Blue Air

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Blue Air

Príspevok od používateľa PepoJr. »

hojte... mam jednu dilemu

v nedelu letim cez spolocnost Blue Air na Cyprus a mam problem ohladne batoziny, pretoze agentura, ktora mi zabezpecovala letenku/pracu mi povedala, ze povolena vaha je 20kg na check-in (kufor) batozinu a 5kg na check-on (prirucna)... no lenze mne to nedalo a nasiel som na stranke tejto spolocnosti vahove limity (bod 8 ) a tie boli 32kg na check-in batozinu a 7kg na check-on......

neletel niekto s touto spolocnostou, aby mi vedel povedat, podla koho sa mam riadit?

vopred dakujem
pinco
Darca
Darca

Re: Blue Air

Príspevok od používateľa pinco »

nezáleží náhodou váhový limit od veľkosti lietadla? Teda ak je lietadlo menšie, tak limit je do 20kg.
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

myslim, ze zalezi.... ale kedze neviem, akym lietadlom letim, tak nedokazem spresnit... ale asi by to malo byt vacsie, pretoze o obmedzeni na 20kg pisu len na tychto linkach:
For the flights Bucharest-Cluj, Bucharest – Timisoara, Timisoara – Bucharest, Timisoara – Constanta, Constanta – Timisoara, Bucharest – Arad, Arad –Bucharest, Bucharest – Florence and Florence – Bucharest you are allowed to carry only one piece of hold baggage with the maximum dimensions of 100x80x30 cm, that cannot exceed 20 kilograms, under sanction of article 8.1.2
// podarilo sa mi to najst.... lietadlo bude boeing 737-500....snad to nejako pomoze
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Ked som siel minuly rok isiel na dovolenku tiez mi v cestovke povadali ze max je 15kg a za nadvahu sa bude platit...tak som sa nabalili akurat na 15kg a ked som siel naspat mal som skoro 24 ;] Ale nedoplacal som nic...delegat nam povedal ze uz sa to tak nebere, teda samozrejme ak nemas 40kg a je plne lietadlo.. [letel som so seagle air na zakynthos]
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hlavne si over, ci ju mas fakt zaplatenu, aby si nemusel vysolit na letisku prekvapene 20 eciek
Customers booking flights starting May 21 2010 will pay only 10 Eur for each piece of checked-in luggage. For the flights serviced with Boeing 737 planes the limit is 4 bags of up to 32 kg each. For flights operated with SAAB 340, the maximum allowance for checked in luggage is 1 bag of up to 20 kilograms. In addition, the Blue Air customers are allowed to carry a hand luggage of up to 7 kilograms and a laptop without paying any additional fee.
...
The 10 Eur universal fee for a piece of luggage is available when buying the ticket. At the airport, the baggage fee will be 20 Eur.
Napísať odpoveď