no však áno tá škola je celá o šťastí, o skúšajúcom a o teste, ktorý dostaneš, kto má viac šťastia, ten má lepšie známkyPilifo napísal:Ale pokiaľ majú zlé známky z tých predmetov všetci, tak ti to nemôže vadiť, veď predsa funguje nejaký systém hodnotenia žiaka podľa priemeru a umiestnenie v ročníku. Pokiaľ by mali všetci zlý priemer, tak by nikto nemohol ísť na Erasmus či ako? Veď predsa musí byť dané, že napr. prvých 20% v ročníku môže ísť na výmenný pobyt
Ekonomická univerzita v Bratislave
Re: Ekonomická univerzita v Bratislave
ak je to len o stasti a si nespokojna lebo mas na viac tak prestup. EUBA ma povest a vysledky ake ma... ekonomia je aj inde na slovensku, v cesku a i hoc kde inde na svete.
ot: pozna niekto typka, co dnes isiel do skoly na bielom SLS? 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Matika na ekonomkach neexistuje, na ekonomkach su pocty.
Co pocitas na kadejakych predmetoch, urocenie, danenie, zasoby podobne blbosti... natukat do excelu a hotovo
Skutocne si nemyslim, ze by pocitanie na ekonomkach malo nejaky narocnejsi zaklad, a to som robil matiku na dvakrat (podcenil som ju
)
Co pocitas na kadejakych predmetoch, urocenie, danenie, zasoby podobne blbosti... natukat do excelu a hotovo
však ja netvrdím,že by to bolo nejaké náročné, táto téma asi ani nemala týkať matiky, jediné čo bolo na tej matike ťažké bola teória, tie ich hieroglify, ktoré som sa učila naspamäťFabo napísal:Matika na ekonomkach neexistuje, na ekonomkach su pocty.
Co pocitas na kadejakych predmetoch, urocenie, danenie, zasoby podobne blbosti... natukat do excelu a hotovoSkutocne si nemyslim, ze by pocitanie na ekonomkach malo nejaky narocnejsi zaklad, a to som robil matiku na dvakrat (podcenil som ju
)
a sme doma... ucit sa matiku naspamat...
no teóriu určite ináč sa to nedalo3PO napísal:a sme doma... ucit sa matiku naspamat...
-
Scorpion90
King
3Po: ty si asi na FPM nestudoval co?
Uznavam ze je to chore a tvoj nazor je spravny - matika by sa mala chapat a nie ucit, ale fakt to bolo tak, ze si napisal slovicko inak a uz si mal 0 bodov. A to zdoraznujem, ze sa nejednalo o slovicko, kt. by zasadne zmenilo vyznam poucky. Vela ludi na tom pohorelo
Uznavam ze je to chore a tvoj nazor je spravny - matika by sa mala chapat a nie ucit, ale fakt to bolo tak, ze si napisal slovicko inak a uz si mal 0 bodov. A to zdoraznujem, ze sa nejednalo o slovicko, kt. by zasadne zmenilo vyznam poucky. Vela ludi na tom pohorelo
Ale ako som písal, každá škola má proste takých profesorov, ktorí si potrpia na detaily. Aj ja mám vo štvrtok takú písomnú skúšku, na ktorej máme napr. otázku rozpísať na cca. 2 A4 - ky a pokiaľ sa tam profesorovi nebude niečo páčiť, tak dáva 1 bod akože za rozsah, čo je tiež dosť biedne
Takže ak budem mať E - čko z tohto predmetu, budem rád.
Takže ak budem mať E - čko z tohto predmetu, budem rád.
nie nestudoval. bol som na prirodnych vedach a matika som nespravil. preto viem co dokaze jedno slovicko v "poucke" (uvodzovky su tam naschval matematika poucky nepozna len vety,axiomy, lemy atd...) spravit. matematika je logicka. a velakrat mi bolo vysvetlene co spravi jedna zmena spojky alebo uz len nespravne zoskupeni slov vo vete. len studenti na spolocenskych a ekonomickych odboroch to nechcu alebo nevedia pochopit.
kks zobud sa. ak sa ti nepaci ze mas na eube zlych profesorov tak bez na sukromnu kde das 2000e ale nebudu sa k tebe spravat ako k handre. pred tebou tym preslo milion ludi a milion ludi prejde. to ze do teba je*u a je*u a je*u ti len prospeje. zivot neni pericko, je to boj alebo sukromna
kazdopadne drzim palce v dalsich bojoch.
/nestudujem na eube/
/nestudujem na eube/
kachna: ocividne nestudujes ani na sukromnej...
-
luculiiik
Light Star
Prosím vás, viete mi niekto pomôcť s ubytovaním?
Na hl. stránke študentského parlamentu je napísané: "rozdelenie kapacít ubytovania na akademický rok 2010/2011 sa uskutoční 19.5. Následne po tomto termíne naplníme našu databázu už konkrétnymi izbami a podávanie žiadostí bude spustené." Čiže by to už malo fungovať...
Čítala som si inštrukcie, no pravdu povediac som trochu zmätená. V inštrukciách je uvedené, že je najprv potrebné prihlásiť sa do ich databázy. Ale kde ju nájdem? Tam sa mám prihlásiť, vytlačiť a zaniesť na ŠP FPM. Následne mám požiadať o ubytovanie cez AIS, čo som skúšala, lenže mi nevypísalo body za zimný semester.
Tak čo s tým? Nechcela by som zmeškať prihlasovanie.
Na hl. stránke študentského parlamentu je napísané: "rozdelenie kapacít ubytovania na akademický rok 2010/2011 sa uskutoční 19.5. Následne po tomto termíne naplníme našu databázu už konkrétnymi izbami a podávanie žiadostí bude spustené." Čiže by to už malo fungovať...
Čítala som si inštrukcie, no pravdu povediac som trochu zmätená. V inštrukciách je uvedené, že je najprv potrebné prihlásiť sa do ich databázy. Ale kde ju nájdem? Tam sa mám prihlásiť, vytlačiť a zaniesť na ŠP FPM. Následne mám požiadať o ubytovanie cez AIS, čo som skúšala, lenže mi nevypísalo body za zimný semester.
Tak čo s tým? Nechcela by som zmeškať prihlasovanie.
nechces byvat u mna? mam to odtial 5 minut
akoze j/k
-
luculiiik
Light Star
i-cube napísal:nechces byvat u mna? mam to odtial 5 minutakoze j/k
-
Scorpion90
King
nj. hopa ma svoje kuzlo 
-
luculiiik
Light Star
Ahoj EUBAci.
Potrebujem od vás obrovskú radu.
Stala sa mi taká vec, že sa mi nepodarilo zapísať si známky do indexu, lebo som odcestovala. A teraz sa blíži zápis a už nestíham splašiť profesorov. V systéme AIS známky zapísané mám. Môže mi ich zapísať niekto na vyššom postavení? (dekan, vedúci katedry alebo na študijnom oddelení niekto)
V Nitre to tak vraj bežne robia, lenže či aj naša škola je taká ústretová?
Stala sa mi taká vec, že sa mi nepodarilo zapísať si známky do indexu, lebo som odcestovala. A teraz sa blíži zápis a už nestíham splašiť profesorov. V systéme AIS známky zapísané mám. Môže mi ich zapísať niekto na vyššom postavení? (dekan, vedúci katedry alebo na študijnom oddelení niekto)
V Nitre to tak vraj bežne robia, lenže či aj naša škola je taká ústretová?
-
Runes
Addict
no neviem ako to je uvas ale unas na STU je rozhodujuci AIS tam ked ich mas tak si zavodou znamku ti zapise aj o rok neskor len kukne ci je v AIS
-
neo250
Star
ja ju študujem už 3 roky a nemám taký problém, ked sa dobre naučím tak není problém, že dostanem Ačko alebo Bčko... ako ja s týmto nemám problém.... 
minule som narazil na Studijny poriadok EUBA a skoro som spadol zo stolicky pri pohlade na klasifikacnu stupnicu.
Podobnu sme mali na strednej