Facebook + mobil = CHAT
Facebook + mobil = CHAT
Zdravím , nepoznáte nejaký dokonalejší program FACEBOOK , pre NOKIU n82 (symbian) kde je na ňom aj CHAT a dá sa na CHATE normálne písať ? Lebo mám SNAPTU , tam je to OK , ale nejde CHAT , potom normal neT , tam sa k CHATU dostanem do 10 minút a blbne to ... Neviete o niečom ? Ďakujem .
K
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook + mobil = CHAT
Skús IM klient Nimbuzz. Je tam aj možnosť pridať si Facebook acc.
DjBass: Mam ho na iPhone a dovolim si tvrdit, ze facebook chat tam nie je velmi stabilny. A myslim, ze cisto chat nie je prenho riesenie kedze pisal "aj chat" a nie "len chat". 
-
Deafboy
Darca
Riešenie pre AJ chat nepoznám, no ďalším spôsobom pre LEN chat je jabber, v ňom transport na facebook, a ako klienta použiť napríklad jimm aspro.
Čo sa týka transportov, či už na jabber, alebo cez Nimbuzz, alebo pomocou samostatného pluginu (napr. Pidgin), Facebook chat bol vždy nestabilný a nespoľahlivý... a prenášal veľa dát.
Čo sa týka transportov, či už na jabber, alebo cez Nimbuzz, alebo pomocou samostatného pluginu (napr. Pidgin), Facebook chat bol vždy nestabilný a nespoľahlivý... a prenášal veľa dát.
-
neo250
Star
a nejaký fajn client pre Android? lebo na Xperiu X10 som nič také nenašiel aby mi tam šiel FB chat! 
-
audiotrack
VIP
skúšal si eBuddy?Q7_TiGeeR_X6 napísal:Zdravím , nepoznáte nejaký dokonalejší program FACEBOOK , pre NOKIU n82 (symbian) kde je na ňom aj CHAT a dá sa na CHATE normálne písať ? Lebo mám SNAPTU , tam je to OK , ale nejde CHAT , potom normal neT , tam sa k CHATU dostanem do 10 minút a blbne to ... Neviete o niečom ? Ďakujem .
K
skúšal si eBuddy?neo250 napísal:a nejaký fajn client pre Android? lebo na Xperiu X10 som nič také nenašiel aby mi tam šiel FB chat!
odporúčam to čo navrhuje audiotrack funguje to bez problémov a žiadne výpadky som zatial nezaznamenal a používam to pravidelne a pritom som na FB chate a ICQ naraz.
-
neo250
Star
No nainštaloval som ho, ICQ ide perfektne no FBchat mi nemôže prihlásiť....
kde môže byť problém? ty si to ako spravil?
-
audiotrack
VIP
som v roamingu tak nebudem skúšať, možno sa zmenil nejak chat a ešte to nie je opravené v najnovšej verzii. Keď budem na svk tak skúsim (ak nezabudnem).
-
neo250
Star
nezabudni a skús lebo mam už na to príšerné nervy že mi to nejde...
dik moc!!!
ani mne sa teraz nejde FB chat tak hádam to čo najskôr spravia
//autoeditácia príspevku (20 Máj 2010, 22:13)
Tak mne uz funguje fb chat
//autoeditácia príspevku (20 Máj 2010, 22:13)
Tak mne uz funguje fb chat
-
neo250
Star
ako si to spojazdnil? nastavoval si niečo na Facebooku? meno a heslo si dal klasické e-mail a heslo alebo si niečo pomenil?! 
nič som nemenil zadal to iste čím sa prihlasujem normálne na Fb.na FB som nič nenastavoval.
neviem či to je v tom možno to je úplna hovadina ale ked som išiel na ebuddy cez PC a tam som sa prihlásil na hlavnej stránke na fb chat tak to išlo a potom som to skúsil aj na mobile a už to išlo aj tam.
neviem či to je v tom možno to je úplna hovadina ale ked som išiel na ebuddy cez PC a tam som sa prihlásil na hlavnej stránke na fb chat tak to išlo a potom som to skúsil aj na mobile a už to išlo aj tam.
-
neo250
Star
spravil som reinstal a už to fakčí...chlapi diky moc 
-
maros_svk_84
Novice
ide v poho eB 
zdravim, funguje tam teraz ebuddy? konkretne na symbiane?? do piatku fical v pohode, od vcera mi nejak nechce nabehnut, teda prihlasit ma...
-
kukiak
Addict
Ja pouzivam Palringo a este sa nestalo, zeby vypadol /symbian/
na symbian nie je facebook aplikácia ako pre iOS alebo android?
-
D_I_C_K
Light Professional
Android systém to je už skoro každá druha dotykovka, tak ak pojdete do marketu a date hľadať Facebook android tak vam najde aplikáciu a tá ma v sebe aj facebook aj chat naraz..je to zdarma kedže vše cez market je zdarma...
Ak nie tak pre symbian a iné typy mobilov spominany eBuddy alebo nejaký IM client.. Meebo (odporučam)...a kade iných 200 aplikácíí len čiste na chat..
Ak nie tak pre symbian a iné typy mobilov spominany eBuddy alebo nejaký IM client.. Meebo (odporučam)...a kade iných 200 aplikácíí len čiste na chat..
na Symbian je nimbuzz , ako pretebaFilipito napísal:na symbian nie je facebook aplikácia ako pre iOS alebo android?
Kód: Vybrať všetko
http://www.uloz.to/7879715/nimbuzz-v3-0-s60v5-symbian-3-sisx