kupa reproduktorov
kupa reproduktorov
chcel by som kupit reproduktory radsej 2.1 ako 5.1 kvoli mensej izbe ide mi o to aby ste mi poradili dake kde sa da zapojit naraz pocitac, satelit a dvd-prehravac najlepsie cez cinch. Predtym som mal redstar220 ale kvalita zvuku slabsia tak by som vas poprosil keby ste mi nieco poradili v cene do dakych 100 eur. Dakujem
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: kupa reproduktorov
Uvazujes len o 2.1? Nemyslel si na 2.0? Poradil by som ti, aj ked je to trochu nad tvoj limit, M-audio AV40, pripadne ak chces do tych sto eur tak jeho slabsieho brata o 10W na reproduktor AV30. Su to uz studiove monitory, kde je ten rozdiel vo zvuku uz znatelne pocutelny oproti 2.1 pc repro zostavam. A s ostatnymi periferiami si to hadam prepojis cez redukcie. DVD prehravac by sa mozno dal prepojit aj cez optiku, ak ju teda obsahuje. Ak nie, tak vsetko prepojit rozdvojkami na cinche. Pripadne do predneho AUX strcit nieco. Popis, na co tie reproduktory budu vyuzivane prednostne.
Ved skor by som zobral 2.1 ako 2.0 hlavne kvoli subwooferu. A najviac mi ich asi treba na pesnikcky a filmy hry skoro vobec.
-
johny541
King
Co sa tyka kvality zvuku pri hudbe, tak by som neuvazoval nad 2.1, samozrejme sa bavime o pocitacovych repro. Ale zvaz ty sam aku hudbu pocuvas a ci si potrpis na basy. Asi kazdy si musi prejst aj takymito reproduktormi a potom neskor zisti ze by to chcelo nieco ine...a mozne nezisti a bude spokojny, je to na tebe. Takze ak si stojis za zostavou 2+1, tak by som doporucil Logitech Z523 (cca 70€) alebo Logitech Z-4e (cca 100€). Najdes ich vsetky na alza.sk ale aj v hociktorom inom pc obchode. Popripade by ti mohli postacovat a dizajnom vyhovovat aj jedny philipsy. Pocul som ich hrat, aj ked to nie je ziadna slava, tak sa to da pocuvat a maju velmi dobry dizajn. Link : http://www.alza.sk/philips-spa5300-10-d149610.htm
Ale mne ide dost hlavne o to zapojenie 3x krat cinch aby som mohol zapojit vsetko a iba dialkovym si prepinat.
-
johny541
King
Tak uved ake mas vystupy a vstupy na satelite, dvd a pc.
vdiki moc ale uz som zobral tieto repraky http://www.alza.sk/2-1-repoduktory-gemb ... 103050.htm
-
Makovnik
Medium Professional
Daj vediet ako hraju, az sa trochu rozohraju. Ale trochu obsirnejsie ako len "super" .
Na moj v kus hraju celkom slusne len ked uz treba trocha hlucnejsie basy nejako nestacia ale inac sa mi vidia.
Zdravim, potreboval by som kupit nejake pc repraky do 40 €, velmi sa v tom ale nevyznam. Vyuzitie len na hry, hudbu a filmy. Dakujem za rady.