Kruhy pod očami
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kruhy pod očami
Čaute chcel by som sa spýtať aké máte s týmto výrobkom skúsenosti. Akurát ho dávajú v TV. (Garnier Eye Roll-On)
http://www.garnier.co.uk/_en/_gb/nutrit ... index.aspx
Ak má niekto skúsenosti tak pls. A keby ste mohli tak cenu napísať. Ďakujem
http://www.garnier.co.uk/_en/_gb/nutrit ... index.aspx
Ak má niekto skúsenosti tak pls. A keby ste mohli tak cenu napísať. Ďakujem
-
luculiiik
Light Star
Re: Kruhy pod očami
Cena sa pohybuje okolo 10 €. Konkrétne s týmto prípravkom skúsenosti nemám, ale zn. Garnier uprednostňujem, mne vyhovuje najviac. 
A skús pogoogliť. Existujú aj iné metódy, ako sa ich zbaviť, napr. sáčky od čaju, lyžičky z mrazničky... No neviem, v akom rozsahu ťa tie kruhy trápia, či je to kvôli nespavosti alebo sa prejavujú častejšie. Vtedy môžu signalizovať nejaké ochorenie, čo dúfam, že nie.
A skús pogoogliť. Existujú aj iné metódy, ako sa ich zbaviť, napr. sáčky od čaju, lyžičky z mrazničky... No neviem, v akom rozsahu ťa tie kruhy trápia, či je to kvôli nespavosti alebo sa prejavujú častejšie. Vtedy môžu signalizovať nejaké ochorenie, čo dúfam, že nie.
-
martinez13
Light Professional
skúsim tie lyžičky
... môžem si ich dať aj počas dňa alebo ich musím dať ráno keď vstanem?
lyžičky pri kruhoch nepomôžu, pomôžu jedine pri opuchoch očí...
Ak máš kruhy pod očami od narodenia, resp. to máš rodové tak nepomôže nič, jedine mejkap
alebo opálenie do tmava
Ak máš kruhy pod očami od narodenia, resp. to máš rodové tak nepomôže nič, jedine mejkap
-
martinez13
Light Professional
nemám to od narodenia.. mama vraví že to mám z toho pc
takže ked lyžičky nie, tak ostáva ešte tie čaje, ale to je blbé mi robiť.. dávať si lúhovať..
-
bolek
Guru
Čo je na tom blbé, veď čaj vypiješ a vrecká dáš na oči. Aj keď neverím, že by ten čaj až tak pomohol, ale skúsiť skús. 
-
martinez13
Light Professional
okej tak keď si budem robiť čaj tak to skúsim
... a chcem sa spýtať, že či nemôže byť fakt príčinou ten PC.. pretože väčšinou dňa presedím u PC za zlých svetelných podmienok (žáluzie mám tak aby mi čo najmenej svietilo svetla do izby).
-
luculiiik
Light Star
Môžeš ich mať od toho, že furt čumíš na PC. Skús to obmedziť, ak sa dá.martinez13 napísal:okej tak keď si budem robiť čaj tak to skúsim... a chcem sa spýtať, že či nemôže byť fakt príčinou ten PC.. pretože väčšinou dňa presedím u PC za zlých svetelných podmienok (žáluzie mám tak aby mi čo najmenej svietilo svetla do izby).
-
martinez13
Light Professional
okej tak dneska budem menej na PC
vlastne každý deň sa budem snažiť obmedziť aby som do toho čumel
.. Pôjdem sa popýtať do lekárne keď pôjdem okolo
.. Ďakujem za rady
ja to mám pravidelne každú jar 
-
martinez13
Light Professional
no ale aj tak by som sa chcel spýtať, či niekto nemá skúsenosti s tým krémom alebo čo to je od Garnier Eye Roll-On. Dávajú to aj v reklame tak preto či to nieje reklamný chyták a tak.. Na pc sa snažím byť čo najmenej ale nejak to nezaberá, tie lyžičky sa dávajú keď máte opuchnuté oči, a tie čaje či čo to je tak to nemôže byť bárs aký čaj a keby aj tak by sa mi to nechcelo každý deň robiť (zarobiť čaj, vypiť ho
a tak..) Keby mi niekto povedal že má s tým dobrú skúsenosť s tým produktom od Garnier tak by som ho hneď šiel kúpiť. 
tak čo bol si v tej lekárni? lebo ja mam kruhy pod očami pernamentne,teda nie od narodenia ale teraz uz proste stale,tiež som vela pri PC,ale či to je z toho tak to neviem...
Ochorenie dúfam že nemám žiadne,bol som na odber krvi a moču,no nezistili mi nič zle,akurat trocha cholesterol
Može na to mať vplyv aj stravovanie??
Ochorenie dúfam že nemám žiadne,bol som na odber krvi a moču,no nezistili mi nič zle,akurat trocha cholesterol
Može na to mať vplyv aj stravovanie??
ja sa stravujem zdravo, stres nepoznám, zdravý som jak repa, a kruhy napriek tomu mám... 
-
martinez13
Light Professional
Kúpil som si tú tyčinku od Garnieru, nezakrýva úplne tie kruhy ale asi 60% mi ich zakryje. Ja si osobne myslím že mi neprospieva vzduch v mojej izbe. Keď som bol 3 dni zo školy v horách tak sa mi zdalo že mi začali tie kruhy blednúť ale ako som prišiel zase späť tak zase ich bolo viacej vidieť.
Myslíš to čo máš v prvom príspevku? akým spôsobom ich zakryje?
-
martinez13
Light Professional
hej to myslím.. prebehnem si s tou tyčinkou po kruhoch a musím si to rozotrieť prstami.. je to taký tekutý make-up
konkretne mám tento: http://www.najdarcek.sk/kategoria/kozme ... -on-15-ml/
konkretne mám tento: http://www.najdarcek.sk/kategoria/kozme ... -on-15-ml/
a nieje to vidieť ani zblízka? nie že budem vyzerať jak metrosexuál 
-
martinez13
Light Professional
tak hádam nie
.. ale keď si dobre nato posvietiš tak je to trošku vidieť.
-
Qerten
Medium Star
Kruhy pod očami vznikajú vtedy keď sa nadmerne namáhajú oči.
Podrobnejšie:
Keď tie oči používaš nadmerne //pozeranie na PC, pozeranie z blízka na TV, málo spánku, šúchanie si očí, málo žmurkania, atď.// vyšlú akýsi signál a tým ti začne prúdiť viac krvi do očí (logicky - viac tie oči používaš, viac krvi "spotrebujú") no a tá krv ide práve popod tie oči čiže to sú tie kruhy pod očami. Na 99% to máš od PC ako aj ja (preto to mám kus naštudované) a pomôže napríklad chladenie (lyžičkou ale ja osobne uprednostňujem čistý ľad z mrazničky), častejšie žmurkanie (keď človek čumí na PC/TV tak žmurká oveľa menej a to spôsobuje vysušovanie očí -> väčšie zaťaženie -> viac krvi do očí -> kruhy pod očami), možno aj nejaké kozmetické prípravky zo 100% rastlinného pôvodu alebo aj obmedzenie PC (2 týždne bez PC a kruhy skoro nemáš), viac spánku, atď.
Osobne sedím pred PC denne asi tak cez 8hodín tak sa ani nečudujem že ich mám.
Podrobnejšie:
Keď tie oči používaš nadmerne //pozeranie na PC, pozeranie z blízka na TV, málo spánku, šúchanie si očí, málo žmurkania, atď.// vyšlú akýsi signál a tým ti začne prúdiť viac krvi do očí (logicky - viac tie oči používaš, viac krvi "spotrebujú") no a tá krv ide práve popod tie oči čiže to sú tie kruhy pod očami. Na 99% to máš od PC ako aj ja (preto to mám kus naštudované) a pomôže napríklad chladenie (lyžičkou ale ja osobne uprednostňujem čistý ľad z mrazničky), častejšie žmurkanie (keď človek čumí na PC/TV tak žmurká oveľa menej a to spôsobuje vysušovanie očí -> väčšie zaťaženie -> viac krvi do očí -> kruhy pod očami), možno aj nejaké kozmetické prípravky zo 100% rastlinného pôvodu alebo aj obmedzenie PC (2 týždne bez PC a kruhy skoro nemáš), viac spánku, atď.
Osobne sedím pred PC denne asi tak cez 8hodín tak sa ani nečudujem že ich mám.
-
martinez13
Light Professional
díky za info
.. ten ľad som minule skusal a nevydržal som dlho ho tam mať priložený.. takže prvý pokus zlyhal.
dva týždne si neviem predstaviť bez pc.. aspoň hodinu-dve na ňom musím byť. uvidím cez letné prázdniny, budem chodiť športovať tak vtedy skúsim s tým seknúť.
aj ty by si mohol trošku obmedziť ten pc
dva týždne si neviem predstaviť bez pc.. aspoň hodinu-dve na ňom musím byť. uvidím cez letné prázdniny, budem chodiť športovať tak vtedy skúsim s tým seknúť.
aj ty by si mohol trošku obmedziť ten pc