Ahote...
Chcel by som Vas poprosit o radu s mojim problemom. V PC mam nainstalovane 2 sietove karty (integrovana + PCI) a mam doma dve internetove pripojky. Chcel by som nastavit moj system (ak je to mozne) tak aby PC vyuzival Internet iba s jednej z nich. Ked som to normalne zapojil tak ako naschval vzdy pouziva to pomalsie pripojenie. Na jednom pripojeni musim mat nastavenie (IP,dns, brany) pevne (to rychlejsie) a na druhom pripojeni prideluje dhcp server. Prosim poradte. Dakujem Mam win 7
Dve sietove karty
-
aughostino
Medium Professional
Re: Dve sietove karty
neviem ci netrepnem blbost a ani neviem ako je to na win 7 ale nebolo by mozne to pomalsie sietove pripojenie vypnut? aby PC slapal iba na tom rychlejsom pripojeni?
nejak tak ako je v prilohe
nejak tak ako je v prilohe
Ano tak to funguje ale ja potrebujem byt pripojeny aj tou druhou kartou pretoze to je moja domaca wifi siet kde mam pripojene DSL a sirene po dome. Ono skusim to vysvetlit takto. Ja potrebujem aby som mohol byt pripojeny s desktopom v domacej sieti kde je DSL a aby Desktop druhou sietovkou pouzival oticky net a aby si nevsimal to dsl-ko.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
No tak si na tej sietovke kde mas pripojene to dslko nastav napevno IP ale nezadavaj branu a DNSka, tym padom to bude len ako druha siet...