a ty sa daj v prvom rade liecit, keby chcel svoju identitu utajit, tak by hadam neuviedol mail a skype, z ktoreho je jasne, ze je to on... preto, ze si mu tu karmu znizil na odplatu za to, ze sa nebal o tvojich podvodoch napisat ako tu, tak aj v blackliste a na czemoney, tak sa tu teraz nehraj na dobraka, lebo
tu uz nemas SANCU niekoho okradnut
na tomto fore sa pokladam za dost doveryhodnu osobu a teda som presvedceny, ze nejakemu (bol som uz upozorneny na pejorativa, takze tentokrat bez nich) "dobrakovi bez chrbtovej kosti" s 20-timi prispevkami, ktoreho zaujmy su (preukazatelne) rydzo amoralne, ba az trestne nikto verit nebude..
GL
(a poponahlaj sa s karmou za "ničenie mena"

)
pre nezainteresovanych:
-za uzivatela "Kovex" rucim, respektive mozem potvrdit jeho serioznost osobnou skusenostou
-pre uzivatelov, ktorych to zaujima a kauza "M@tt-H3w" im nic nehovori odporucam precitat si moje prispevky v sekcii Blacklist, konkretne:
http://www.hojko.com/black-list-podvodn ... ?start=100
... je to uz na vas, komu budete verit, ja som sa vsak "zaviazal" tomuto nanichodnikovi robit "osvetu", kde to len bude mozne a kedze este ma tu drzost osocovat ludi, ktorych sa mu nepodarilo uspesne okradnut, tak to asi bude celkom casto
//

diky, nesklamal si

, ty poctivec... musi ta velmi mrziet, ze som tych 36 dolarov ziskal spat, co?
/// a este som zvedavy, za ako dlho si opat nahrabes kladnu karmu, aby si mohol nachytat nejakych ludi, ktori tieto temy necitaju...