Pichanie v boku pravo hore
Pichanie v boku pravo hore
Ludia ...tymto prosim o radu... minuli tizden som hral futbal...zacalo ma extremne pichat v boku ...jak tak som to rozdichal...no teraz ma zacina pichat uz aj ked chodim...prosim o radu ako to zastavit...diky
-
lekoklatik
VIP
Re: Pichanie v boku pravo hore
z hlboka dýchaj. Po pár dňoch ťa to bolieť prestane. Mne sato stávalo keď som sa nenajedol, nenapil a na tréningoch som skutočne makal na maximum.
mimochodom nemôžeš sa opýtať tvojej mamči? Pochybujem že by ti nepomohla...
mimochodom nemôžeš sa opýtať tvojej mamči? Pochybujem že by ti nepomohla...
tak diky moc .... ako ked pri chodeni ma picha v boku ... je to na hovno ... a este aj ligu futbalovu taku mini hram ... a nemozem hrat na 100% 
-
Scorpion90
King
zeby navstvit lekara??? 
-
tomaxx_199
Medium Professional
zajdi za lekarom poradi ti lepsie a prip. ti da nejake leiky
Kedze behavam a maval som to v zaciatkoch, tak ma tiez zaujimalo cim to je sposobene.
Precitaj si tuto diskusiu...najdes tam dobre rady http://www.behej.com/topic/258-pichani-v-boku/1
Dolezite je spravne dychat a nesportovat kratko po jedle.
Precitaj si tuto diskusiu...najdes tam dobre rady http://www.behej.com/topic/258-pichani-v-boku/1
Dolezite je spravne dychat a nesportovat kratko po jedle.
diky ludia 
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2010, 15:48)
jo mna to pichalo trochu na futbale.... len som musel hrat dalej tak to prislo do extremu ... asi som to zle rozdichal alebo neviem co ......a teraz uz aj pri chodeni .... a uz ma to nebavi
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2010, 15:49)
jo... mna to zacalo trochu pichat ... kedze som nemohol vystriedat...prislo to do velkeho extremu ... asi som to zle rozdichal a teraz zo boli aj pri chodeni ...a uz ma to nebai ...
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2010, 15:48)
jo mna to pichalo trochu na futbale.... len som musel hrat dalej tak to prislo do extremu ... asi som to zle rozdichal alebo neviem co ......a teraz uz aj pri chodeni .... a uz ma to nebavi
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2010, 15:49)
jo... mna to zacalo trochu pichat ... kedze som nemohol vystriedat...prislo to do velkeho extremu ... asi som to zle rozdichal a teraz zo boli aj pri chodeni ...a uz ma to nebai ...
-
Rammer
Light Professional
Podla mna to boli vtedy, ked sa zacne cerpat glykogen z pecene.
hej ??? a co mam spravit preto aby to prestalo???vies ...ja idem rano do skoly to je asi tak 1 Km a uz pri polke cesty ma zacina pichat
-
Rammer
Light Professional
Mozno nabrat kondicku
ale to pichanie zacalo pred tyzdnom... kde som zle rozdichal ..asi 
Keď hráva futbal, tak kondičou to asi nebude. Na 1 km by pri normálnej chôdi nemalo pichať v boku ani 200-kilového domaseda. Ja by som navštívil lekára - veď od toho tu predsa lekári sú. Poradí ti lepšie, než my tu na fóre.Rammer napísal:Mozno nabrat kondicku
toto ze ja nehram futbal pravidelne... tak 2 krat do tizdna si zahram s kamaratmi