ahojte! mám taký dotaz......pripájam sa cez wifi (hotspot) problém je v tom že ak hrám napr nejaku hru cs,ron..... tak raz za cca 10-15 minút musím otvoriť nejakú stránku cez internetový prehliadač aby ma hot spot neodpojil....ak to nespravím tak hra jednoducho prestane ísť kvôli strate internetového pripojenia.problém je aj pri uploadovaní nejakých súborov na rapid share,alebo ak mám prihláseného nejakého klienta (skype,icq) ak istý čas neobnovím (nenačítam) nejakú stránku jednoducho dôjde k strate pripojenia..... teda otázka znie: ako alebo čo mám spraviť aby ma ten s******ý hotspot neodpájal? nejaký sw alebo tak niečo...
dúfam že som to nenapísal ako dilino a pochopíte o čo mi vlastne ide ak nie, rád doplním nejaké podrobnosti....velká vďaka. drewo
poprípade ako dosiahnem toho aby sa nejaká stránka refresh-la dajme tomu každých 5 minút sama od seba,nejaké nadstavenie prehliadača...
internet cez hotspot
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Re: internet cez hotspot
Funkciu automatickeh refreshu/reloadu maju prehliadace bezne vstavanu, Maxthon to ma po kliknuti na tab pravym tlacitkom, Opera to ma tusim tiez vstavane. Do Firefoxu treba plugin, jeden sa vola Reload Every a dalsi Refresh Page.
-
drewodrewo
Medium Star
Re: internet cez hotspot
ďakujem. vyriešené