Besne vrany

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Besne vrany

Príspevok od používateľa pryja »

Mozno to pride niekomu smiesne alebo trapne, ale ja mam take nervy kazde rano, zeby som tie vtaky najradsej vystrielala. Sedia tu na stromoch pred mojim bytom kazde rano uz od cca 6:00 a skriekaju jak sialene. Niekedy mam pocit, ze sa pretekaju, kto to da hlasnejsie. A najlepsie je, ze sa vyskriekaju a asi tak po 2 hod. je zase klud. Zatial to riesim tak, ze zavriem okno a je to o nieco lepsie, ale v lete ked je dusno, zvyknem mavat okno otvorene 24 hod.
Na jednej strane, sa nemusim bat, ze zaspim do roboty, ak zabudnem natocit budik, ale ked mam volno a mozem si trochu pospat, tak to nie je mozne.
Pamatam si napriklad, ze doma sa ludia stazovali, ze im v noci mravcia macky pod oknami a potom ich dosla sloboda zvierat vychytat. Ako sa da ale bojovat proti vtakom? :(
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Besne vrany

Príspevok od používateľa hughito »

Slobodu zvierat na ne. :lol:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

pryja napísal:... ale ja mam take nervy kazde rano, zeby som tie vtaky najradsej vystrielala.
Zožeň si vzduchovku a daj im ochutnať diabolky :smt067 Ja som to tak robil, keď mi pod okno chodili hulákať nejaké spevavce. Navyše vrana je statný vták a ak je vzduchovka slabšia, tak dostane len ponaučenie, ktorému oknu sa má vyhýbať :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

pred silvestrom predávajú zábavnú pyrotechniku. Keď im tam pár krát hodíš dobre načasovanú megu, tak mi ver že po takých 2-3 okúseniach tlakovej vlny sa tam už neukážu...ja len dúfam že ma tu nebude čítať niekto zo slobody zvierat :D
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Inak zo vzduchovkou by som si dal pokoj lebo ľahko môžeš toho vtáka aj zabiť ja som takto nešťastne zostrelil nejakého spevavca ktorý nám každé ráno nedal spať. V tvojom prípade vrany skôr by som dal na Uplinka, vidno, že už má isté skúsenosti :uvodzovky:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pryja napísal:... Sedia tu na stromoch pred mojim bytom...
nestačilo by iba vyrúbať tie stromy? :hmm:
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Audiotrack tak vyrúbať strom nieje až také ľahké ako sa zdá pochybujem, že by mesto súhlasilo s výrubom stromu pre to, že na ňom sedia vrany a škriekajú
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mesto nemusí súhlasiť, naštartujem husqvarnu a do rána stromy zmiznú. Ani si nevšimnú kto to bol, a susedia sa určite radi poskladajú na pokutu, veď je to aj pre ich dobro :)

[just joke]
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

uplink napísal:pred silvestrom predávajú zábavnú pyrotechniku. Keď im tam pár krát hodíš dobre načasovanú megu, tak mi ver že po takých 2-3 okúseniach tlakovej vlny sa tam už neukážu...ja len dúfam že ma tu nebude čítať niekto zo slobody zvierat :D
vidis, super napad. Do decembra to nejako vydrzim. :D
Ja som sa na to pytala par ludi a vraj, ak tu zahniezdili, tak mam smolu, lebo tu aj nejaky cas zostanu. Ze ak sa im zhodia hniezda, je velka sanca, ze sa prestahuju niekde inde. Ale to je dost brutalne riesenie, hlavne teraz na jar, ked kladu vajcia. To by bola vrazda.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Načo si takto komplikovať, veď uplink dal parádne riešenie neverím, žeby si na ten strom sadli opäť keď zažijú dobre načasovanú megu
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

uplink napísal:pred silvestrom predávajú zábavnú pyrotechniku. Keď im tam pár krát hodíš dobre načasovanú megu, tak mi ver že po takých 2-3 okúseniach tlakovej vlny sa tam už neukážu...ja len dúfam že ma tu nebude čítať niekto zo slobody zvierat :D
v podpultovom predaji kúpiš zábavnú pyrotechniku aj teraz :wink: len treba poznať ľudí čo to predávajú :)
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

nepotrebujes ani podpultovy predaj, skoro v kazdom polovnictve maju pyrotechniku mimo sezony
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Mna raz takto budili holuby, ktore pristavali rovno pred oknom na balkone. Bolo to v lete od rana, hned ako vyslo slnko.
Riešenie : Mame doma vzduchovy pistol, takze som vysiel pred dom, namieril to tam - po dvoch "zakrokoch" bol pokoj a holuby sa prestahovali na balkon k susedovi :D kde sme to riesili rovnako :)
Odvtedy je pokoj....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ak chceš pryja, daj mi kontakt na seba a pár škatuliek petárd ti pošlem.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Podla pincovho avataru to tipujem aj na osobku..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

seriózne mi-chau, žiadne bočné úmysly nemám :D ... Dôležitý je prvý kontakt, potom to ide samo. Nie, srandu si robím :D
Ak vážne chceš pryja, tak sa vieme dohodnúť... na tých petardách samozrejme :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Imho ten strom spal a bude. Nielen ze odtial urcite odidu, ale ani nebude kde mat dalsie hniezdo a nemusis potom riesit co s odpilenym stromom, kedze zhoreny strom sa zmeni na popol a je po problemoch.

Ak ti teda vadia vrany, tak je tu potom este moznost napriklad sadnut do auta na dve hodiny a prehlucit ich cele dve hodiny trubenim. Najlepsie mat kamion, tie maju kvalitne klaksony a uvidis, ze urcite ziadne otravne vrieskanie vran nebude pocut a ty si mozes uzivat prijemne tony truby z tvojho auta.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

A nad tym ze sa mozu chytit ine veci okolo a kludne aj ludom v balkonoch nejake veci si nepremyslal ze?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

lacnejsie riesenie ako pilit alebo palit http://www.muziker.sk/Default.aspx?Plan ... _id;101645
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Jeden nas znamy mal vrany na strome za domov... A nie len ze tam skriekali... Ale este mu nicili urodu... Kedze to bolo na dedine za domom uz len les... Pekne ich strielal... Potom sa prestali vracat...
Napísať odpoveď