asi som uz mimo tej vekovej kategorii, v kt. sa toto slovo pouziva
auta od peugeotu ? dobre/zle + alfa romeo
-
Scorpion90
King
Re: auta od peugeotu ? dobre/zle + alfa romeo
co je flejmer?
ked hovorim zaseba tak ano je to tak.. no nevidim natom nic zleRATZINGER666 napísal:kazpodne trussardi zatial potvrdzuje nasu teoriu, ze majitelia pezotov su orientuju hlavne podla dizajnu, a to je aj podla mna celkovo najhodnotnejsi post...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
je to od slova "flame", pokial navstevujes diskusne fora, mal by ti byt vyznam tohoto slova jasny, ak nie, dohladaj si ho... ak sa citis na fora moc stary, vies, kde su dvere...
inak presne som od teba cakal tieto neopodstanene a "nepriame" narazky na vek... good work...
// trussardi: celkovo sa mi tvoje prispevky nepacia, ale v pozitivnom slovazmysle si ma prekvapil v tomto vyjadreni, ze to aspon neschovavas za milion inych veci a nevymyslas si zmienky, ako kopu mojich znamych...
inak presne som od teba cakal tieto neopodstanene a "nepriame" narazky na vek... good work...
// trussardi: celkovo sa mi tvoje prispevky nepacia, ale v pozitivnom slovazmysle si ma prekvapil v tomto vyjadreni, ze to aspon neschovavas za milion inych veci a nevymyslas si zmienky, ako kopu mojich znamych...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
scorpion ty si uplne ucebnicovy priklad cloveka co bud nema nazor, alebo je tak submisivny ako to len ide ... ja a ostatni sme tu vymenovali milion argumentov (konkretnych) preco peugeot niesu auta a vy tu kerujete do nas, miesto toho aby ste napisali, preco by sa nad pezotmi mal niekto vobec zamyslat ako nad autami
... a ked ani to nejde tak tu budes mudrovat ze diskusia nema zmysel
... trus. -> nieco ako auto do pekneho pocasia v takejto triede neexistuje ... auto do pekneho pocasia je lotus super 7, alebo ktm x-bow ... auto co ma co i len platennu strechu a vsetky potrebne propriety co ma mat musi byt schopne operovat kdekolvek na svete 365 dni v roku ((prestupny rok, moze mat jeden den prestavku
)) ... proste kazvost v zime iba poukazuje na neschopnost pezotu vyrobit auto - take volvo ma v rovnakej triede rovnake auto (C70) a zvlada vsetko .. a dokonca aj za podobne prachy ...
...
... trus. -> nieco ako auto do pekneho pocasia v takejto triede neexistuje ... auto do pekneho pocasia je lotus super 7, alebo ktm x-bow ... auto co ma co i len platennu strechu a vsetky potrebne propriety co ma mat musi byt schopne operovat kdekolvek na svete 365 dni v roku ((prestupny rok, moze mat jeden den prestavku
nordkapp_pb: pokukoval som po novom volve C70 heico 2010
je nadherne velmi sa mi paci
.. samozrejme ze by som ho bral radcej ako peugeot len to uz su ine love
je nadherne velmi sa mi paci
-
Fabo
Hardcore addict
Hmm, a to nove sa mne prave nepaci vobec, na rozdiel od toho stareho
ale to je OT.
Scorpion, nastuduj si este co je to troll a prestan s tym, OK?
Scorpion, nastuduj si este co je to troll a prestan s tym, OK?
obnovujem temu, ja som praveze necital ani jeden argument, preco je vlastne pezot nekvalitny. Napriklad oproti VW. Ano zaznelo tu tisic zvastov o tom, aky je pezot vlastne mrdka a robi slabe motory(ostatne znacky zacinaju asi od GT), ako cudliky ostavaju v rukach a pod.
Nevravim, ze pezot je etalon kvality, ale tie rozdiely... mimochodom aj volvo montuje 2,0hdi do sovjich aut. Ford tiez(aj 1,6 a 2,2). konkretne 2,0hdi nema ziadnu slabinu, okrem prvych serii, u ktorych sa lubil ucpat egr. Tolko premielany FAP, dam 300e, aby mi ho odstranili a uz nikdy ho nebudem vidiet.
Automaticke prevodovky napr v 407 su predimenzovane na 440Nm aj na starych hajtrach ide prevodovka ako nova(skusal som niekolko totalne rozbitych nad 200 000km 407ciek). U manualoch to je trochu horsie(spojka alebo dvojhmota zacina odchadzat po 150 000km u prvych jedincov), ale ziadna tragedia.
Moja 407sw bola za 180 000km a skoro 5 rokov v servise na opravu iba 3x. Senzor brzdoveho pedalu, baterka a nejaky podavac uz neviemcoho.
interier je kvalitny, nie menej ako v pasatoch. A ze ma nieco vrzgat? Co je to za blbost?
Kamos v roku 2006 kupil pasata za 1,1mil. Behom prvych troch mesiacov bol v servise 5x s drobnostami typu nefungovali tlacitka a elektronika. Za rok prisla prva rana, nejaky 6hran, potom rok a pol nic a potom praskla hlava. Auto po zaruke, nadaval jak chora vrana. Uz sa vedelo, ze 2,0tdi je jeden obrovsky pruuuser. Zbavil sa toho s obrovskou stratou.
Sused ma rok a pol stare polo. Uz bol v servise 4x, boji sa konca zaruky.
Na sme.sk nedavno bol clanok o spokojnosti majitelov. Vyhral mercedes, odporucam precitat diskusiu, ako nadavaju na mercedes a hlavne na aroganciu servisov, ktory jednaju s milionarmi ako s posladnymi bezdomovcami.
Ak niekto tvrdi, ze pezot nie je auto, tak je velmi tendencny, pretoze problemove su kazde automobilky. Fordom hrdzaveju podvozky uz od vyroby. Kto neveri, nech si pozrie recenzie na auto.pravda.sk tam pri recenziach fotia aj podvozky. Moja 407sw tak nevyzera po 180 000km, jedine co tam je je bodove kusky povrchovej hrdze(asi 5ks priemer 1mm) na tlmici vyfuku. Po 180 000km!.
Dacia je na tom podvozkami lepsie ako fordy(mali sme aj sandero 2 roky/30 000km). Mame aj opel astra H, po 120 000km a 5 rokoch je na tom tiez horsie ako 407sw ohladom hrdze podvozku(asi na urovni tej dacie).
Toto, co uvadzam ja su argumenty, a nie tie fekalie typu pezot je mrdka, co tu plodia niektori truhlici co vsade boli a vsetko vedia.
Dnes uz ani japonci nie su etalon kvality a koncern uz vobec nie.
Teraz ma ukamenujete ale viete, kto popracoval na kvalite a verim tej znacke viac ako VW, Opel, Mercedes, Audi, Ford? RENAULT! Ano jeho 2,0dci motory su jedny z najlepsich a najspolahlivejsich, motor 1,6dci sa sice nestihol este koli novote osvedcit v praxi, ale riesenie EGR za DPF(ktory je mimochodom najelspie rieseny zo vsetkych znaciek a vydrzi najviac) je vymyslene dobre, dalsie genracie motorv inych znaciek bude kopirovat prave tento system, aby presli cez auro6
Nevravim, ze pezot je etalon kvality, ale tie rozdiely... mimochodom aj volvo montuje 2,0hdi do sovjich aut. Ford tiez(aj 1,6 a 2,2). konkretne 2,0hdi nema ziadnu slabinu, okrem prvych serii, u ktorych sa lubil ucpat egr. Tolko premielany FAP, dam 300e, aby mi ho odstranili a uz nikdy ho nebudem vidiet.
Automaticke prevodovky napr v 407 su predimenzovane na 440Nm aj na starych hajtrach ide prevodovka ako nova(skusal som niekolko totalne rozbitych nad 200 000km 407ciek). U manualoch to je trochu horsie(spojka alebo dvojhmota zacina odchadzat po 150 000km u prvych jedincov), ale ziadna tragedia.
Moja 407sw bola za 180 000km a skoro 5 rokov v servise na opravu iba 3x. Senzor brzdoveho pedalu, baterka a nejaky podavac uz neviemcoho.
interier je kvalitny, nie menej ako v pasatoch. A ze ma nieco vrzgat? Co je to za blbost?
Kamos v roku 2006 kupil pasata za 1,1mil. Behom prvych troch mesiacov bol v servise 5x s drobnostami typu nefungovali tlacitka a elektronika. Za rok prisla prva rana, nejaky 6hran, potom rok a pol nic a potom praskla hlava. Auto po zaruke, nadaval jak chora vrana. Uz sa vedelo, ze 2,0tdi je jeden obrovsky pruuuser. Zbavil sa toho s obrovskou stratou.
Sused ma rok a pol stare polo. Uz bol v servise 4x, boji sa konca zaruky.
Na sme.sk nedavno bol clanok o spokojnosti majitelov. Vyhral mercedes, odporucam precitat diskusiu, ako nadavaju na mercedes a hlavne na aroganciu servisov, ktory jednaju s milionarmi ako s posladnymi bezdomovcami.
Ak niekto tvrdi, ze pezot nie je auto, tak je velmi tendencny, pretoze problemove su kazde automobilky. Fordom hrdzaveju podvozky uz od vyroby. Kto neveri, nech si pozrie recenzie na auto.pravda.sk tam pri recenziach fotia aj podvozky. Moja 407sw tak nevyzera po 180 000km, jedine co tam je je bodove kusky povrchovej hrdze(asi 5ks priemer 1mm) na tlmici vyfuku. Po 180 000km!.
Dacia je na tom podvozkami lepsie ako fordy(mali sme aj sandero 2 roky/30 000km). Mame aj opel astra H, po 120 000km a 5 rokoch je na tom tiez horsie ako 407sw ohladom hrdze podvozku(asi na urovni tej dacie).
Toto, co uvadzam ja su argumenty, a nie tie fekalie typu pezot je mrdka, co tu plodia niektori truhlici co vsade boli a vsetko vedia.
Dnes uz ani japonci nie su etalon kvality a koncern uz vobec nie.
Teraz ma ukamenujete ale viete, kto popracoval na kvalite a verim tej znacke viac ako VW, Opel, Mercedes, Audi, Ford? RENAULT! Ano jeho 2,0dci motory su jedny z najlepsich a najspolahlivejsich, motor 1,6dci sa sice nestihol este koli novote osvedcit v praxi, ale riesenie EGR za DPF(ktory je mimochodom najelspie rieseny zo vsetkych znaciek a vydrzi najviac) je vymyslene dobre, dalsie genracie motorv inych znaciek bude kopirovat prave tento system, aby presli cez auro6
-
hojko
Site Admin
hipisko: EGR sa ti upcha na kazdom auta, ci je to nejaky Peugeot, Mercedes alebo Golf. Mne sa EGR upchal pred casom na Audi A6. EGR ventil sa upcha skor ci neskor, ci mas nabehanych 120 tisic alebo 350 tisic, je to to iste ako FAP - v oboch pripadoch je v neprospech jazda po meste, ked sa jazdi pomaly, vyfukove plyny maju nizky tlak a tak nie vzdy vyfukne vsetko von vyfukom, preto sa pocas rokov co to usadi, az dojde k postupnemu zapchavaniu, kde nie je mozne dosiahnut pozadovany tlak a vtedy vyskoci chyba. EGR je mozne precistit, na diagnostike sa daju zvysit hodnoty, ale je to len docasne riesenie. Tiez je moznost tento ventil zaslepit, ale potom treba ocakavat problemy na emisnej kontrole, no po znamosti by nemal byt problem. Inak co sa tyka motora a automatickej prevodovky od Peugeotu, tak s tymto mam dost dlhu skusenost a hoci ma auto najazdene uz skoro 350 tisic, tak stale jazdi a problemy motora ci prevodovky este nie su, avsak su tam veci, ktore odidu na kazdom aute (capy, filtre, tesnenia...).