!! Tricko HOJKO.COM !!
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: !! Tricko HOJKO.COM !!
musi byť najmenej 20, taka je dohoda.
A ked sa nedaju vyrobit, tu vzorku si nechavam
A ked sa nedaju vyrobit, tu vzorku si nechavam
Tak čo nebudú tričká aby som sa vedel zariadiť, prípadne povedz koľký chceli tričká (počet užívateľov) a spravil by som finančnú ponuku za koľko by som to spravil ja. Myslím, že sa nebude veľmi líšiť od tvojej ponuky.
-
ZappBrannigan
Darca
Chcelo ich okolo 15 ludi. Mam ti poslat zoznam ludi plus velkosti a farby?
aj ja si teda prosim... cierne L... a ak by sa dalo tak aj nick na lavy rukav
No keby sa pan hanblivy odfotil v triku, tak to by bol asi aj vacsi zaujem - ludia by videli ako to vyzera. Ale co sa bude fotit, ze? Sak mi si budeme strihat A4ky..
//karma nie je odo mna, mna to moc nevzrusuje
//karma nie je odo mna, mna to moc nevzrusuje
-
ZappBrannigan
Darca
Tu A4 strihat nemusis...mi-chau napísal:No keby sa pan hanblivy odfotil v triku, tak to by bol asi aj vacsi zaujem - ludia by videli ako to vyzera. Ale co sa bude fotit, ze? Sak mi si budeme strihat A4ky..
Mam na to svoje osobne dovody.
dakujem za K- ,len si onanujte svoje ego.....
To tričko aj tak vyzerá nejak zvláštne. Po pravde by som s ním nešiel ani na pole. Čakal som niečo lepšie. 
-
ZappBrannigan
Darca
Co si cakal? Je podla na narhu, ale aj tak s tebou suhlasim. Nesiel by som snim nikde, nie len na pole
mne sa páči , nemusím mať na všetkom Mike, Abidas, Kuma etc...
-
audiotrack
VIP
to je pravda, ale toto tričko vypadá až príliš lacno. To radšej čisté biele ako takéto. Vypadá to ako presprayované obyčajným sprayom na textil cez nejakú šablónu z kartona. Nejak mi tam nepasuje, ani tá modrá farba sa mi moc s týmto fórom nespája. Moc to svieti. Ale možno je to iba subjektívny pocit, a ak sa tých 20 ľudí nájde, kľudne si to zorganizujteFilipito napísal:mne sa páči , nemusím mať na všetkom Mike, Abidas, Kuma etc...
nj pravda , najskôr som myslel že to tam je len na pc dorobené , lebo to dosť svietilo, kebyže to je tmavšie 
Takže som spravil aj ja návrh nakoľko čisto modré sa mi to zdalo byť dosť obyčajné, inak tie farby som len tak vybral ak by niekto mal lepšiu kombináciu farieb tak napíšte a opravím. Zajtra hodím viac návrhov.
- Prílohy
-
- Biele navrh.png (18.79 KiB) 618 zobrazení
-
- navrh.png (25.14 KiB) 618 zobrazení
POZOR! uz sme si zvykli na novu farbu fora...sivu! ale pamatate ked bolo forum este takej modrej farby? hm?!
Maro. ten napis je teraz az prilis velky...zachadza do rukavov..,
Maro. ten napis je teraz az prilis velky...zachadza do rukavov..,
RAD8 tak som sa snažil čím väčšie lebo tamto bolo dosť zbuzerované, zajtra hodím ešte pár návrhov dám to trošku menšie a aj návrh zo zadu
niak to tu nesledujem moc ale na rýchlo ma napadlo niečo takéto (ten Font dole si nevšímajte vôbec netuším akým fontom je písane Hojko.com. ) je to vlastne to isté len je to po zväčšované
-
audiotrack
VIP
ja by som vôbec nedával nápis dopredu aj dozadu. Buď len na chrbát, alebo iba na predok (to ale malý niekde vlavo ako je to bežné).
Cumilko takéto návrhy tu už boli veľa krát, pozri si ako vyzerá výsledné tričko, príde mi to dosť obyčajné chcelo by to farebnejšie prevedenie podľa mňa.
// Audiotrack s týmto súhlasím.
// Audiotrack s týmto súhlasím.
-
ZappBrannigan
Darca
Maro. Jednoducho FUJ! JE to hnus, kombinacia takychto farieb je nezrealizovatelna, ked ano tak za velmi, velmi velkeee peniaze, ale to uz je o inom. Chete tricko za 5 eur, ale chcete tam vsetko mozne. Hold, za blbosti sa plati.
Odhlasujete jeden navrh, a potom pindate ze tato farba sa vam s tymto forom nespaja , ze je to jednoduche. Ja vas ludia nechapem. Viete vobec co chcete?
Odhlasujete jeden navrh, a potom pindate ze tato farba sa vam s tymto forom nespaja , ze je to jednoduche. Ja vas ludia nechapem. Viete vobec co chcete?
Maro., je v tej ciarke dost mista na audiov, alebo Zappov cely nick?
a čo takto zrušiť len ten nápis zo zadu a všetko ostatne nechať tak pretože ked sa to pozmenšuje v predu tak to už bude zase také isté čo bolo to prvé na vzorke a do boku mi to príde moc obyčajné. podla mna na čiernom prevedení by to vyzeralo dosť dobre keby že sa zachovajú miery v predu a v zadu dole ostane ten nick alebo na rukáve ako to niekto spomínal.