMENEJ) sa nevyhnes ... na prvom posedeni ti dnes pracu neda nikto ... teda mozno ano, ako predavacke v tescu :-) :-) ... inak teda pekne s tym vybabrali, ze keby vybrali ineho ... by som sa teda dotazoval co maju tie odvetvia spolocne a preco rovno nerobili nabor aj na "financnicke" pozicie a poprosil by som ho v mene dalsich uchadzacov nech aspon vystupuju fairovo a napisu hned co ponukaju a hladaju :-) :-) ...
ale beru, napr. legendarny t-systems v KE, mna zobrali az na 5 pokus ale vyberove kolo bolo vzdy len jedno.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

DR8PruBr napísal:Na aku pozíciu ťa zobrali?
presne neviem, majú ich v ponuke viac a aj viac nás tam zobrali, takže to asi budú až neskôr riešiť.
prezentácia bola fajn. spočiatku som sa bál, či to nebude "podomový predaj" alebo "pyramídy", ale zatiaľ to tak nevyzerá. pravdepodobne tam všetci pracujú spolu, majú svojích zákazníkov a im sa venujú.
no neviem, možno sa mýlim, ale zatiaľ peniaze nepýtajú, jackb, volajú ma na ďalšie školenia a nemusel som nič podpisovať, takže tam budem ešte chodiť.
mrmartin
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mrmartin »

Zlodej!!!
Najvacsi hajzel akeho poznam...
Okradol znamu o viac ako 100 000
u mna cisty hajzel...
Najradsej by som ho...
To Vam povie asi kazdy kto ho pozna...
Cisty....
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

DR8PruBr napísal:Nakoniec som tam bol dnes na tom pohovore. Prázdna „kancelária“ - len jeden stôl a notebook na ňom. Hlásil som sa ako „servisný technik siete, PC a pod.“. Ono začalo to dobre, ale nakoniec „ak by sa objavil niekto, kto má väčšie skúsenosti ako vy, zoberiete aj prácu v inej sfére?!“... A potom začal hovoriť o tom finančníctve či nechcem robiť tamto.

Takže zo správcu siete sa vykľulo podivné šuflikárčenie...

A ešte som sa až dnes dozvedel, že pohovor má 2 kolá...

Takže aspoň som si utvrdil názor, že takýmto kadejakým „serióznym“ firmám už ani písať nebudem.
poznám poznám
tiež som bol na presne tomto istom pohovore. akurát, že mne povedali, že budem administratívny pracovník a nebol som v Košiciach ale v Bratislave. Som myslel, že ma porazí keď on mi začal o financiách hovoriť a, že čo ja budem musieť robiť. No určite. A ešte keď som sa dozvedel, že tú firmu zastrešuje firma OVB, no vďaka
Napísať odpoveď