Ja si tiez hovorim,zeby som mala zacat nieco uzitocne,ale nejak sa k tomu nemozem dokopat..radsej si hram piskvorky heh..jackb napísal:ak si na vysokej a cakaju ta skusky tak sa ucono to znie blbo, ale nikde sa mi neucilo tak dobre ako dnes v cakarni... sice ma vyrusovalo volanie na "ockovanie" radioaktivnou latkou a "fotenie" gama kamerou, ale inak klud na nneazaplatenie... o rok pred statnicami sa dam asi hospitalizovat
Ak zahnat nudu v nemocnici
Re: Ak zahnat nudu v nemocnici
Za 2 dni/týždne v závislosti od tvojho skillu/pohlavia by sa ti mohlo podariť aj zbaliť a oš***ť nejakú sestričku/doktora.
-
Scorpion90
King
lol, niekto pozera moc pecka 
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
By si sa cudoval mozno, take 16, 17ky na chirurgiiScorpion90 napísal:lol, niekto pozera moc pecka
Praktikanky zo Strednej zdravotnej prípadne iné podobné typy sú asexuálne myslíš? Ja teda nie
Práve naopak.
osobne viem, ze dievky zo Strednej zdravotnej su velmi fajn aj mimo nemocnice... take dozvuky po stuzkovej napr....
no takze bud budes v tom spitali robit nieco duchu uzitocne, alebo nieco telu prijemne
no takze bud budes v tom spitali robit nieco duchu uzitocne, alebo nieco telu prijemne
radsej to uzitocne ..ked si mam ja vybrat
-
bolek
Guru
Keby ti bolo blbo, môžeš spať. Zabaviť sa so svojimi myšlienkami, to ja viem aj na pol dňa sedieť a len tak si nad niečím rozmýšľať. Môžu ťa prísť pozrieť rodičia, kamaráti, skamaráť sa so spolubývajúcimi, pokecáte. Možno máte na izbe Tv, tak si niečo pozri a potom už len overené rady Pc, hry, knihy, sudoku a tak a to ubehne. 
Mam tu vsetko,aj ked telku nemusim a teraz sa uz vobec nedokazem koncentrovat pozerat nejake programy..a spanok neprichadza,de facto my sme neboli so spankom nikdy velky kamarati..takze i ked by to bolo bohovske zaspat a nepremyslat,vlastne sa snazim vobec,inak tiez moja oblubena zabavka,kombinovat si v mysli a etc/ nemysliet potom mi je este horsie,musim nejakym sposobom odburat ten strasny smutok co mi sedi na dusi a nexce odistbolek napísal:Keby ti bolo blbo, môžeš spať. Zabaviť sa so svojimi myšlienkami, to ja viem aj na pol dňa sedieť a len tak si nad niečím rozmýšľať. Môžu ťa prísť pozrieť rodičia, kamaráti, skamaráť sa so spolubývajúcimi, pokecáte. Možno máte na izbe Tv, tak si niečo pozri a potom už len overené rady Pc, hry, knihy, sudoku a tak a to ubehne.
..ani povinne navstevy nemusim,skor ked sa niekto objavi si v duchu zelam,aby co najskor vypadli a tych ktorych by som teraz naopak rada videla,no tak ti nevedia staci ze mne je mizerne naco zatazovat,kazdy ma svojho dost ..asi naozaj skoncim zase pri tych tupych online hrach vyzera...
-
bolek
Guru
Ak máš dovolené prechádzky alebo teda môžeš opustiť oddelenie, čo takto na chvíľku ísť sa aspoň po areále nemocnice poprechádzať? Teraz je síce počasie o ničom, ale to sa ešte vyčasí za dva dni. 
chodim..chodim jasne,sak nie som vo vezeni lol..abo vyjdem na terasu..len teraz navecer vsetko posobi tak opustene a demotivujuco..no proste hruza..ale dikes za radybolek napísal:Ak máš dovolené prechádzky alebo teda môžeš opustiť oddelenie, čo takto na chvíľku ísť sa aspoň po areále nemocnice poprechádzať? Teraz je síce počasie o ničom, ale to sa ešte vyčasí za dva dni.
-
RATZINGER666
Darca
vitaj, cutestyle, rozhodol si sa konecne zmenit pohlavie, aby z teba mladi chlapci neboli zmeteni, ked teraz lezis v nemocnici?Scarlett napísal:Caute vsetci vospolok
Som prave v nemocnici,mam absolvovat par vysetreni,no asi taky tyzden/mozno dva/ vyzera ze si tu urcite pobudnem,a asi tu skapem od nudy..ak mate typy ako si kratit cas,zaujimave net stranky ..cokolvek
sem s nimi ..vdaka
Ludia vam niektorym fakt drbe?..RATZINGER666 napísal: vitaj, cutestyle, rozhodol si sa konecne zmenit pohlavie, aby z teba mladi chlapci neboli zmeteni, ked teraz lezis v nemocnici?( pardon za OT
)
-
Fabo
Hardcore addict
Tak fcil neviem. Je to ono, neni to ono? (ono myslene ako neurcitelnepohlavne osoba CuteSTYLE)
no prepac ja urcite nie som chlap..este to by mi chybalo lol
-
RATZINGER666
Darca
fabo, kua, to ta v skole neucili, ze "inych" ludi neurazame, neosocujeme a nezosmiesnujeme, ale oznacujeme ich slovickom "specialni" ?? 
// tak potom ospravedlnte nasu nevedomost, mademoiselle
// tak potom ospravedlnte nasu nevedomost, mademoiselle
Vtaka poznas po peri, cloveka po reci
Prvy priklad, kde mi to doslova sedi, par viet a hned vieme kto to je 
-
Fabo
Hardcore addict
No sir, mna ucili oznacovat veci pravymi menamiRATZINGER666 napísal:fabo, kua, to ta v skole neucili, ze "inych" ludi neurazame, neosocujeme a nezosmiesnujeme, ale oznacujeme ich slovickom "specialni" ??
Tomu sa hovori paranoya chlapci heh...a vobec chodte si rozvijat svoje chore dedukcie do inej temy..dik
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
paranoya znie skor ako nejake tropicke ovocie
... paranoju by som este pochopil
... je to teda diskusne forum ak sa nemylim a niesi majitelom tejto temy, aby si mohlo chalanom zakaovat ich dedukcie
...