!! Tricko HOJKO.COM !!
-
zdravotnik
Light Professional
Re: !! Tricko HOJKO.COM !!
Taktiež sa mi tie logá zdajú vysoko a malé. Ak to má takto vyzerať, tak potom strácam záujem.
ja si naopak myslím že je to dobre, ta veľkosť je fakt skreslená osobne mi výška aj logo vpredu a vzadu vyhovuje
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
chalani verte mi, je to ako na tom návrhu. Aj mne sa to zdalo ale oblecene je to vacsie.
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2010, 20:29)
Keď sa nenazbiera 20 ľudí, musím to zrušiť
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2010, 20:29)
Keď sa nenazbiera 20 ľudí, musím to zrušiť
Zapp: Odfot sa v tom tricku ako vyzeras 
-
ZappBrannigan
Darca
nene.....
Co ne ne ne ? Este hovoris ze MY si mame vytlacit obrazok na A4 a potom si ho prikladat k trickam ze asi ake velke to je. Ty to tu organizujes tak by si mal povedat co a jak. Co mas 130kg ze sa nechces nechat odfotit ci co ?! 
-
ZappBrannigan
Darca
Je to moja osobna vec, nikto ma nebude nutit sa odfotit a dat to na net. Premna zamna sa ty fot aj v slipoch a davaj to a hojko.Keď vas zaujima velkost loga urobte to, ak nemate na farbu do tlaciarne, tak sem nepiste a verte mi
Dodrzal som navrh tricka?
Ak sa vam to zda take a take, tak si zrobte navrh a dajte si ho spravit, pre mna za mna aj hojko cez cele tricko.100 krat kazdemu nebudem hovorit ze je to skreslene, ak sa vam to nepaci, urobte si ako chcete.
A za tie prachy? este aj kremes mam ku tomu davat?!
Ak sa vam to zda take a take, tak si zrobte navrh a dajte si ho spravit, pre mna za mna aj hojko cez cele tricko.100 krat kazdemu nebudem hovorit ze je to skreslene, ak sa vam to nepaci, urobte si ako chcete.
-
Fabo
Hardcore addict
nedavaj k tomu kremes, daj sem fotku NECH MA KUA CLOVEK PREDSTAVU JAK TO VYZERA
to je sice pekne ze ty si povedal, ale co ja s tym? dal si sem jednu fotku a na nej to vyzera male. Tak ked to je len skreslene, preco nedas fotku na ktorej neni? Pre mna za mna si pozicaj z obchodu figurinu...
to je sice pekne ze ty si povedal, ale co ja s tym? dal si sem jednu fotku a na nej to vyzera male. Tak ked to je len skreslene, preco nedas fotku na ktorej neni? Pre mna za mna si pozicaj z obchodu figurinu...
Nikde ta nenutim davat fotku len ti hovorim ,ze bude to lepsie pre orientaciu pre tych ktori si to tricko chcu kupit.. Mne je to lauther jedno ci tu fotku das alebo nie ale bude to pre tvoje dobro ze co a ako bude s trickami . PEACEZappBrannigan napísal:Je to moja osobna vec, nikto ma nebude nutit sa odfotit a dat to na net. Premna zamna sa ty fot aj v slipoch a davaj to a hojko.Keď vas zaujima velkost loga urobte to, ak nemate na farbu do tlaciarne, tak sem nepiste a verte mi
![]()
-
ZappBrannigan
Darca
Milujem takychto mudrlantov, ked sa ti to nepaci nekupuj, nenutim
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2010, 22:02)
To nebolo tebe predbehol si ma ....
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2010, 22:02)
To nebolo tebe predbehol si ma ....
Ale veď nechcú vidieť ako vyzeráš, len ako to vyzerá reálne na postave, veď si nefoť ksicht.
-
Fabo
Hardcore addict
Tak tu potom sa nestazuj ze nie je dost ludi lebo nikto nevie jak to tricko ma vlastne vyzerat.ZappBrannigan napísal:Milujem takychto mudrlantov, ked sa ti to nepaci nekupuj, nenutim
zapp: sak ak toto prve bolo len vzorka sprav im to dvakrat vacsie a posun o dva cm nizsie a uz sa nebudu stazovat
-
ZappBrannigan
Darca
už troška lepšie
veď odfoť celé triko s neakým fotoapáratom, aby tam bolo vyššie rozlíšenie
-
ZappBrannigan
Darca
Filipito napísal:už troška lepšie![]()
ziaden fotak momentalne nemam....
Audio pochopil o co mi slo 
Zapp: schvalne som to nepozeral cele, kedze tuto temu si pamatam par rokov dozadu... to je jedno... vdaka za fotky... je moznost doobjednat aj nick na rukav? Aj ked by som si este prosil foto ciernej verzie
Zapp: schvalne som to nepozeral cele, kedze tuto temu si pamatam par rokov dozadu... to je jedno... vdaka za fotky... je moznost doobjednat aj nick na rukav? Aj ked by som si este prosil foto ciernej verzie
-
ZappBrannigan
Darca
neviem asi nic z toho, malo ludi je.
tak čo bude či nebude?
Keď nazbieraš cca 5 ľudí, bude.
Ale mne pošleš to tričko, však...
Ale mne pošleš to tričko, však...