Perfektny stav po HW aj SW stranke, obsahuje najnovsi FW, displej bez jedineho skrabanca, vsetko prislusenstvo k tomu, vyrobena vo finsku ziadna sedivka + zaruka do konca augusta..cena 160€-150€
!nemenim,beriem len hotovost.
telefon ma wifi(funguje na nom icq,skype,facebook,twiter), 8gb pamet a ngage hry.
Pripadny zaujemca nech sa mi sem ozve spravou ja ho budem kontaktovať.
P: Nokia N81 8GB
Re: P: Nokia N81 8GB
Keďže píšeš že je tam najnovší FW tak si ho asi prepaloval že?
-
XentoS
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Na vacsine Nokii sa FW neprepaluje
ale nahrava cez NSU alebo over the air...telefon je upgradtnuty cez kabel pomocou nokia softver updater(NSU), s tymto updatom nie je ziaden problem. je to verzia 21.0
-
C0lder
Light Star
Celkom mimo cena nemyslis?N85tky idu po 140-150.A toto s 2mpx fotakom, za taku cenu, hmm chces to vobec aj dakedy predat?Ak to tu chces mat len tak vylepene tak budis
ale cekni si ceny uz len na predrazenom bazosi.
mam htc tatto ak by si chcel na vymenu
//S tebou by som nevymenil ani ponožky nieto ešte telefón (kto vie či ho aj máš).
//Čítaj podmienky predaja. P - Predám, žiadne V- výmena má to ešte aj napísané v poste. Tak tu nespamuj!
//Goten
//S tebou by som nevymenil ani ponožky nieto ešte telefón (kto vie či ho aj máš).
//Čítaj podmienky predaja. P - Predám, žiadne V- výmena má to ešte aj napísané v poste. Tak tu nespamuj!
//Goten
-
XentoS
Medium Expert
2 C0lder:Nemyslim si ze je predrazena..ma uplne novy kryt.(nie nepadol mi ten telefon, len bol osuchany normalnym pouzivanim tak som ho dal vymenit v Nokia Care), o telefon sa staram a chcem aby vyzeral co najlepsie vzdy aj ked ma rok dva.tento je este v zaruke preto je tam taka cena. Vobec si nemyslim ze je predrazeny na bazosi som pozeral bola 2gb verzia za 100eur s puknutym displejom a su tam same osuchane smejdy.
2 Tomasko: popremyslam ozvem sa dnes uz nemam cas toto riesit zajtra sa na to pozriem
2 Tomasko: popremyslam ozvem sa dnes uz nemam cas toto riesit zajtra sa na to pozriem
-
C0lder
Light Star
Jasne, tieto telefony predavaju nad cenu..preco?Lebo ich je strasne malo, ale proste clovek sa pozrie na funkcie a vie ze to taku hodnotu nema.Proste ozaj N85 zohnas za taky peniaz v perfektnom stave,a to je trosku iny fonik.Ale tak skusit mozes to uz je na tvojej sikovnosti za kolko to predas.
-
XentoS
Medium Expert
UP!!! nova cena za 130 aj s bluetooth sluchatkom Nokia BH-211!!
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2010, 12:22)
120€
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2010, 22:37)
UP!
stale plati!
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2010, 12:22)
120€
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2010, 22:37)
UP!
stale plati!