hľadám nejakú stránku, kde by som si mohol zvoliť parametre notebooka (čo tam má byť, čo nie a na čom nezáleží) a on by mi vyplul všetky vhodné notebooky, ktoré splňajú požiadavky. niečo podobné, ako má mobilmania.cz na mobily. kľudne aj zahraničná. diky
vyhladávač podľa parametrov
vyhladávač podľa parametrov
Zdar,
hľadám nejakú stránku, kde by som si mohol zvoliť parametre notebooka (čo tam má byť, čo nie a na čom nezáleží) a on by mi vyplul všetky vhodné notebooky, ktoré splňajú požiadavky. niečo podobné, ako má mobilmania.cz na mobily. kľudne aj zahraničná. diky
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: vyhladávač podľa parametrov
...niečo také je na alza.sk...alebo možno to bude aj na superdeal.sk...keď som si tam vyberal HDD tak naboku boli parametre ako značka, veľkosť v palcoch a kapacita...pri notebookoch neviem, treba pozrieť...
//...no čo...snaha bola...
//...no čo...snaha bola...
alza má pomerne mizerný vyhľadávač. napríklad "zameranie na hry" mi je tak na dve veci
a hľadá len z aktuálneho tovaru, čo je dosť bieda
superdeal tiež nič extra...
//snahu oceňujem
superdeal tiež nič extra...
//snahu oceňujem
to by šlo
plusom by bolo viac parametrov, ale základ je aj tak fajn. aj ked opäť hľadá len v aktuálnej ponuke