MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
jukel
Professional
Professional

MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa jukel »

Myslím že už je čas založiť aj túto tému. Prvé trailery sú už na svete, predaj vstupeniek je plánovaný na september.

Aký máte pocit z týchto hier ? Bude to opäť dalšia hanba pre Slovensko ?

Official Trailer For IIHF World Hockey Championships,Slovakia 2011 :

10 dôvodov prečo MS na Slovensku:

Maskot:

//obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa rados915 »

Tak som zvedavý, ako Slovensko zvládne tieto MS. Po celkovom sklamaní na tohtoročných MS sa bude od tímu budúci rok očakávať viac, už len z toho dôvodu, že budeme hrať doma. Čo sa týka atmosféry na zápasoch, toho sa nebojím. Na Slovensku sú dobrí fanúšikovia, ak to organizátori nepreženú so vstupným tak ľudia pôjdu na tie zápasy veľmi radi a myslím, že uvidia pekný hokej (aj keď sa vôbec nevie, kto tam bude hrať).

Trailer k MS sa mi veľmi páči, myslím, že bude dobre reprezentovať MS u nás. K tomu druhému videu asi len toľko, že ten FAILZORman v 10. dôvode sa mohol aspoň naučiť tých pár slov s výslovnosťou a normálne to tam povedať a nie sa trapošiť s titulkami. Inak video je tiež pekné, angličtina niektorých hokejistov je trošku komická, ale o to vôbec nejde.

Budem držať palce organizátorom, ale hlavne hokejistom. Snáď tréner Hanlon poskladá kvalitné mužstvo. 1. fázu generačnej výmeny máme za sebou. Mladíci, ktorí by mali byť budúcnosťou slovenského hokeja už zažili aké je to hrať na MS, nabudúce to bude dúfam už len lepšie a znova budú ľudia žiť hokejom ako to bolo v najlepších rokoch slovenského hokeja (2000, 2002, 2003).
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

rados915 napísal:...ak to organizátori nepreženú so vstupným...
tohto sa bjím najviac. Aby to nedopadlo ako s futbalom (priateľský zápas na Slovane).

Ja si mylsím, že budúci rok to tu bude skvelé. V BA a KE určite. Keď tam budú pobehovať fanušíkovia v dresoch :smt033. Ja sa určite pôjdem pozrieť minimálne na jeden zápas - nech to stojí koľko chce. Takúto príležitosť si nenechám ujsť.
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

Ci to bude hanba? Nemyslim si. Po organizatorskej stranke to dufam zvladnu a verim ze aj chlapci budu chciet nieco dokazat a pridu aj ti, co teraz odmietli pozvanku. Ked si predstavim nasu hru na tohtorocnych ms a ako bude nasa hra vyzerat na buducorocnych tak si zoberiem za priklad Nemecko. Minuleho roku to nebola ziadna slava a zachranilo ich len to, ze su organizatormi tohtorocnych ms. A aha. Zajtra idu hrat o medailu. Takze ja verim ze taky maly zazrak sa stane aj u nas. :)

Ludia na Slovensku maju hokej radi. Podla mna sa na zapasy bude chodit aj ked nebudu hrat slovaci. Ak to samozrejme neprezenu s cenami za listky. Takze toho ze stadiony budu prazdne sa nebojim. Dufam ze sa nejaky ten zapas Slovenska postasti aj do Kosic. Trepat sa na druhu stranu republiky to neznie prislis dobre...no ale co clovek nespravi pre hokej :D

No a k tomu traileru. Mne sa velmi paci. Ten sa im asi podaril najviac. Ja len dakujem ze zmenili maskota. Ani ten druhy nieje ziadna slava ale je 100x lepsi a krajsi ako ten prvy. Ked som si predstavila ze ten prvy ma byt maskotom az sa mi tisli slzy do oci :D

No nic treba len verit ze sa vsetko podari a dobre dopadne ci uz zo strany organizatorov alebo hracov. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pokiaľ sa nestane niečo s webom pri spustení predaja lístkov, ako je to už u nás známe, tak v momente kupujem lístky. Ešte neviem aké, ale možno aj na finále, nech už hrá, kto chce a je mi to jedno, koľko to bude celé stáť. Možno k tomu ešte pridám aj hotel v BA, spojím to s dovolenkou doma, ale to je ešte veľmi ďaleko...
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Rad by som siel aspon na 1 zapas, zalezi od ceny listkov. Tipujem ze to bude na jeden zapas od 30€ vyssie
Misuliatko
Expert
Expert

http://www.hokej.sk/clanok74490-Slovaci ... lidrom.htm
Neoficiálne zloženie základných skupín MS 2011:
A-skupina: Rusko, Slovensko, Nemecko, Slovinsko
B-skupina: Kanada, Švajčiarsko, Bielorusko, Francúzsko
C-skupina: Švédsko, USA, Nórsko, Rakúsko
D-skupina: Fínsko, Česko, Lotyšsko, Dánsko.
No taky zapas proti Rusku by bol pre mna zazitok :D :D :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Misuliatko napísal:http://www.hokej.sk/clanok74490-Slovaci ... lidrom.htm

No taky zapas proti Rusku by bol pre mna zazitok :D :D :D
a čo tak proti francúzom o záchranu v áčku? To by bolo to pravé napätie :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

práveže mne sa páčilo to že na konci hovoril ten šašo po slovensky , sme Slováci a prečo by sme mali hovoriť cudzím jazykom nech si to tam v zahraničí prekladaju
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ten šašo je tvoj prezident tak sa mi zdá že by si ho verejne urážať nemal ;)

Hneď v prvý deň kupujem lístky na SVK-RUS a Fínále. Časom ak sa zadarí tak aj štvrťfinále.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

jukel napísal:Ten šašo je tvoj prezident tak sa mi zdá že by si ho verejne urážať nemal ;)

Hneď v prvý deň kupujem lístky na SVK-RUS a Fínále. Časom ak sa zadarí tak aj štvrťfinále.
Toto.
Rusov si pôjdem pozrieť a lístok nafinále predám za 2x takú cenu pred zápasom :psst:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tak tak, rusov si pôjdem pozreť určite a slovákov snáď tiež ak ma nestihnú zas nasrať dákym excelentným výkonom.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

jukel napísal:Myslím že už je čas založiť aj túto tému. Prvé trailery sú už na svete, predaj vstupeniek je plánovaný na september.

Aký máte pocit z týchto hier ? Bude to opäť dalšia hanba pre Slovensko ?

Official Trailer For IIHF World Hockey Championships,Slovakia 2011 :

10 dôvodov prečo MS na Slovensku:

Maskot:

//obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
ten trailer je zaujimavy,len neviem preco je z trojicneho namestia v TT :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A-skupina (Bratislava): Rusko, Slovensko, Nemecko, Slovinsko
B-skupina (Košice): Kanada, Švajčiarsko, Bielorusko, Francúzsko
C-skupina (Košice): Švédsko, USA, Nórsko, Rakúsko
D-skupina (Bratislava): Fínsko, Česko, Lotyšsko, Dánsko.
V Bratislave šampionát aj vyvrcholí, duely vyraďovacej fázy sa budú hrať na zrekonštruovanom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

A ja som si myslel, že uvidím Slovensko na MS. Take makové, 500km cez celú republiku. :?
Misuliatko
Expert
Expert

No a sme doma....Nasu repre uvidim asi tak ako kazdy rok- v telke :( :( :( To by som asi velmi musela sekat dobrotu a mat nadpriemerny prospech v skole aby sme sli do BlavyAle mam od fotrikovcov slubeny zapas, no uvidime. :) Ked nie tak dufam ze aspon na Kanadu sa mi podari dostat... :?
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Snad ste necakali, ze Slovensko bude hrat v KE :roll:
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

kubooo napísal:Snad ste necakali, ze Slovensko bude hrat v KE :roll:
Asi tak. V tomto prípade nehralo hlavnú úlohu kde je krajší alebo väčší štadión, ale samotná lokalita štadióna teda samotné mesto. Ale tak čo čakať, Blava je Blava.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dalo sa cakat, ze ak bude hrat slovensky tim vsetky zapasy v BA, tak na vychode bude velka nespokojnost. Ani mne sa to nepozdava. Slovensko pokojne mohlo odohrat skupinu v KE, a v pripade postupu vyssie v BA. Bol by vlk syty a koza cela. Odporucania IIHF, marketingovych partnerov atd. su sice pekne, ale SZLH by mal brat ohlad na slovenskych fanusikov aj na vychode. Prvykrat v historii su MS na Slovensku a ktovie kedy zas budu.. Chcelo to mozno viac vychadzat zo znalosti domacich pomerov a brat ohlad na fanusikov. Takto iba pribudlo viac nespokojnych fanusikov, podarilo sa organizatorom rozdelit Slovensko na dve polovice a prehlbit istu nevrazivost medzi vychodom a zapadom. Dosiahli ste prvy uspech p.Nemecek a spol. Je uz zbytocne diskutovat o tom, kriticke hlasy a najma vecne argumenty maju tito "pani" slovenskeho hokeja a najma fanusikov na vychode niekde...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze nikto nemohol pochybovat o tom, ze by Slovensko hralo v Kosiciach, ved velke ryby z vedenia atd... su z BA a preco by prave oni mali ist do Kosic. Aj ked si myslim, ze by realtivne bolo fer, aby sa zakladna skupina nasich odohrala v Kosiciach a dalsie boje trebars v BA, ale tam by zase mohli namietat, ze by ich unavilo cestovanie atd...
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Pochybujem žeby ich cestovanie unavilo veď lietadlom to je za 30 minút.Nemyslím žeby šli autobusom...A ako povedal/napísal begbeee bolo jasné kde sa to všetko bude odohrávať.Ten kto to očakával v Košiciach je utopista..
Napísať odpoveď