zdravim,
mam booknute 2 letenky v spolocnosti Ryanair. Nakoniec vsak nemozem ist,clovek co tam mal ist so mnou ano. To ze mi letenka prepadne mi ani tak nevadi, skor ma zaujima ci by mohla mat ta druha osoba nejake problemy s tym ze ja osobne sa na ten let nedostavim.
nedostavenie sa na let(rezervovane letenky)
Re: nedostavenie sa na let(rezervovane letenky)
Nie, nemal byt problem, ved ste kupovali letenku pre 2 osoby tak co...pokial je na papieri jeho/jej meno nemal by byt ziaden problem.
Keď je napísaná na letenke tá osoba, tak nebude mať žiadny problém. Ikeď pri nízkonákladových je možné všeličo.
-
Dahome
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
máš dve samostatné rezervácie alebo jednu pre dve osoby? Ak jednu, je na tvoje meno?
Ak len jednu pre 2 osoby a je len na tvoje meno, pri check-ine by mohol byť problém...
Ak si to platil cez net prevodom, mal by si mať od spoločnosti kod, tak snáď ak ho dáš
tej druhej osobe, mohli by to možno akceptovať, neviem - to záleží od spoločnosti.
Možno by bolo dobré zavolať tam alebo napísať e-mail a prípadne nahlásiť zmenu...
Ak len jednu pre 2 osoby a je len na tvoje meno, pri check-ine by mohol byť problém...
Ak si to platil cez net prevodom, mal by si mať od spoločnosti kod, tak snáď ak ho dáš
tej druhej osobe, mohli by to možno akceptovať, neviem - to záleží od spoločnosti.
Možno by bolo dobré zavolať tam alebo napísať e-mail a prípadne nahlásiť zmenu...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
aerolinky s tym pocitaju a preto predavaju o niekolko leteniek na let viac nez je kapacita lietadla. a nikto s tym nebude mat ziaden problem, pretoze let je zaplateny a tym padom, vsetkym je ukradnute ci tam budes alebo nie.
-
Fabo
Hardcore addict
Ryan toto nerobi. Letenka zaplatena je, tak co. Este usetria
A nemusia vymyslat nahrady ako te ktore to robia (ale zase maju trochu drahsie letenky..
)
Dahome: Kazda letenka je na konkretne meno konkretneho cestujuceho.
Problemy na 99.9% nebudu, este ti aj letiskove poplatky mozno vratia.
Dahome: Kazda letenka je na konkretne meno konkretneho cestujuceho.
Problemy na 99.9% nebudu, este ti aj letiskove poplatky mozno vratia.
-
Peter_Retep
VIP
poplatky nevratia mozno ale urcite - nariadenie EU