No mne to pod Win 7 nejak nejde, nepozna niekto nejaku univerzalnu fintu ?? potesilo by ma to...wermington napísal:inak niekde som cital navod ako zmenit pracovnu skupinu z users na administrator
ale uz som zabudol sysntax nejko net localgroup a potom uz neviem
uz som som si spomenul je to takto :
net localgroup Administrators meno_uzivatela /add
********mne to ide neviem ako vam
Zmena pouziv. hesla vo WinXP bez poznania stareho hesla
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Zmena pouziv. hesla vo WinXP bez poznania stareho hesla
Má´m jednoduchý návod. Stačí si stiahnuť ophcrack http://ophcrack.sourceforge.net/downloa ... ype=livecd vypáliť na cd, vložiť cd do mechaniky a reštartovať pc potom stačí stlačiť príslušnú klávesu pre boot menu (to tam uvidíte ktorá to je), vyberiete dačo s CD a potom stlačte enter. Budu vám tam vyskakovať všelijaké bludy a potom vám naskočí tabuľka s používateľmi a ich heslami. Funguje to mam to otestované a je to úplne bezpečne.
-
G0lDiER_
King
keby to tu nebolo napisane uz 3x..
-
Kilers-return
Light Expert
No ja som to v škole spravil tak že pri spusteni win 7 nabehlo spravca a uzivatel ziak .. spravca bol zaheslovany ... klikol som na to napisal heslo a hodilo ze je nespravne . Tak som dal pomôcky pre heslá a tam bolo to heslo napísané :D .. no neviem či sa to da aj na ostatnych pc takto spravit. Totižto nemam win 7 takže neviem.
-
G0lDiER_
King
az na to ze to nieje ziadny navod..
ked su v skole tupi a davaju do pomocky prave heslo tak to je ich problem..inak zobrazit pomocku si mozes dat na akomkolkvej windowse.
ked su v skole tupi a davaju do pomocky prave heslo tak to je ich problem..inak zobrazit pomocku si mozes dat na akomkolkvej windowse.