MS v hokeji 2010
Re: MS v hokeji 2010
Ja sa prikláňam k Begbeeeho názoru. Na veľké úspechy treba viac, než len dobre zohraný a disciplinovaný tím. Švajčiarom proste chýbajú individuality. Ich zohranosť im občas stačí na umiestnenie v prvej osmičke, ale na prvú trojicu to do takých piatich rokov určite nebude.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jukel: pozrel som si to video. Až ma skrúca z tej Angličtiny, nechápem, ako je to možné, keď poniektorí z nich sú v Amerike už roky. Ďalej, mohli sa aspoň snažiť to video spraviť tak, aby nebolo do neba volajúce to, že to tí hráči čítali počas natáčania. Slovo comparation (porovnanie, teda asi to skôr malo byť comparison) v Angličtine neexistuje, mali to dať spraviť nejakému natívnemu speakerovi...A prečo tam furt za každou animáciou čísla počujem časť zvučky tuším z dávnej doby TV Novín z Narkózy, to netuším...
//plus ten puk a tie písmena na jeho okrajoch vyzerá ako One Ring z LOTR...
//plus ten puk a tie písmena na jeho okrajoch vyzerá ako One Ring z LOTR...
To je primitiv ten Jagr, co ten predvadza, len sa smejem na retardovi. Teraz Svedi gol a bude vymalovane.
toto snad nie je mozne, ako niekto moze mat tolko stastia...
vyje*aní luckeri.... n/c
Štěstí - Klika - Náhoda
Štěstí - Klika - Náhoda
-
Daggertail
Light Professional
cesi hrali naozaj super
, este keby prekvapili nemci 
-
hojko
Site Admin
Daggertail: V com hrali tak super, prosim ta???
jezisi kriste, pepánci zasa potvrdili ze maju najviac stastia na svete...
-
paracentesis
VIP
Jak malo staci k tomu, aby se tady par lidi priposralo ze zavisti, ze?
ale zavist mozem kaslat, ale toto je neskutocne proste 
Ja som Čechom neveril, že otočia stav z 1:2 na 2:2, no mali neuveriteľné šťastie a podarilo sa im to, potom už získali psychické sily a Vokoun ich s prehľadom podržal a vychytal im postup do finále. Nerád by som bol keby vo finále zvíťazili, ale neviem či tímového ducha na čele s Jágrom Ruské hviezdy porazia...
-
Misuliatko
Expert
ten hokejovy Pan Boh ma cechov vazne rad. Som myslela ze ma natiahne ked vyrovnali na 2:2. Ach to ich ceske "stesticko"
Jedine co sa mi pacilo bola radost fanusikov. ak mam povedat pravdu aj som im trochu zavidela 
-
Soviet
Darca
A nech su tam..Vyhovarat sa na stastie a zhodit to, ze su vo finale cele na stastie je kravina..
Zato, ze nasi su dreveny nemusia aj cechuri. Hokej je sport aj o stasti, takze tak..Ci v NHL aj tu vyhravaju tymi vselijak..
Hlavne nech mi to zborna vyhra dnes i proti cechom...
Zato, ze nasi su dreveny nemusia aj cechuri. Hokej je sport aj o stasti, takze tak..Ci v NHL aj tu vyhravaju tymi vselijak..
Hlavne nech mi to zborna vyhra dnes i proti cechom...
-
t0m4s3
Admin
luckersky gol proti Finom v najazdoch, to iste proti Svedom - proste luck ako sa na cesky tim patri a odveky patril ...
-
Soviet
Darca
Rusaci pekne pred koncom a mame tu zaujimave finale Cesko Rusko..
Rusi im snad natru prdel..
tak... po fatálnej chybe Nemcov Datsyuk poslal Rusko do finále
. A dúfam, že si idú po tretie zlato v rade 
Ak luckeri dajú aj Rusov tak sa zbláznim
ty kokso, to bol hokej 
tí nemci rusov tak potrápili, že neverím že budú mať toľko síl dať čechov...
tí nemci rusov tak potrápili, že neverím že budú mať toľko síl dať čechov...
-
seth82
Darca
Nechcem byť sprostý, ale Česi si to znova nezaslúžili. Je mi úplne jasné, že naši už vôbec nie, ale o to v tomto prípade nejde - vezmime si Nemcov a Rusov, tí by si to zaslúžili, prípadne aj Švédi a hociktorý iný tím hral na MS lepšie ako ten Český. Ale toto dnes...som krútil hlavou, čo tí dorábali, Jágr ma totálne vytočil, ako sa tam hral na dôležitého (kauza hodená hokejka), Českí hráči padali ako hnilé hrušky aj v okamihoch, keď okolo nich Švéd čo len rýchlejšie preletel, niektoré zábery boli fakt bohové, ako sa pár z nich natiahlo na ľad po celej svojej dĺžke a pokukovali po štikátorovi, či niečo neodpíska. Toto som si nevšimol iba ja, ale aj Nemecká televízia, tí sa tam z nich celkom rehotali. A môže byť bohovsky radi, že im v posledných minútach 3. tretiny pískali tak, ako pískali, lebo minimálne dvaja z nich mali na sto percent sedieť. Takže áno, sú to luckeri a nie, nezaslúžili si to (môj názor, samozrejme)...
-
mirak2
Hardcore addict
chvalabohu ze zvitazil hokej a nie nemci