np jedi, jeden z dôvodov prečo som vymenil a doplatil 4890ku za 285 GTX OC, lebo som nemal nervy na tieto malé "výpadky" ATiny. Teraz mám momentálne 5870ku, zatiaľ fičí v pohode. Je pravda že ATi/AMD sa až tak moc nevenuje jej starším modelom, čo je škoda. Tu má a bude mať nvidia vždy navrch. A ešte otázočka, skúšal si vo windows hlísta compatibility mód? Niekedy zvykne vyriešiť tonu problémov.
http://www.gog.com/en/forum/gothic_seri ... erformance
skúšal si aj ostatné nastavenia z tohto topicu, okrem toho core0?
GOTHIC 3!
Re: GOTHIC 3!
je na to nejaka cestina co ide lebo jed u som stiahol ma asi 220 mb ale je tam napisane ze to pojde iba na original hre takze neviem ze ked to nahodim ze ci mi to nedotrtka hru
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
uplink Vyskúšal som aj kompatibility mod + nastavenia z toho topic, stále bez zmeny. Teraz stahujem SP2 na vistu, uvidím, či pomôže, ale vo všeobecnosti nový HW + staré hry robili vždy problém, potom dám vedieť, či SP2 pomohol.
Tak som nainštaloval ten SP2 na vistu a je po probléme, hudba už hrá, ale aj tak dik za pomoc k+
Tak som nainštaloval ten SP2 na vistu a je po probléme, hudba už hrá, ale aj tak dik za pomoc k+
zdravim neviete poradit nejaky prikaz na pridanie rozneho poctu dovednosti do hry? dakujem