"Nový" Google
"Nový" Google
Aj vy máte takýto "nový" Google?
Mňa dosť naštvalo, že mi zmizlo z ponuky Vyhľadávať len slovenské stránky, keďže som na to bol dosť zvyknutý. Teraz keď zadám nejaký anglický názov tak to vyhľadáva automaticky na svetovom googli, ale pri tom problém môže byť riešený aj na sk stránkach. Teraz sa musím až preklikať na tie slovenské. Nevie niekto ako naspäť vrátiť túto ponuku naspäť?
Díky moc
Mňa dosť naštvalo, že mi zmizlo z ponuky Vyhľadávať len slovenské stránky, keďže som na to bol dosť zvyknutý. Teraz keď zadám nejaký anglický názov tak to vyhľadáva automaticky na svetovom googli, ale pri tom problém môže byť riešený aj na sk stránkach. Teraz sa musím až preklikať na tie slovenské. Nevie niekto ako naspäť vrátiť túto ponuku naspäť?
Díky moc
Re: "Nový" Google
za to co chces najst napis site:sk - nedostanes tym sice vsetky slovenske stranky ale vacsinou najdes co potrebujes
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...a toto čo?...je to naboku 
- Prílohy
-
- Nepojmenovaný 1.jpg (69.84 KiB) 638 zobrazení
Veď som písal, že teraz sa k tím slovenským musím až preklikať a tiež som bol zvyknutý na klasické zobrazenie stránok a nie na také, aké je teraz. Achjaj. Nanútia užívateľom aj to, čo nechcú (tak ako s YouTube, tam ale nechodím tak často, tak mi to bolo jedno).Grim-Reaperka napísal:...a toto čo?...je to naboku
-
Grim
Darca
...ale veď je to tak ako to bolo, len je to trocha naboku...nechápem čo riešiš, veď ten panel nieje skrytý ale tak ako som to odfotil som to mal už po príchode na google, a v starom Googli mi to implicitne vyhľadávalo na celom webe a ak som chcel hľadať na stránkach písaných po slovensky, tak tiež som si musel kliknúť...navyše vieš koľkokrát denne klikneš? Jeden klik navyše ťa nezabije...riešiš hovadiny...jedine že by si denne na googli hľadal pomaly aj kľúčiky od auta...
//...aby som to upresnil, ten screen čo som sem dal som dostal tak že v opere mám vedľa poľa na url adresu aj Google políčko, keď som dal hľadať, hodilo mi hento, ak ale klasicky idem na http://www.google.sk tak mi hodí toto, a to je predsa presne to isté, len to troška opentlili...
//...aby som to upresnil, ten screen čo som sem dal som dostal tak že v opere mám vedľa poľa na url adresu aj Google políčko, keď som dal hľadať, hodilo mi hento, ak ale klasicky idem na http://www.google.sk tak mi hodí toto, a to je predsa presne to isté, len to troška opentlili...
Jooj tak sry. Bol som dlho na niečo zvyknutý a teraz to mám inak. Len som chcel vedieť, či nie je možnosť to vrátiť naspäť.Grim-Reaperka napísal:...ale veď je to tak ako to bolo, len je to trocha naboku...nechápem čo riešiš, veď ten panel nieje skrytý ale tak ako som to odfotil som to mal už po príchode na google, a v starom Googli mi to implicitne vyhľadávalo na celom webe a ak som chcel hľadať na stránkach písaných po slovensky, tak tiež som si musel kliknúť...navyše vieš koľkokrát denne klikneš? Jeden klik navyše ťa nezabije...riešiš hovadiny...jedine že by si denne na googli hľadal pomaly aj kľúčiky od auta...
Ale díky aj tak.
veď tá položka tam je...
dáš vyhľadať slovo, a vľavo v paneli máš:
dáš vyhľadať slovo, a vľavo v paneli máš:
všetko je to prakticky to istéStránky v slovenčine
Pôvod stránok: Slovenska
-
Soviet
Darca