Ophcrack problém
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ophcrack problém
Takže chcel som konečne vyskúšať na svojom notebooku ophcrack (že jak to funguje atď) no keď som si ho nabootoval tak mi nabehlo všetko ako má, nabiehali mi dole percentá a keď po 40 sekundách bolo 100% tak ukazalo toto.
Re: Ophcrack problém
No nenašlo . Ono s touhle tabulkou najde heslo do délky 14 znaků a pouze čísla a písmena . Máš zřejmě složitější heslo .
ja som to skusal na 7dmicke a 7 miestne mi este naslo ale uz 10 a nad 10 nenaslo... cize bud tam nemas heslo alebo mas velmi dlhe a zlozite
-
Corn Flake
Guru wannabe
??? Pokiaľ viem tak je to iba na xp a vistu a heslo mám na xp 8-miestne
funguje to aj na 7dmicke...
-
Corn Flake
Guru wannabe
A verzia pre xp alebo vistu?
tak vista ma blizsie k 7dmicke si myslim ... a tu na vistu som skusal
A nemáš v hesle třeba diakritiku ? Protože 8místný heslo by najít mělo - viz info .
XP free small (380MB)
formerly known as SSTIC04-10k
Success rate: 99.9%
Charset: 0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
Ale teď koukám že se to snaží louskat NT hash (Vista) a v XP by měl LM hash ? Tady bych viděl tu zradu .
XP free small (380MB)
formerly known as SSTIC04-10k
Success rate: 99.9%
Charset: 0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
Ale teď koukám že se to snaží louskat NT hash (Vista) a v XP by měl LM hash ? Tady bych viděl tu zradu .
-
Corn Flake
Guru wannabe
ee v hesle mám najprv veľké písmeno a potom malé a nakoniec 3 čísla
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 21:57)
Dúfam že som nestiahol pre vistu
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 21:57)
Dúfam že som nestiahol pre vistu
No pokud si tahal liveCD tak ne . Podle obrázku máš XP Free Small a jedeš na linuxu , takže si asi tahal live CD ( a jedeš z USB ? - sdb1 ) .
Já teď zkoušel normálně nainstalovat do winu ophcrack a přihodil sem tu samou tabulku a vytvořil účet s heslem Heslo123 a normálně našel , ale hned po načtení Local SAM mi to vyhodí LM hashe kromě Guesta ( nemá heslo ) a mýho uživatele ( asi že sem aktuálně přihlášenej ? ) , NT hashe vyhodí u všech . Takže spíš problém při načtení SAM z hdd , ale proč ?
Načítáš co ? Encrypted SAM z windows/system32/config/sam. ?
U těch tabulek máš všechno enabled ? Table0 , 1 , 2 i 3 ?
Já teď zkoušel normálně nainstalovat do winu ophcrack a přihodil sem tu samou tabulku a vytvořil účet s heslem Heslo123 a normálně našel , ale hned po načtení Local SAM mi to vyhodí LM hashe kromě Guesta ( nemá heslo ) a mýho uživatele ( asi že sem aktuálně přihlášenej ? ) , NT hashe vyhodí u všech . Takže spíš problém při načtení SAM z hdd , ale proč ?
Načítáš co ? Encrypted SAM z windows/system32/config/sam. ?
U těch tabulek máš všechno enabled ? Table0 , 1 , 2 i 3 ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ja som to bootoval z USB lebo nemám Cd mechaniku, ale to je taký na hovno notebook že už aby som ho daroval dakomu 
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2010, 17:43)
Tak som to vyskusal na svojom win 7 a spr=avalo sa to uplne inak, takze chyba bude v notebooku asi
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2010, 17:43)
Tak som to vyskusal na svojom win 7 a spr=avalo sa to uplne inak, takze chyba bude v notebooku asi