Kupa auta pre zaciatocnika

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupa auta pre zaciatocnika

Príspevok od používateľa tonek »

jorg22 napísal:
Vobec nechapem tomu co pises, skus to trosku normalnejsie a hlavne zrozumitelne aj pre lamu. Tak som nepochopil ake auto mi teda radis?
prepač moja chyba, cenzura to trocha skreslila :D .
Gulatý favorit je Škoda Felícia zvaná filca, felda atd to znaš.
Radim mu že keby sa ja rozhodujem medzi faťakom a feldou tak jednoznačne favorit pretože je to to isté, felda ma inu kasnu a vstrekovanie(čo mali mimochodom aj ´94 favority - BMM (40kw) ).
Snad už si tomu trochu pochopil.

btw to fačko za 1000 eur je take diskutabilne. Majiteľ si ho evidentne urobil na "svoj obraz" tak ako sa to lúbi jemu(čo chválim) a zase čo sedí jednému, nemusí sedeť druhému(sto ludí - sto chutí) ale na druhu stranu zrejme ho robil asi s nesmiernou láskou čo sa celkovo aj odrazilo na tom ako to vyzerá(a ako to jazdí). Zaleží, či sa ti to auto lubi alebo nie, pretože ako tu padlo, za 1000 evri zoženeš iné auto, ale zase je aj ten stav otázny(nie vždy novšie je lepšie - favo -> felda :nono: )
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

LA napísal:pracuje ako riaditel vyroby v jednej spolocnosti vyrabajucej slovenske auta, jazdi na cervenom favorite forman. Pri plate urcite cez 2000eu.....
zeby alimenty?? :hmm:
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Mne sa ten favorit pozdava ale jedine co mi tam chyba je posilnovac riadenia, dava sa to vobec do favoritov alebo da sa to tam prirobit neskor?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

naco posilnovac, dalsia vec co sa moze pokazit, na soferovanie bez neho si rychlo zvyknes nieje to nic tazke, jedine kde ti bude chybat je parkovanie, pri jazde ty chybat nebude
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

RATZINGER666 napísal: zeby alimenty?? :hmm:
vobec nie.....on sa uz tak asi narodil, skromny jak svina....(nie lakomy). A navyse si nasiel taku kocku az mnam......aj s tym favom (a nieje to ziadny extra fesak). Stastie :D

Ten posilovac vobec potrebovat nebudes pri fave......(a ani ho urcite v ziadnom nenajdes, tusim sa dal len do par felicii)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

jorg: co si zenska? omg, kedysi sa autam o posilnovaci ani nesnivalo, celkovo mi to pride v aute ako zbytocnost... posilovac sa do favoritov daval, ale nie do nasich, ale do tych, ktore sa vyvazali (solitaire) a ano, da sa to tam "dorobit" ale este som osobne nestretol cloveka, ktory by toto podstupil... okrem toho je to samozrejme znacne nevyhodne... okrem toho, toho novsieho fataka som mal a nebol pri parkovani absolutne ziaden problem...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

inač pre info ani filca nema posilovač to len tak z okraja. Na favorite ozaj ide ľahučko to riadenie sadni do mojho črepu tam ide volant hrozne a to som si nanho zvykol. Každy chce len posilovač ako píše ratzi, nejsi zenska, nemas v rukach nasrate
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

niektore feldy posilnovac maju (a tusim 1.6ky a 1.9D vsetky)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Tiez rozmyslam ci nie je lepsie kupit spraveny favorit, tak ako tu bol postnuty ako rozheganu feldu za tu istu cenu. Co som pozeral fotky tak je velmi vydareny, no trebalo by vidiet nazivo a vyskusat. Farba sa aspon mne neskutocne paci. Zaujimalo by ma ako to je s tym interierom z feldy a stk, ci to prejde bez problemov. A ked to tak ratam, nejake to audio by som si urcite dokupil do auta aspon tak za 200eur co staci na obycajnu hudbu a radio, cize pre mna cena celkom prijatelna kebyze zide na 900eur. Mal by som aj nejaku rezervu na prepis. Taktiez budem hladat v blizkej dobe auto do 1000eur a myslim, ze budem rozmyslat nad favoritom. Potrebujem to len na behanie po meste a na chatu (40km od KE). Toto by mi stacilo az az :)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:niektore feldy posilnovac maju (a tusim 1.6ky a 1.9D vsetky)
v 1.6 som sa neviezol(VW motor že? ) čiže neviem ale 1,9D(slaba šunčička) tak ta nema isto alebo ma a konretne na tej čo som riadil tieklo servo(alebo žeby elektrika? Ake je tam to servo). No neviem ale 1,3 istoiste nemali tie prve a tie posledne...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

niektore 1.6ky mali posilovac.. a 1.9D mali vsetci.. myslim, ze nejaky hrebenovy alebo co.. nebolo to nic moc
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:niektore 1.6ky mali posilovac.. a 1.9D mali vsetci.. myslim, ze nejaky hrebenovy alebo co.. nebolo to nic moc
nabeton myslel servo, hrebenové riadenie už mal favorit a aj embasy od určitého roku robili len hrebenové a nie šnekové a to predsa nieje posilovač
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

Je tam normalne servo.Inac hrebenove riadenie mali uz skody 130.Co sa tyka posilnovaca mam dojem ze aj 1.3 filcky tie posledne maly posilnovac 1.6 mali niektore a mam pocit ze 1.9 mali vsetky posilnovac .
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ten favorit vyzera vynikajuco. Nedávno sme tu komusi hladal feldu, porovnávajúc feldu za 1000 a tento favorit, tak berem favorit ani sa po felde neobzrem. Len ten lak musel stáť €600, karoseria po GO (bez toho lak nespraví). Filter, subwoofer, výfuk a nezmysly, čo sa ti nelúbia predáš/vyhodíš a zacvakáš z toho poistku/prepis.

Mimochodom ten filter je úplná hovadina. Pretože, ak nemá nijak poriešenú klapku nasávania teplého vzduchu od motora pod hríbom, tak mu to nefiltruje ani hovno a ten karbec bude potom aj tak vyzerať. Ťažko povedať takto, nevidno to z obrázku. Možno, to má zaslepené, čo nie je tiež nič moc pri zimných rozjazdoch. Byť to moje auto, tak ten filter letí oblúkom. Na výkon zásadný vplyv aj tak nemá.

//Až teraz som si všimol - pri cievke rozdelovača vyzerá, že bol opretý.
Napísať odpoveď