Zdravím.
Mám urobiť recenziu na notebook, čo by veľký problém nebol, ale chcel by som tam dať aj nejaké výkonové testy.
Našiel som nejaké testy robené cez PC Mark, 3D Mark atď. Sú ale takéto testy nejakým spôsobom užitočné sami o sebe? V porovnaniach ich zmysel vidím, ale sami o sebe sa mi nezdajú nejaké moc ... pre spotrebiteľa potrebné.
Alebo sa mýlim? Oplatí sa mi tieto testy robiť a zahrnúť do recenzie? Prípadne aké iné testy by ste navrhli, alebo radi videli pri recenzii notebooku?
Ďakujem.
Testy notebooku
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Testy notebooku
Tak do recenzie by si mohol dať porovnanie s inými značkami.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...skús napríklad koľko vydrží batéria pri určitých režimoch a zaťaženiach...
A urcite netreba zabudnut na teploty v lidle a v zatazi. 
Teploty, výdrž to je samozrejmosť
To porovnanie nedám. Predsa len keď robím recenziu na istú značku, nebudem písať o iných.
A o tých testoch, o ktorých som písal, si čo myslíte?
A o tých testoch, o ktorých som písal, si čo myslíte?
Rozmyslal si aj nad hernymi testami? Samozrejme ak tam bude nejake slabucka integrovana grafika, tak take testy by som nerobil 
Grafika je tam myslím GF 9600M 512MB, takže som rozmýšľal aj nad hernými testami. Ale upustil som od nich, keďže to nemá byť recenzia pre hráčov. Keby to bolo do SCORE, LEVEL a podobných hrami sa zaoberajúcich vecí, tak určite. Ale nie je.
Preto sa pýtam na tie Marky. Či to je také objektívne, ako keď poviem "Rozbeháš Crysis 1680x1050, very high detaily na 30 FPS" - to si vie hneď každý hráč utvoriť názor.
Preto sa pýtam na tie Marky. Či to je také objektívne, ako keď poviem "Rozbeháš Crysis 1680x1050, very high detaily na 30 FPS" - to si vie hneď každý hráč utvoriť názor.
No tak aspon ten 3D mark testni, HD tune, everest citanie pameti a ine softiky.