MS v hokeji 2010

O športe...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MS v hokeji 2010

Príspevok od používateľa Pilifo »

No toľko šťastia, koľko majú Česi, nemal nikto na týchto MS. Síce som zápas nepozeral, ale v športe som si pozrel zostrih a nemohol som uveriť tomu, čo vidím... Klasický šťastný gól 8 sekúnd pred koncom a potom samozrejme lotéria v nájazdoch, v ktorej už Česi "nemohli" prehrať.

Myslím, že Rusi Čechov vo finále roznesú, lebo predpokladám, že Česi nebudú betónovať tak ako Nemci, takže to bude Rusom vyhovovať viac.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Česko nemá vo finále veľké šance a myslím, že Rusi určite vyhrajú v riadnej hracej dobe.
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

Pilifo napísal:No toľko šťastia, koľko majú Česi, nemal nikto na týchto MS. Síce som zápas nepozeral, ale v športe som si pozrel zostrih a nemohol som uveriť tomu, čo vidím... Klasický šťastný gól 8 sekúnd pred koncom a potom samozrejme lotéria v nájazdoch, v ktorej už Česi "nemohli" prehrať.

Myslím, že Rusi Čechov vo finále roznesú, lebo predpokladám, že Česi nebudú betónovať tak ako Nemci, takže to bude Rusom vyhovovať viac.
presne ako hovoris zapas si nepozeral,prve dve tretiny troska lepsi svedi ale v tretej jasne lepsi cesi,poslednych 5 minut obrovsky tlak a zasluzene vyrovnanie,a to ani nevravim o tom ako ich poskodili rozhodcovia,ktory ale porobili chyby aj na druhej strane.v predlzeni super hokej mohli rozhodnut obidvaja. a co sa tyka finale,suhlasim ze cesi nemaju moc sanci ale rusi budu muset zabrat viac ako proti nemcom
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Švédi bronz. A ten oddychový čas sekundu pred koncom :D... :smt033 a výmena brankára :aasmile29:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Prial som to Švédom, určite si zaslúžili ten bronz, keď ich o boj do finále vyradila banda Pepíkov aka. luckerov..
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

Takze bronz putuje do Svedska. Blahozelam. Ale co ja viem ten oddychovy cas pohol zlcou aj mne. Nezavidim nemeckym fanusikom. Ale trosku provokacie neuskodi :D :D :D No a myslim ze vysledok vecerneho zapasu uz pozname skor ale aj tak sa tesim na zapas. A hlavne na ceskych komentatorov. Tiez sa im padari niekedy riadnu perlu vypustit :D :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A keď sme pri Českom luckerstve, tak pri pozeraní finále sa to aj potvrdzuje. Doslova hovno hrajú, Rusi ich drvia a Česi už stihli dať totálne vyhaluzený gól. Ak by športová šťastena stála takto pri nás, tak sme 6-násobní majstri sveta a máme zlato z 2 olympiád...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ty brdo, tolko stastia ti cesi..
Nechapem..Desatiny sekundy dpc..
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

seth82 napísal:A keď sme pri Českom luckerstve, tak pri pozeraní finále sa to aj potvrdzuje
Šťastie? To je slabý výraz. Kto iný môže dostať gól sekundu po skončení 20:00 ako Česi? :D :D :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: NHL (aktualne)

Inak, len mne sa zda, alebo to spracovanie puku rukou pred ceskym golom bolo mimo pravidla? Vsak si ho nepolozil ale hodil pred seba kua..By som to zaradil pod nahravku rukou..
ZappBrannigan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ZappBrannigan »

Ja im drzim. Nech maju luck.
rados915
Guru
Guru

WTF? Odkedy platia góly korčuľou? Jednoznačne Čech pribrzdil a nastavil korčuľu aby ho to trafilo...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

imho sa skor nechcel rozflakat o tycku a puk ho trafil... umyselne to nebolo, takze platit mal... len boha ti cesi a to ich stastie.... to ich stastie... ale inak paradny hokej
rados915
Guru
Guru

Maki napísal:imho sa skor nechcel rozflakat o tycku a puk ho trafil... umyselne to nebolo, takze platit mal... len boha ti cesi a to ich stastie.... to ich stastie... ale inak paradny hokej
Tak mal chudák zatočiť doľava a nedostal by od tyčky po papuli :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Paradny hokej? Maki nesranduj..
Rusi tam jediny hraju hokej..Cesi sliedia a cakaju na minimalnu chybu, ktoru s velkou davkou stastia vyuziju..
Nech sa nehnevaju, ale cakal som, ze dnes sa nebude hrat na stastie, ale ako vidim, cesi ho maju v kapse furt dostatok...
Posledna tretina snad konecne rozbehne zbornu..
saj
Addict
Addict

čo je moc to je moc. Drbnite si ho tam korčulou, sak čo, šak ste luckčesi
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

Ty kokso. Toto snad neni pravda. Takze nasi susedia maju nakrocene ku zlatu z hokejovych ms(no neviem ci toto co hraju sa da nazvat hokejom) . Keby mi toto niekto povedal na zaciatku ms asi by som ho vysmiala. Nemam nic proti cechom ale vzdy som fandila rusom (ked slovaci uz boli vyradení, resp. sme nehrali proti nim) tak preto stale verim ze Rusko este otoci, ci nie??? No uvidime :D :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

rados915 napísal:WTF? Odkedy platia góly korčuľou? Jednoznačne Čech pribrzdil a nastavil korčuľu aby ho to trafilo...
Pokial korculu takto sikovne nastavil, je to jeho vychcanost (pre Cechov tak typicka). Gol bol uznany, pretoze nebol umyselne kopnuty korculou a to je jedine co pravidla zohladnuju.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Soviet: ano rusi hraju ako jedini a vidis aky je vysledok... imho cesi hraju svoj najlepsi zapas na turnaji, snazia sa, rusom nic nenechavaju a sliedia... a vyplaca sa im to + vokoun sa hra na halaka a chyta mozne aj nemozne... zapas ma dobre tempo, dobre sa na to pozera... neviem este co viac cakas od hokeja aby bol dobry
saj
Addict
Addict

Rozhodca musí pekne nakladať Jágra na hoteli...
Napísať odpoveď