pozvanka na TorrentLeech.org
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: pozvanka na TorrentLeech.org
Prosim nema niekto pozvánku na torentleech . Mam vzdy vyborne ratio a odmena vas neminie , budete podla mna prekvapeny . [email protected] alebo ak mate napiste SS mozeme sa dohodnut . Dakujem
aj ja by som poprosil o pozvánku ak niekto má
ďakujem.... bol som tam už aj ako Power user , lenže kvôli tomu, že som sa tam dlho neukázal ma pre nečinnosť zrušili
[email protected]
-
snipermaster
Novice
cavte zhanam pozvanku na torrentleech kto mi ju posle odmenou bude 1-2 mesacne premiove ucty na rapidshare a 50 GB na share rapid...alebo czsahre
piste mi Sukromne spravy alebo mi to poslite na tento email
[email protected]
dakujem vopred...
piste mi Sukromne spravy alebo mi to poslite na tento email
[email protected]
dakujem vopred...
-
badboy007
Star
Caute, mam ucet na TL, ale nevyuzivam ho.
Za 5 mesacny premium account na rapidshare, dam ucet na TorrentLeech.
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2010, 15:48)
//"Dakujem anonymovi", ktori mi dal za tento prispevok k-, iba si ukazal svoju chudobu ducha!
btw ucet darovany
Za 5 mesacny premium account na rapidshare, dam ucet na TorrentLeech.
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2010, 15:48)
//"Dakujem anonymovi", ktori mi dal za tento prispevok k-, iba si ukazal svoju chudobu ducha!
btw ucet darovany
Cavte mam na torrentleechte 4 pozvanky ktore predavam za 4 eura na paypal z toho dovodu ze ja tie pozvanky mam za to ze som VIP a tiez som musel zaplatiti ciastku 24 euro..aby som cih dostal takze ak by bol zaujem ozvite sa ...
-
pepo191992
Medium Star
poslite mi pls pozvanku na TL....mozna vymena za pozvanku..na nejake servery,fora....atd...dohdneme sa nejak... 
-
DeJF
Addict
Nazdar . Poprosil by som pozvánku na mail dejf94 zavinač gmail bodka com . Dik
ODvdačit sa Vám môžem len karmou 
Prosím najde sa niaka super duša čo mi pošle pozvánku na TL na e-mail [email protected] Big thx for you.
// nikto nemá ? zavdačím sa
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 21:28)
up prosím vás môžem ponúknuť aj Beta key na Medal of Honnor
// nikto nemá ? zavdačím sa
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 21:28)
up prosím vás môžem ponúknuť aj Beta key na Medal of Honnor
No neviem,či stačí o pozvánku poprosiť,ale skúsim aj ja.Takže ,prosím nenašla by sa jedna pozvanka aj pre mňa??
Alebo zdielanie účtu,ak to nieje už veľká drzosť.Pc mam zapnuté nonstop,takže ratio "nahonobím" ochotne
Alebo zdielanie účtu,ak to nieje už veľká drzosť.Pc mam zapnuté nonstop,takže ratio "nahonobím" ochotne
ak by mal nekto zaujem pozvanku na torrentleech.org nech napiste mi PM.
P.S: najprv musite mat peniaze na paypal
P.S: najprv musite mat peniaze na paypal
Chcel by som poprosiť o pozvánku, ak by bol niekto ochotný poslať tak e-mail je [email protected] Vopred ďakujem.
Takže znovu PONUKA na IPT. Len napíšem nechápem čo všetci chcete TL asi len kvôli tomu že je taký známy alebo čo IPT je jednoznačne plnohodnotná náhrada. Sám som na TL,SC*,MV,RevTT,Trezzore,BHDTV,IPT,TBy, takže viem trocha čo hovorím
Mám 1 pozvánku na IPTorrents.
Info o Trackeri
http://filesharefreak.com/2009/11/20/th ... eral-0day/ jedná sa o náhradu TL, alebo RevoTT je tam o dosť viacej torrentov ale rýchlosť pridania torrentov je o pár minút pomalšia časté FreeLeech s ratiom není problém.
alebo
http://filesharefreak.com/2009/10/19/th ... s-of-2009/ má 20 miesto.
Kto má záujem pošlite správu najlepšie aj zo screenom z iného trackeru alebo ak nie ste na žiadnom aspoň screen s rýchlosťou. Ak vás bude viac sám sa rozhodnem podľa screenov komu ju dám mate šancu dajme tomu do 22.8.
.
Pozvanka bola darovana
Ak by bol este zaujem o IPT sledujte toto forum urcite este 1 budem zase ponukat a par dni
Mám 1 pozvánku na IPTorrents.
Info o Trackeri
alebo
Kto má záujem pošlite správu najlepšie aj zo screenom z iného trackeru alebo ak nie ste na žiadnom aspoň screen s rýchlosťou. Ak vás bude viac sám sa rozhodnem podľa screenov komu ju dám mate šancu dajme tomu do 22.8.
Pozvanka bola darovana
Ak by bol este zaujem o IPT sledujte toto forum urcite este 1 budem zase ponukat a par dni
INVITE GIVEAWAY! Celebrating our PS3 section! Use 38498037 as invite code and join us!! Open for the first 10k people!!
parada funguje, dikes uz som regnuty
Nova tema, kam smerujte vsetky svoje ziadosti o pozvanky:
http://www.hojko.com/potrebujete-pozvan ... 47770.html
http://www.hojko.com/potrebujete-pozvan ... 47770.html